Νέα

Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι η επομπή του ΣΚΑΙ για το '21,ανταποκρίνεται στην αλήθεια;

• Ναι

Ψήφοι: 31 32,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 43 44,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 23 23,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Το ότι δεν ξέσκισα αυτόν που υπερηφανευθηκε ότι ο πατέρας του την κοπάνησε από το μέτωπο ή δεν ζόρισα αυτόν που είπε ότι η απάντηση στους "αράπηδες" είναι μια τρύπα στο μέτωπο ή τον άλλον που προσπάθησε να μου πλασάρει ότι ο Καμίνης βγήκε λόγω των Πακιστανών που πήγαν και ψήφισαν οφείλεται στην ηλικία και σοβαρότητά μου.

Γράφει 3 μπροστά η ηλικία και έχουν πέσει οι τόνοι. Ασχολούμαι όπου με παίρνει χρονικά και όπου αξίζει. Πριν από 15 χρόνια θα είχα επιμείνει πολύ περισσότερο με χαρακτηρισμούς κτλ και δεν πάει να έλεγε ο άλλος ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με αυτό άλλο. Πέρασαν όμως αυτά για εμένα...
Τι σημασια εχει η ηλικια?...O μπουλης της Ραφηνας ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ στα 50τοσα του...Τον ΓΑΠ νο2"γιωργακη"τον ανεβαζουν και"παιντι"τον κατεβαζουν.
Και τέλος πάντων όταν γίνονται ερωτήσεις εγώ απαντώ. Δε σημαίνει ότι συμφωνώ με ό,τι δεν σχολιάζω
Βασικα εγω,και αρκετοι αλλοι,σχολιαζουμε για να ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ.
Το ιδιο κανεις και εσυ,για τσεκαρε το...Κοτζαμ νηματαρες εχουν παιξει για τον χαρακτηρισμο του"ταβλαδορου"...

Επισκέπτης
Θα την κανά τώρα, αλλά θα το αναλύσουμε το θέμα.

Μετά μεγάλης μου χαράς... Να διαβάσουμε και το τί εννοείς. Και το τί εννοώ εγώ...
Να την κανεις,ΔΕΝ θελω να κραταω ατομα πισω απο το πισι.
Και εγω ΜΑΛΑΚΙΑ κανω και καθομαι,οπως εχω πει.

Τι εννοω?Εννοω κωλοτριψιμο χαμηλων λιπαρων με την υπογα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι εννοω?Εννοω κωλοτριψιμο ελαφρων λιπαρων με την υπογα...

Αναφορικά με τις ελεύθερες μετακινήσεις ΤΙ εννοείς...

We' ll talk επ' αυτού. Κα ινα είναι και οι άλλοι ΥΠΟΓΙΤΕΣ και ΦΑΡΜΙΤΕΣ

Επισκέπτης
Αναφορικά με τις ελεύθερες μετακινήσεις ΤΙ εννοείς...

We' ll talk επ' αυτού. Κα ινα είναι και οι άλλοι ΥΠΟΓΙΤΕΣ και ΦΑΡΜΙΤΕΣ
Αει χαβ τολκντ επ'αυτου,μορ δαν ουανς.

Το σχολιο σχολιασα,και βεβαιως τον σχολιαζοντα.

Ξελογκαρω.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ναι,δεν υπαρχει υπογα...Σιγουρα λεμε.

Υποθέτω αγαπημένο παιχνίδι των αριστεριστών, ήδη από τα άγουρα χρόνια στα μαρξιστικά κατηχητικά, είναι να κατασκευάζουν αντιπάλους, στους οποίους κατά κανόνα προσδίδουν ευφάνταστες ονομασίες και φανσταστικές ιδιότητες...
Στο μπου κομ έχουν τους υπογίτες, μια ομάδων σκληρών δεξιών και ακροδεξιών με κάποιους πιο νηφάλιους για ξεκάρφωμα (όχι βέβαια ότι τσιμπάνε από τέτοια- στα κατηχητικά γίνεται καλή δουλειά στην εφευρ..-ε, εντοπισμό εχθρών) που δεν κάνει ποτέ ποσταρίσματα στην τύχη και δουλευει μεθοδικά και υπόγεια...

Συνεχίστε...Όπου να' ναι έρχεται η πρόσκληση από το Σπιλμπεργκ να του γράψετε κανά σεναριάκι.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Kaλημέρα φίλοι-λάτρεις της Ιστορίας.
Μ....ι μου το κάνατε το θρεντ,αλλά τέσπα συνεχίζουμε.

Καταρχάς να ευχαριστήσω τον ξάδελφο Τέρας που παράθεσε την πηγή για την προβοκάτσια από το περιστατικό της ΄΄μπανιέρας΄΄ μιας κ γω δεν ευκαίρησα ακόμα.
Thanks πορνόγερε.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κουιζάκι:

Bατερλώ,Ιούνιος 1815.
Οι Άγγλοι με την τεράστια συμβολή των Πρώσων του γηραιού στρατάρχη Μπλύχερ,έχει κονιορτοποιήσει τις γαλλικές δυνάμεις του Ναπολέοντα μετά από τριήμερη μάχη,και τους έχει περικυκλώσει.Μάλιστα προκειμένου να γυρίσει την ήττα ο Μεγάλος Κορσικανός έριξε στην μάχη την αγαπημένη του φρουρά την ΄΄Παλαιά Φρουρά΄΄ ή αλλιώς τους γνωστούς ΄΄Γκρινιάρηδες΄΄.
Μετά τον υπερκερασμό των γαλλικών δυνάμεων και της Παλαιάς φρουράς,οι Άγγλοι περικύκλωσαν τους ΄΄Γκρινιάρηδες΄΄ και υπό την απειλή των όπλων τους ζητούσαν να παραδοθούν μαζικά.Οι Γάλλοι της Παλαιάς Φρουράς αρνήθηκαν πεισματικά,και έδωσαν μια απάντηση ιστορική από έναν συνταγματάρχη τους(μου διαφεύγει το όνομά του).Πια ήταν αυτή η απάντηση που έδωσαν οι Γάλλοι,και που έμεινε γνωστή ανά τους αιώνες;;;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κουιζάκι:

Bατερλώ,Ιούνιος 1815.
Οι Άγγλοι με την τεράστια συμβολή των Πρώσων του γηραιού στρατάρχη Μπλύχερ,έχει κονιορτοποιήσει τις γαλλικές δυνάμεις του Ναπολέοντα μετά από τριήμερη μάχη,και τους έχει περικυκλώσει.Μάλιστα προκειμένου να γυρίσει την ήττα ο Μεγάλος Κορσικανός έριξε στην μάχη την αγαπημένη του φρουρά την ΄΄Παλαιά Φρουρά΄΄ ή αλλιώς τους γνωστούς ΄΄Γκρινιάρηδες΄΄.
Μετά τον υπερκερασμό των γαλλικών δυνάμεων και της Παλαιάς φρουράς,οι Άγγλοι περικύκλωσαν τους ΄΄Γκρινιάρηδες΄΄ και υπό την απειλή των όπλων τους ζητούσαν να παραδοθούν μαζικά.Οι Γάλλοι της Παλαιάς Φρουράς αρνήθηκαν πεισματικά,και έδωσαν μια απάντηση ιστορική από έναν συνταγματάρχη τους(μου διαφεύγει το όνομά του).Πια ήταν αυτή η απάντηση που έδωσαν οι Γάλλοι,και που έμεινε γνωστή ανά τους αιώνες;;;

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]"La Garde meurt, elle ne se rend pas!"[/size][/size][/size]

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]"La Garde meurt, elle ne se rend pas!"[/size][/size][/size]

Η φρουρά πεθαίνει,αλλά δεν παραδίδεται ποτε.
Σωστή κατά κάποιο τρόπο αυτή η απάντηση,αλλά αυτή ήταν η εξευγενισμένη που εμεινε ανά τους αιώνες.
Η πραγματική όμως απάντηση ήταν πολύ πιο λαΊκή.
Ποιος την ξέρει;;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η φρουρά πεθαίνει,αλλά δεν παραδίδεται ποτε.
Σωστή κατά κάποιο τρόπο αυτή η απάντηση,αλλά αυτή ήταν η εξευγενισμένη που εμεινε ανά τους αιώνες.
Η πραγματική όμως απάντηση ήταν πολύ πιο λαΊκή.
Ποιος την ξέρει;;;;

merde .. ήτοι ελληνιστί σκατά.. .

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Και μιας και πιάσαμε τα κουίζ, σε ποια μεγάλη μάχη του β' ππ, όχι πολύ μακρυά από το Βατερλώ, δόθηκε ανάλογου ύφους απάντηση από τον διοικητη της 101ης Αερομετάφερόμενης, στους Γερμανούς και ποια ήταν αυτή η απάντηση;

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Άψογος.

΄΄Σκατά΄΄ ήταν η απάντηση,και τότε οι Αγγλοι άνοιξαν σωρηδόν πυρ,σαν σε εκετέλεση.
Το ωραίο της υπόθεσης ήταν οτι ο εν λόγω Γάλλος που έδωσε την ιστορική πλην όμως cult απάντηση,έζησε και μάλιστα το πιο ειρωνικό ήταν ότι μερικά χρόνια αργότερα νυμφεύθηκε Αγγλίδα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και μιας και πιάσαμε τα κουίζ, σε ποια μεγάλη μάχη του β' ππ, όχι πολύ μακρυά από το Βατερλώ, δόθηκε ανάλογου ύφους απάντηση από τον διοικητη της 101ης Αερομετάφερόμενης, στους Γερμανούς και ποια ήταν αυτή η απάντηση;

Nuts... ελληνιστί  αρχίδια..

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Στις Αρδέννες την έδωσε,αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς ποια ήταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom