Νέα

Ισπανία: Δέχονται πληρωμές και σε... πεσέτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Γαμιέται η Γερμανία;;; Τώρα θα σε πλακώσει στα μπινελίκια ο speed !

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η γερμανια τυπε δεν φταιη σε τιποτα.Δανειζη και περνη τα φραγκα της!Αλλοι τα φαγαν και εμεις τα πληρωνουμε!!!Επισης να σε πληροφορησω οτι απο καλη πηγη,ακουσα,οτι το δικο μας Νομισματοκοπειο,κοβη ελληνικα χαρτονομισματα και δραχμες,οχι ενα,αλλα δυο χρονια τωρα!!!Σε κανονικους ρυθμους,τυχαιο?δεν νομιζω :grin:.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Η γερμανια τυπε δεν φταιη σε τιποτα.Δανειζη και περνη τα φραγκα της!Αλλοι τα φαγαν και εμεις τα πληρωνουμε!!!Επισης να σε πληροφορησω οτι απο καλη πηγη,ακουσα,οτι το δικο μας Νομισματοκοπειο,κοβη ελληνικα χαρτονομισματα και δραχμες,οχι ενα,αλλα δυο χρονια τωρα!!!Σε κανονικους ρυθμους,τυχαιο?δεν νομιζω :grin:.

ρε ξεκολλα  εχω γνωστο μεσα στο νομισματοκοπειο και ττελος νοεμβριου κοβανε την νεα σειρα ευρο τωρα για το που θα ειναι ???αυτο δεν το ξερω

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ρε ξεκολλα  εχω γνωστο μεσα στο νομισματοκοπειο και ττελος νοεμβριου κοβανε την νεα σειρα ευρο τωρα για το που θα ειναι ???αυτο δεν το ξερω
Δεν γνωριζω φιλε,αν το δικο μας νομισματοκοπειο μπορη να κοψη ευρω! :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν γνωριζω φιλε,αν το δικο μας νομισματοκοπειο μπορη να κοψη ευρω! :think:

μεγάλε μου, πλάκα μας κάνεις; τι το τόσο δύσκολο έχουν τα ευρώ δηλαδή και δεν μπορεί να τα κόψει το ελληνικό νομισματοκοπείο;

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
56
Πόντοι
1
μεγάλε μου, πλάκα μας κάνεις; τι το τόσο δύσκολο έχουν τα ευρώ δηλαδή και δεν μπορεί να τα κόψει το ελληνικό νομισματοκοπείο;
Πέρα το ότι ο τύπς σίγουρα πουλάει φίδια εδώ νομίζω ότι έσυ σφάλεις.... Δηλαδή πως οι ελληνικές ομάδες δε μπορούννα    παίξουν ευρωπαικό  ποδόσφαιρο? :2funny:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Πέρα το ότι ο τύπς σίγουρα πουλάει φίδια εδώ νομίζω ότι έσυ σφάλεις.... Δηλαδή πως οι ελληνικές ομάδες δε μπορούννα    παίξουν ευρωπαικό  ποδόσφαιρο? :2funny:
καμια σχεση οι ομαδες με το χρημα που κοβεται  .....

ειναι πιο τσαχπινικα απο τα αλλα  και κανουν καλυτερες  :pipa2:

Αποκλείεται να μη ξέρεις , αφού εχεις έγκυρρες πηγές.

οσο  :fuck1:

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
56
Πόντοι
1
ρε γίγαντα, χαβαλέ κάνει ο τύπος. λες να τα συγχέει αλήθεια;
Δεν έχουν όλοι χιούμορ αγαπητέ αλλά νομίζω πως ο τύποςέχει δίκιο,. Το χρήμα κόβεται ενώ η μπάλα με τίποτα...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
απο εγκυρη πηγη ακουσα οτι κοβουν γροσια στο νομισματοκοπειο

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16

Αυτο το εχω ακουσει και  γω,προ ετους,απο ανθρωπο που εχει προσβαση σε δημοσιογραφικα στεκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom