Οντως ζηλευω....
Και εγώ ζηλεύω!
Οντως ζηλευω....
Οντως ζηλευω....
Και εγώ ζηλεύω!
Το σημαντικοτερο για μενα ειναι οτι καταφερνουν να κανουν μια τοσο δυναμικη κινητοποιηση χωρις να κανουν λαμπογυαλο το κεντρο της πολης και το οτι δεν αποτελειται απο κομματοσκυλα συνδικαλιστες ή δηθεν πολιτικοποιημενα τυπακια....
Το σημαντικοτερο για μενα ειναι οτι καταφερνουν να κανουν μια τοσο δυναμικη κινητοποιηση χωρις να κανουν λαμπογυαλο το κεντρο της πολης και το οτι δεν αποτελειται απο κομματοσκυλα συνδικαλιστες ή δηθεν πολιτικοποιημενα τυπακια....
με την κωλαρα σου τι θα γινει τωρα να πουμε;Η βια ειναι αναποσπαστο κομματι των επαναστασεων το θεμα ειναι ομως ποιος την προκαλει και με ποιο συμφερον. Εαν αναγκαστικα υπαρχει βιαιη εκτονωση ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο εγω θα συνεχισω να θαυμαζω το οτι μια βδομαδα υπηρχε ειρηνικη διαθεση και διαμαρτυρια απο τοσες χιλιαδες ανθρωπους. Στη σκατοχωρα μας αυτο ανηκει στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας....δεν τολμας πλεον να κατεβεις σε πορεια γιατι φοβασαι αν θα γυρισεις στο σπιτι σου...και αυτο το ονομαζουμε "αγωνα"....αγωνας δεν ειναι το να πεφτει ξυλικι 2 φορες το μηνα μεταξυ συγκεκριμενων ομαδων....απο ενα σημειο και μετα καταντα βιτσιο
με την κωλαρα σου τι θα γινει τωρα να πουμε;
+1...
Και καλή είναι η διαδήλωση αλλά το ζήτημα είναι τί εναλλακτική και τί λύσεις προτείνουν...Εκεί είναι το δύσκολο.
Μία διαδήλωση,μία πορεία ,μία κινητοποιήση σίγουρα δεν μπορεί να σου λύσει τα άμεσα οικονομικά προβλήματα που έχεις ως χώρα.Μπορεί όμως να αποτελέσει η αιτία να ''ανακατευτεί ξανά η τράπουλα''.
Το σύνθημα τους:''αληθινή δημοκρατια τώρα'' δηλ.ισότητα, η πρόοδος, η αλληλεγγύη, η ελευθερία της συμμετοχής στον πολιτισμό, την οικολογική βιωσιμότητα και την ανάπτυξη, την ευημερία και την ευτυχία των ανθρώπων ,θυμίζει λίγο από το Μάη του 68.
Τώρα τι εξέλιξη θα έχει θα δείξει η πορεία,πάντως δείχνει να έχει απηχυση στο πολύ κόσμο.
αγαπουλας και σαλιαρης τυπεκαληνυχτας....
+1...
Είπαμε, στις ειρηνικές διαδηλώσεις λέμε καταρχήν ναι και απ' όσο καταλαβαίνω, δεν πρέπει να κλέιουν δρόμους και άλλες ελληνικές πατέντες...
Τώρα τί φρούτο είναι το συγκεκριμένο δεν το ξέρω όπως δεν ξέρω αν θα καπελωθεί ή θα εκφυλιστεί...
Και καλή είναι η διαδήλωση αλλά το ζήτημα είναι τί εναλλακτική και τί λύσεις προτείνουν...Εκεί είναι το δύσκολο.
ναι δυστυχώς δεν έχουν πλήρη κυβερνητική πρόταση...
όπως ο ΓΑΠ ή ο Αντωνάκης...
γι' αυτό ο Ισιούλης θα τους βλέπει πάντα αφ' υψηλού!
όταν θα περνάει με το καμπριο απ' την Πουέρτα ντελ Σολ....
μπορεί να είναι ειρηνικοί αλλά παραμένουν μπανάλ θα λέει ο Ισιούλης πίνοντας κοκτέιλ στην Ιπανέμα....
λέμε τώρα...
και θα αναρωτιέται αν η εναλλακτική του ΓΑΠ είναι καλύτερη απ' του Αντωνάκη για να ανέβουν οι μετοχές του...
κι η Μαρία Αντουανέτα σαν τον Ισιούλη σκεφτόταν....
ευτυχώς άλλοι σκέφτονται αλλιώς...
μπορεί να είναι ειρηνικοί αλλά παραμένουν μπανάλ θα λέει ο Ισιούλης πίνοντας κοκτέιλ στην Ιπανέμα....
λέμε τώρα...
και θα αναρωτιέται αν η εναλλακτική του ΓΑΠ είναι καλύτερη απ' του Αντωνάκη για να ανέβουν οι μετοχές του...
λέμε τώρα...