Ισιδώρα
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το να καταγγείλει κάποιος κάποιον ο οποίος ανεβάζει γυμνές φωτο γυναικών που δεν έχουν ιδέα τι απ'τα δύο είναι;το να καταγγελεις παρανομια οχι.... το να κανεις ψευδη καταγγελια ναι..
το να καταγγείλει κάποιος κάποιον ο οποίος ανεβάζει γυμνές φωτο γυναικών που δεν έχουν ιδέα τι απ'τα δύο είναι;το να καταγγελεις παρανομια οχι.... το να κανεις ψευδη καταγγελια ναι..
ρε κωλόπαιδα μη μου σκιάζετε τον τράνυ!!!!
αν ειναι σιγουρος οτι δεν εχουν ιδεα ή οτι δεν έχουν δωσει αδεια δεν ειναι ρουφιανια..το να καταγγείλει κάποιος κάποιον ο οποίος ανεβάζει γυμνές φωτο γυναικών που δεν έχουν ιδέα τι απ'τα δύο είναι;
Ο πορνοπαππος μαγκες ειναι η' εβραιος η' τουρκος η΄απλως αλλος ενας ακομα ανθελληνας εφιαλτης.
Το εχει μαθει καλα το παραμυθακι περι ακροδεξιων και εθνικιστων,εχει φαει βλεπετε την προπαγανδα καθως η λεξη πατριωτης ειναι εξαφανισμενη απο τα ΜΜΕ και ολα τα παπαγαλακια και εχει αντικατασταθει πλεον απο τη λεξη ακροδεξιος η' εθνικιστης.
1. δεν υπήρχε το κρυφο σχολειό (από 3:17). ήταν μύθος.
2. η ορκωμοσία της 25ης στην αγία λαύρα απλώς δεν συνέβη. ήταν μύθος. στο 2:00
3. δεν υπάρχουν φυλετικά καθαρά έθνη. στην αρχή!
τράνυ, αμφισβητείς ακόμα ότι λέει ο ΠΠ;
σάλτα και γαμήσου!
φασιστοεθνίκια αρχίστε το χτύπημα!!!!
μπας και γίνετε φραπές!
λάστιχο την έκανες τη ρουφιανιά. κατά πως βολεύει την ορίζεις.αν ειναι σιγουρος οτι δεν εχουν ιδεα ή οτι δεν έχουν δωσει αδεια δεν ειναι ρουφιανια..
αν ομως αποδειχθει οτι οι καταγγελιες δεν ισχυουν ξερεις τι σημαινει για τον καταγγελοντα περα απο την ποινικη ευθυνη...
άλλος νομίζω πως βρωμάει εδώ μέσα.υγ.. οι αριστεριζουσες κυριες εξαιρουνται.. βρωμανε
αν ειναι σιγουρος οτι δεν εχουν ιδεα ή οτι δεν έχουν δωσει αδεια δεν ειναι ρουφιανια..
αν ομως αποδειχθει οτι οι καταγγελιες δεν ισχυουν ξερεις τι σημαινει για τον καταγγελοντα περα απο την ποινικη ευθυνη...
εκανες βλακεια μην επιμενεις στο συγκεκριμμενο. εκτος και αν σου υπογραψανε χαρτι οτι μπορεις μετα απο 10-15 χρονια να ανεβαζεις τη μουτσουνα τους στο μπου
λάστιχο την έκανες τη ρουφιανιά. κατά πως βολεύει την ορίζεις.
το να έχει ανεβάσει κάποιος 20-30 ίσως παραπάνω φωτο γυναικών, η πιθανότητα έστω και μία να μην έχει δώσει γραπτή συγκατάθεση αγγίζει το 100%.άλλος νομίζω πως βρωμάει εδώ μέσα.
Ή πήγαινε στο Σφακιανάκη και δώσε τον στεγνά και ασάλιωτα ή σταμάτα να εκτοξεύεις συγκαλυμένες απειλές...
Ή πήγαινε στο Σφακιανάκη και δώσε τον στεγνά και ασάλιωτα ή σταμάτα να εκτοξεύεις συγκαλυμένες απειλές...
Αν και νομίζω ότι οι μόνες που μπορούν να το κυνηγήσουν είναι οι θιγόμενες.
Και αν σε ενοχλεί τόσο η δημοσίευση γυμνών φωτό χωρίς πρόσωπο, πως χαρακτηρίζεις τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών με πρόσωπο, διεύθυνση και ονοματεπώνυμο αστυνομικών αλλά και πολιτών από συντρόφους σου;
Ρητορικό το ερώτημα- όταν η ρουφιανιά γίνεται στο όνομα της επανάστασης δεν είναι ρουφιανιά στην τελική, σωστά;
απλώς ανήθικο;Υ/γραφο: Θεωρώ λάθος και ανήθικο να δημοσιεύεις φωτό κατακτήσεων λες και είναι τρόπαια από κυνήγι, χωρίς έστω τη συγκατάθεση των κοριτσιών...
στον Σφακιανάκη κυρά μου.. αλλά φρόντισε πρώτα να εξαφανίσεις ότι περιουσιακό στοιχείο έχεις..τι έχουμε εδώ;
κράζουμε κάποιον που μιλά με τα μέτρα και τα σταθμά της νομιμοφροσύνης σας; η μήπως τρέμεις μη σου φάω τη δουλειά στη ΓΑΔΑ;
έγινε.στον Σφακιανάκη κυρά μου.. αλλά φρόντισε πρώτα να εξαφανίσεις ότι περιουσιακό στοιχείο έχεις..
τι έχουμε εδώ;
κράζουμε κάποιον που μιλά με τα μέτρα και τα σταθμά της νομιμοφροσύνης σας; η μήπως τρέμεις μη σου φάω τη δουλειά στη ΓΑΔΑ;
εσύ τι λές?
άσε τι ΘΑ γινόμουν εγώ κι απάντησέ μου.Θα γινόσουν εξαιρετική ανακρίτρια, σου το αναγνωρίζω...
Το έχεις βρε παιδί μου!
Και είμαι βέβαιος ότι φαντασιώνεσαι να ανακρίνεις "ταξικούς εχθρούς" όταν πετύχει η επανάσταση και έρθετε στα πράγματα.
Μέχρι τότε όμως, διάλεξε: Ή θεωρείς παράνομο αυτό που κάνει ο τράνυ και τον καταδίδεις ή απλά τον κράζεις.
Συγκαλυμένες απειλές δεν τιμούν κανέναν.
έγινε.
ξεκίνα να μαζεύεις υπογραφές.
άσε τι ΘΑ γινόμουν εγώ κι απάντησέ μου.
είναι παράνομο αυτό που κάνει η όχι;
κι αν είναι παράνομο, είναι ή όχι ρουφιανιά να το καταγγείλει κάποιος;
τώρα σ'αυτό θες πραγματικά απάντηση;Δες πιο πάνω...Το ερώτημα ισχύει.
Κατά την άποψή μου όχι, δεν είναι ρουφιανιά.
Πες μου και τη δική σου, δηλαδή αν αυτή η κοπελίτσα είναι ρουφιάνα ή όχι.