Άντε..και στα δικά μας !!!! η ώρα η καλή !!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!!
Η γερμανια τυπε δεν φταιη σε τιποτα.Δανειζη και περνη τα φραγκα της!Αλλοι τα φαγαν και εμεις τα πληρωνουμε!!!Επισης να σε πληροφορησω οτι απο καλη πηγη,ακουσα,οτι το δικο μας Νομισματοκοπειο,κοβη ελληνικα χαρτονομισματα και δραχμες,οχι ενα,αλλα δυο χρονια τωρα!!!Σε κανονικους ρυθμους,τυχαιο?δεν νομιζω .
Άντε..και στα δικά μας !!!! η ώρα η καλή !!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!!
Δεν γνωριζω φιλε,αν το δικο μας νομισματοκοπειο μπορη να κοψη ευρω!ρε ξεκολλα εχω γνωστο μεσα στο νομισματοκοπειο και ττελος νοεμβριου κοβανε την νεα σειρα ευρο τωρα για το που θα ειναι ???αυτο δεν το ξερω
Δεν γνωριζω φιλε,αν το δικο μας νομισματοκοπειο μπορη να κοψη ευρω!
Πέρα το ότι ο τύπς σίγουρα πουλάει φίδια εδώ νομίζω ότι έσυ σφάλεις.... Δηλαδή πως οι ελληνικές ομάδες δε μπορούννα παίξουν ευρωπαικό ποδόσφαιρο?μεγάλε μου, πλάκα μας κάνεις; τι το τόσο δύσκολο έχουν τα ευρώ δηλαδή και δεν μπορεί να τα κόψει το ελληνικό νομισματοκοπείο;
καμια σχεση οι ομαδες με το χρημα που κοβεται .....Πέρα το ότι ο τύπς σίγουρα πουλάει φίδια εδώ νομίζω ότι έσυ σφάλεις.... Δηλαδή πως οι ελληνικές ομάδες δε μπορούννα παίξουν ευρωπαικό ποδόσφαιρο?
μεγάλε μου, πλάκα μας κάνεις; τι το τόσο δύσκολο έχουν τα ευρώ δηλαδή και δεν μπορεί να τα κόψει το ελληνικό νομισματοκοπείο;
Αποκλείεται να μη ξέρεις , αφού εχεις έγκυρρες πηγές.
καμια σχεση οι ομαδες με το χρημα που κοβεται .....
Δεν έχουν όλοι χιούμορ αγαπητέ αλλά νομίζω πως ο τύποςέχει δίκιο,. Το χρήμα κόβεται ενώ η μπάλα με τίποτα...ρε γίγαντα, χαβαλέ κάνει ο τύπος. λες να τα συγχέει αλήθεια;
παραμυθι σου πουλησανε.απο εγκυρη πηγη ακουσα οτι κοβουν γροσια στο νομισματοκοπειο
Εσυ παλι τινος εισαι?Πέρα το ότι ο τύπς σίγουρα πουλάει φίδια...
απο εγκυρη πηγη ακουσα οτι κοβουν γροσια στο νομισματοκοπειο
Η γερμανια τυπε δεν φταιη σε τιποτα.Δανειζη και περνη τα φραγκα της!Αλλοι τα φαγαν και εμεις τα πληρωνουμε!!!Επισης να σε πληροφορησω οτι απο καλη πηγη,ακουσα,οτι το δικο μας Νομισματοκοπειο,κοβη ελληνικα χαρτονομισματα και δραχμες,οχι ενα,αλλα δυο χρονια τωρα!!!Σε κανονικους ρυθμους,τυχαιο?δεν νομιζω .