Νέα

Ίσως... η πιο μαλακισμένη διαφήμιση!;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 376
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
Πάντως έχει δίκιο ο παραπάνω οτι πολλές φορές η διαφήμιση δεν προβάλλει σωστά το προϊόν της. Να πω όμως οτι οι διαφημίσεις του JUMBO είναι ραδιοφωνικές άρα πολύ διαφορετικές από τις τηλεοπτικές. Αν κλείσετε τα μάτια σε πολλές από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις υπάρχει περίπτωση να μην ακούσετε καν το προϊόν που διαφημίζεται.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Ετσι! Ξαφνικά ξεχάσαμε και ενοχλείται η ευαίσθητη αισθητική μας από την αλήθεια. Από την νονά-φρεγάτα, που καταφθάνει δήθεν για να δει τα βαφτιστήρια, αλλά στην πραγματικότητα για να επιδειχθεί στην κουμπάρα. Από το φανελάκι ΑΤΘΙΣ, το must της ανδρικής καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας άλλοτε και τώρα, το κρασί, αγορασμένο από το καρβουνιάρικο της γωνίας και σερβιρισμένο σε πλαστικά μπουκάλια του εμφιαλωμένου νερού, την μάνα των βαφτιστηριών, που ξεκρεμάει βιαστικά την μπουγάδα από το σύρμα και τρέχει να κρυφτεί στα ενδότερα και να περιποιηθεί τον εαυτό της, για να μην την δει η κουμπάρα προχειροντυμένη, το συγκαλυμένο "καμάκι" του κουμπάρου στην κουμπάρα και τόσα άλλα. Πόσοι από 'σας δεν τα έχετε ζήσει, δεν τα έχετε δει στον γείτονα, δεν έχετε ξεπετσιάσει το αρνί πάνω στην σούβλα, δεν, δεν, δεν...
Πώς γίνεται τώρα να ενοχλούμαστε? Δεν την θεωρώ, σαν διαφήμιση, πολύ μπροστά. Την θεωρώ αριστούργημα, ένα καθόλου φλύαρο, περιεκτικό και ακριβές ηθογραφικό-κοινωνιολογικό ντοκυμαντέρ!

:thumbsup:

Όντως. 

Θα μου επιτρέψετε όμως να προσθέσω ότι είναι και πολύ έξυπνη. Πλάϊ σε αυτά τα "πατροπαράδοτα"  ήθη και έθιμα που αποτυπώνει με ρεαλισμό και που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της ζωής του νεοέλλεηνα, τοποθετεί και τα Jumpo, προσπαθώντας να αναδείξει ότι και αυτά αποτελούν πλέον αναπόσσπαστο τμήμα της ζωής.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16

η μαλακισμενη συμπεριφορα της κακομαθημενης ελλεηνιδας σε ολο της το μεγαλειο...για τις μπατσες!
...μου ξεφυγε ,σπαστικη και εκνευριστικη ,οι κρετινοι διαφημηστες καλα κρατουν...

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Πιστεύω ότι η πιό μαλακία διαφήμιση είναι αυτή της vodafone με το μαλακισμένο το ''Γιαννάκη'' που μας τα έπρηξαν ''μίλα όσο θές Γιαννάκη'' κτλ κτλ. Έλεος με τα πιτσιρίκια που φέρονται σαν μεγάλοι.

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
43
Πόντοι
1
Πιστεύω ότι η πιό μαλακία διαφήμιση είναι αυτή της vodafone με το μαλακισμένο το ''Γιαννάκη'' που μας τα έπρηξαν ''μίλα όσο θές Γιαννάκη'' κτλ κτλ. Έλεος με τα πιτσιρίκια που φέρονται σαν μεγάλοι.
:rockon:

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Αυτή η διαφήμιση είναι λίγο για τον πούτσο. :jerking:

"Ρε Πασχάλη μη φοβάσαι ρε.." :headbang:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η διαφημιση του ρυθμου 949 προ εξαετιας αν θυμαμαι καλα με κατι γκομενες που πηγαιναν για διασκεδαση και η μια δουλευε τον γκομενο της στο τηλεφωνο οτι και καλα πηγαινε για υπνο, μιλαμε για επος  :jerking:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Η πιο μαλακισμενη διαφημιση ever!
Τελειως χαλια σκηνοθετικα, αλλα και στην ερμηνεια.
Μαπα! Για πολλα γελια. :2funny: :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Η πιο μαλακισμενη διαφημιση ever!
Τελειως χαλια σκηνοθετικα, αλλα και στην ερμηνεια.
Μαπα! Για πολλα γελια. :2funny: :2funny: :2funny:

Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια!

Ο διαφημηστής είχε τρομερή ιδέα και φαντασία,του αξίζει έπαινος!!!

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια!

Ο διαφημηστής είχε τρομερή ιδέα και φαντασία,του αξίζει έπαινος!!!
Αμα σ'αρεσε εσενα εγω δεν εχω να πω τιποτα.
Εγω προσωπικα θεωρω οτι ειναι η πιο κακογυρισμενη και προχειρη διαφημιση ολων των εποχων.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αμα σ'αρεσε εσενα εγω δεν εχω να πω τιποτα.
Εγω προσωπικα θεωρω οτι ειναι η πιο κακογυρισμενη και προχειρη διαφημιση ολων των εποχων.

Σίγουρα την σκέφτηκε αυτός από την ΑΥΤΟ ΜΑΡΙΝ,φαίνεται μεγάλης επιστημονικής φαντασίας,ειδικά τα λάδια από κάτω.................
ρεσιτάλ ηθοποιείας και σκηνοθεσίας!!!

RESPECT

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η διαφημιση του ρυθμου 949 προ εξαετιας αν θυμαμαι καλα με κατι γκομενες που πηγαιναν για διασκεδαση και η μια δουλευε τον γκομενο της στο τηλεφωνο οτι και καλα πηγαινε για υπνο, μιλαμε για επος  :jerking:

διορθωση.... για το ετερο πουτσοραδιοφωνο τον δρομο ητανε τελικα η μαλακοδιαφημιση...μιλαμε για το Μπεν Χουρ των τηλεοπτικων σποτ  :jerking: :jerking: :jerking:

loubas

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
32
Πόντοι
0
μιλατε για μαλακισμενες διαφημισεις??
εδω δειτε!!!!
και δυστυχως υπαρχουν πολλες!!!! χρονια τωρα!!!

:s&m_1:  :s&m_3::s&m_1: :uglystupid: :s&m_1:  :2on1::s&m_1:  :thefinge::s&m_1:

:s&m_2: :s&m_2: :fuck2: :fuck2: :s&m_2: :pipa3: :pipa3:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

στο μυαλό μου ούτε μία στο μύριο δεν παίζει....

1. να υπάρχει γυναίκα στο αμάξι και να οδηγεί εκείνη
2. να μιλάει, βωμολοχίες, χειρότερα από μένα
3. να γυρίσει να ειρωνευτεί και μετά να τα φορτώσει σε μένα
4. να κυκλοφορήσω τέτοιο μπάζο, εκτός αν έχω βάλει στο μάτι την ενήλικη κόρη της :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η πιο μαλακισμένη μακράν είναι αυτή με το κωλόπαιδο που εκβιάζει την αδερφή του που την είδε με το γκόμενο ότι θα την καρφώσει στον πατέρα τους αν δεν του πάρει γκατζετάκια και τάμπλετ από τα Public. Τώρα πλέον διαφημίζουμε και τη ρουφιανιά.  :jerking:  

Καλά το μαλακιστήριο αυτό θέλει γονατιές στη μούρη.

Αλλά από κάπου τα είδε και τα έκανε.

Αισχρή διαφήμιση. Κλείνει με την εναλλακτική ρουφιανιά

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
στο μυαλό μου ούτε μία στο μύριο δεν παίζει....

1. να υπάρχει γυναίκα στο αμάξι και να οδηγεί εκείνη
2. να μιλάει, βωμολοχίες, χειρότερα από μένα
3. να γυρίσει να ειρωνευτεί και μετά να τα φορτώσει σε μένα
4. να κυκλοφορήσω τέτοιο μπάζο, εκτός αν έχω βάλει στο μάτι την ενήλικη κόρη της :grin:

Η κόρη είναι σαν την ξαδέρφη της τασούλας καλέ ! Καλύτερη η μάνα  :-

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Η κόρη είναι σαν την ξαδέρφη της τασούλας καλέ ! Καλύτερη η μάνα  :-

έλα πες την αλήθεια..για να μου μιλάς σημαίνει ότι ζήλεψες που θέλω άλλη εκτός από σένα.. :grin:

αφού ξέρεις: είσαι η μία και μοναδική :smitten:

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Η πιο μαλακισμένη μακράν είναι αυτή με το κωλόπαιδο που εκβιάζει την αδερφή του που την είδε με το γκόμενο ότι θα την καρφώσει στον πατέρα τους αν δεν του πάρει γκατζετάκια και τάμπλετ από τα Public. Τώρα πλέον διαφημίζουμε και τη ρουφιανιά.  :jerking:  

Η πιτσιρίκα έπαιζε στη σειρά "ευτυχισμένοι μαζί" υποδυόμενη τη Φίφη ή κάνω λάθος;
Σαν ιδέα η διαφήμιση είναι ηλίθια.Πάντως οι διαφημιστές πέτυχαν το σκοπό τους.Να τη δούμε και να τη σχολιάσουμε,έστω και για άσχετο με την εταιρεία λόγο...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
έλα πες την αλήθεια..για να μου μιλάς σημαίνει ότι ζήλεψες που θέλω άλλη εκτός από σένα.. :grin:

αφού ξέρεις: είσαι η μία και μοναδική :smitten:

Εννοείται το ξέρω  :boobies: !
Ψωνάρα μοουντ οφ ...  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom