Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
πανε να δεις και το el classico
θα σου πω..ίσως και να συμβαίνει αυτο..δεν είμαι απόλυτα σίγουρος...το θεμα είναι οτι εκεί μας πρωτοπήγε Ισπανός φίλος με πολλά χρόνια εμπειρία γύρω απο το άθλημα και το συγκεκριμένο χώρο.....τι στο καλό...δεν θα το ήξερε ???καλη ενημερωση.αν και παρα πολλες Μαροκανες θα ελεγα 15%-20% που οι πιο πολλες το παιζουν ΛατινοΑμερικανες!!!οπως οι Αλβανιδες το παιζουν Ελληνιδες!80-120ευρω ειναι η τιμη για μια ωρα η ενα πουτσο?διευκρηνισετο αν μπορεις!!!!
Αν θυμάμαι καλά...μία ώρα και μία εκτόνωση..και για δεύτερη εκτόνωση (εντός της ώρας) δίνεις ένα μικρο χαρτζιλίκι..βέβαια να σημειώσω οτι ολα αυτά είναι ρευστά δεδομένου οτι οι κοπέλες ειναι ανεξάρτητες,δεν ανήκουν στο μαγαζί απλά πληρώνουν το δωμάτιο τους (κατι σαν ενοίκιο-μερικές τα νοικιάζουν δυο μαζί)..αν πάρουν χαμπάρι ότι έχεις έρθει για αρκετές ημέρες η λογική είναι διαφορετική (πιο ανθρώπινη αντιμετώπιση) γιατί απλούστατα θα σε περιμένουν και την επομένη...Όταν λοιπόν κάνετε την επιλογή σας και έρθει και η ερώτηση περί χρόνου διαμονής...η απάντηση σας να είναι πάνω από 30 ημέρες..πολλές δουλειές ρε παιδάκι μου..80-120ευρω ειναι η τιμη για μια ωρα η ενα πουτσο?διευκρηνισετο αν μπορεις!!!!
ευχαριστω!πρεπει να παω!τα Ισπανικα μου ειναι αρκετα καλα.η πλακα ειναι οτι Ισπανια δεν εχω παει ποτε στη ζωη μου.λενε οτι κλεβουνε παρα πολυ και ειναι γεματο πορτοφολλαδες.αινει αληθεια?παντος εκει επησιμα η πορνεια απαγορευεται(οπως και στην Τα'ι'λανδη!!!!θα σου πω..ίσως και να συμβαίνει αυτο..δεν είμαι απόλυτα σίγουρος...το θεμα είναι οτι εκεί μας πρωτοπήγε Ισπανός φίλος με πολλά χρόνια εμπειρία γύρω απο το άθλημα και το συγκεκριμένο χώρο.....τι στο καλό...δεν θα το ήξερε ???Αν θυμάμαι καλά...μία ώρα και μία εκτόνωση..και για δεύτερη εκτόνωση (εντός της ώρας) δίνεις ένα μικρο χαρτζιλίκι..βέβαια να σημειώσω οτι ολα αυτά είναι ρευστά δεδομένου οτι οι κοπέλες ειναι ανεξάρτητες,δεν ανήκουν στο μαγαζί απλά πληρώνουν το δωμάτιο τους (κατι σαν ενοίκιο-μερικές τα νοικιάζουν δυο μαζί)..αν πάρουν χαμπάρι ότι έχεις έρθει για αρκετές ημέρες η λογική είναι διαφορετική (πιο ανθρώπινη αντιμετώπιση) γιατί απλούστατα θα σε περιμένουν και την επομένη...Όταν λοιπόν κάνετε την επιλογή σας και έρθει και η ερώτηση περί χρόνου διαμονής...η απάντηση σας να είναι πάνω από 30 ημέρες..πολλές δουλειές ρε παιδάκι μου..
καλη ενημερωση.αν και παρα πολλες Μαροκανες θα ελεγα 15%-20% που οι πιο πολλες το παιζουν ΛατινοΑμερικανες!!!οπως οι Αλβανιδες το παιζουν Ελληνιδες!80-120ευρω ειναι η τιμη για μια ωρα η ενα πουτσο?διευκρηνισετο αν μπορεις!!!!
τραβα μωρη φλωρουμπα στο πραδο ν' ανοιξει λιγο τα ματακι σου που μου θελεις & μπουρδελο στην μαδριτη με μια ημερα επισκεψη..σιγα ρε ακρατητε..δες & λιγο τηλεοραση..Καθόσον για το τράνζιτ θα μείνω μια μέρα Μαδρίτη,λέω να επισκεφτώ το Flowers που προτείνει ο φίλος Ass.Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι παιδιά εκεί.
θα πας στην κεντρικη πλατεια να βρεις τα ταβερνακια που σερβιρουν μισο γουρουνοπουλο γαλακτος ανα μεριδα & θα πλακωθεις στην μασα & στο πιωμα να παρεις δυναμεις για τις μουλατες..αν δε το πρωι,εχεις αφιερωσει 6-8 ωρες για να δεις το 1/3 του πραδο,οχι να γαμησεις δεν θα μπορεις,αλλα ουτε να περπατησεις..Ρε παπαρίδι ένα βράδυ στην Μαδριτή τι θα κάνω;;;θα το παίζω ή θα ασχολούμαι με τα πιστολάκια μου κ τα μπικουτιά μου.Να πάρουμε καμμιά γέυση από κει για την ανάγκη του ρεπορτάζ που λέει κ ο φίλος μου ο Skidoo
δεν μπορεις χωρις τους γαμιαδες σου μωρη λουγκρα..τι να σου πω???τα θελει ο κωλος σου..αν δεν πας πραδο εισαι για πολλες κλωτσιες..Πολύ καλή προοπτική αυτό που λες Τηλιέ,αλλά δεν πάω μόνος μου,κουβαλάω κ κάτι καυλιάρηδες γάυρους από τα Καμίνια,που θέλουν να ξεσαλώσουν....
αει γαμησου ρε..για μαδριτη μιλαμε..αν δεν εχεις καταλαβει ακομη για τι σου γραφω τοση ωρα γαμα μας..Που πέφτει αυτό το Πραδο;;;κοντά στην Αβάνα;;;;
Γιατί να μιλάνε Αγγλικά;Για εμένα καλά κάνουν και μιλούν τη γλώσσα τους.Ας το κάναμε κι εμείς που έχουμε γλώσσα με ιστορία.Αυτοί έχουν μια γλώσσα που μιλούν οι περισσότεροι κάτοικοι του πλανήτη ως μητρική.Μαζί με τα Κινέζικα ίσως.