You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 246K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
nostra σημαινει δικια μας. Cosa, δε ξερω. Casa στα Ισπανικα ειναι το σπιτι παντως.
Ισως σημαινει λόγος, αιτία, σκοπός?
Ισως σημαινει λόγος, αιτία, σκοπός?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ δεν το ξέρω.Είπα τι σημαίνει το M.A.F.I.A:ΘΆΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ φΡΆΓΚΟΥΣ.
Υποθέτω ότι πρέπει να είναι συνειρμικά το ΄΄δικό μας σπίτι΄΄ όπως λέει ο Νίκος.
Υποθέτω ότι πρέπει να είναι συνειρμικά το ΄΄δικό μας σπίτι΄΄ όπως λέει ο Νίκος.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θέλω την πρώτη μάχη της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας κ ποιο γεγονός στάθηκε η αφορμή της επέμβασης των Άγγλων στην Αμερικανική Ήπειρο το 1790;
Η φορολογία στο τσάι.Θέλω την πρώτη μάχη της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας κ ποιο γεγονός στάθηκε η αφορμή της επέμβασης των Άγγλων στην Αμερικανική Ήπειρο το 1790;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τι ακριβώς έκαναν καποια ''Αμερικανάκια'' με το τσάι;
Και περιμένω την πρώτη αψιμαχία της Αμερικάνκης Ανεξαρτησίας.Για να βοηθήσω είναι κ όνομα αεροπλανοφόρου τους.
Και περιμένω την πρώτη αψιμαχία της Αμερικάνκης Ανεξαρτησίας.Για να βοηθήσω είναι κ όνομα αεροπλανοφόρου τους.
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Πέταξαν τα φορτία τσαγιού στη θαλασσα και τα πηραν κρανιο οι Αγγλοι. Σαρατόγκα 1776?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Για το τσάι:είχαν ντυθεί Ινδιάνοι κάποια νεούδια και ανέβηκαν σε ένα πλοίο με τσάι κ το πέταξαν στην θάλασσα λόγω της δυσχερούς φορολογίας που τους επέβαλλαν οι ομόφυλλοί τους Άγγλοι.
Και όχι δεν ήταν η Σαρατόγκα.
Και όχι δεν ήταν η Σαρατόγκα.
Επισκέπτης
ο Μισισιπής γίνεται η δεύτερη Πολιτεία, που αποσχίζεται από την Ένωση, δίνοντας την αφορμή για την πρώτη αψιμαχία Βορείων και Νοτίων, που προηγήθηκε του Αμερικανικού Εμφυλίου.
Σωστό?
Σωστό?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Με 42% προηγούνται προς το παρόν οι Αμερικάνοι στην ψηφοφορία.Φαίνεται ότι οι φίλοι ψηφίζον περισσότερο με βάση τα βιώματα που βλέπον σήμερα κ όχι με τα ιστορικά κριτήρια.Δεν το κατηγορώ απλά επισημαίνω το πώς ψηφίζομε.
Θα επισημάνω ότι οι Αμερικάνοι στα εγκλήματα εχουν 50 χρόνια ζωής,ενώ υπάρχουν λαοί με αιώνες ζωής στο εν λόγω πεδίο.
Θα επισημάνω ότι οι Αμερικάνοι στα εγκλήματα εχουν 50 χρόνια ζωής,ενώ υπάρχουν λαοί με αιώνες ζωής στο εν λόγω πεδίο.
Επισκέπτης
Το επεισόδιο στο φρούριο Σάμτερ?
Επισκέπτης
επιβολή των "πέντε αφόρητων Νόμων"?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ήταν η πρώτη αψιμαχία του Εμφυλίου πολέμου το Σάμτερ.Βομβαρδίστηκε από τους Νότιους.Αν δεν κανω λαθος ήταν στην Καρολίνα.Η πρώτη μεγάλη μάχη ήταν στο Μπουλ Ραν.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το Σάμτερ.
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Τελικα η πρώτη μαχη της Αμερικανικης ανεξαρτησίας ποια ειναι?
Εχω παρει τα αεροπλανοφόρα σβάρνα,
Εχω παρει τα αεροπλανοφόρα σβάρνα,
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θέλω την πρώτη μάχη της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας κ ποιο γεγονός στάθηκε η αφορμή της επέμβασης των Άγγλων στην Αμερικανική Ήπειρο το 1790;
Η πρώτη μάχη της Αμερικάνικης Ανεξαρτησίας ήταν το Λέξιγκτον.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Την καλημέρα μου και απο μένα παλληκάρια.Πολυ καλημέρα σε ολους τους ιστοριοδήφες.
Διαφωνώ με τη γνώμη σου Πανοαφεντικο. Αν και οντως εκαναν ανειπωτα εγκλήματα πολέμου οι Γερμανοι και εξοντωσαν μαζικά πληθυσμούς Εβραίων, δε νομίζω οτι μπορουν να χρεωθούν τη μεγαλύτερη σε εκταση ανθρωπιστικη καταστροφή. Δεν αφάνησαν πολιτισμους και κατεστρεψαν μαζικά σε ολη την εκταση τη γη απο οπου περνουσαν. Το αποτέλεσμα του πολέμου δεν ηταν μονο δικό τους δημιούργημα. Σιγουρα το μεσαίωνα τα πραγματα ηταν εντελώς διαφορετικά. Οι Μογγόλοι εκθεμελίωσαν πόλεις, αφάνισαν πληθυσμους, κατέστρεψαν εργα τεχνης και αφάνησαν γνώσεις που υπήρχαν μεχρι τοτε. Αυτο σε μια εκταση απο τη Μογγολία και Κινα μέχρι τη Μικρα Ασία και την Ουκρανία. Κρίνω λοιπόν οτι το κυπελο το εχουν χαλαρά οι Μογγολοι για την πολιτιστικη, ανθρωπιστικη καταστροφη και για την εκταση της.
Ιπτάμενε με το που είδα την ψηφοφορία του Darkside έβαλα σαν έθνος που σκότωσε τους περισσότερους ανθρώπους βάση πάντα στατιστικών ιστορικών ερευνών, τους Γερμανούς.Σε αυτό συμφωνούνε όλοι οι Ιστορικοί.Είναι όπως ο μεγαλύτερος κατακτητής σε γεωγραφική πάντα επικράτεια είναι ο Τσένγκις Χάν.Τώρα για αγριότητες όπως σκλαβοπάζαρα,βιασμούς,ακρωτηριασμούς,αποκεφαλισμούς,καταστροφές πολιτισμών και λοιπά σίγουρα την θέση της πρωτιάς την παίρνουν οι Μογγόλοι με ακόλουθους τους Ισπανούς και λοιπούς.Αλλά το έθνος που σκότωσε τα περισσότερα έθνη (αριθμητικά πάντα) ήταν οι Γερμανοί στον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ειχε βυθιστει στiς 8 Μαΐου 1942 στη Θάλασσα των Κοραλίων.