Νέα

Ισμήνη Νταφοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
656
Πόντοι
96
πάντως φαίνεται υπέρμουνο !!!!

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Δουλευει σε καφετερια του Ψυχικου υποδοχη...

πππππππππππππππππππππππππππππππππςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

κατεκτησε το συμπαν τυπε,ολος ο κοσμος ειναι στα ποδια της  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

την εχεις πετυχει ρε τυπε? Γιατι εγω εχω να δω στο φαρο καπο απο πριν τα Χριστουγεννα

και αυτή με έναν μετροσέξουαλ καβλαντίζει

ρε τυπε δεν ειναι μετροσεξουαλ ο δικος της, εκτος αν τον αλλαξε ... εναν πιτσιρικα βολλευμπολιστα ειχε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.155
Πόντοι
12.756

Δουλευει Ψυχικο , αλλα αν καταλαβα καλα η φωτο με τα τετραποδο ειναι απο Γλυφαδα ....τι στο διαολο γινεται , και αυτη εδω μενει ..

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Ναι την εχω δει προσφατα!!!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Δουλευει Ψυχικο , αλλα αν καταλαβα καλα η φωτο με τα τετραποδο ειναι απο Γλυφαδα ....τι στο διαολο γινεται , και αυτη εδω μενει ..

:rolleyes:...... :dunno: πάλι θα μου ...κρεμάσουν .κουδούνες κάτι Διομήδηδες ,Αγιάνες ......αλλά όλες σχεδόν πιά μένουν δίπλα μου ,απέναντι .....σε απόσταση αναπνοής ,εγώ φταίω ? :rockon: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.687
Πόντοι
1.206
Τυπε ολες εδω μενουν τις πληρωνουμε καλα βλεπεις

OP
OP
Τρυποκάρυδος

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
470
Πόντοι
166
Μοντέλο. Κατά επανάληψη έχει συμμετάσχει σε διάφορα trailer του Ant1. Πλέον κάνει διεθνή καριέρα modeling στο εξωτερικό.

Edit:
Πανέμορφη..  :smitten:

Πηγη : peoplegreece, nasoblog, gazzetaplus.

OP
OP
Τρυποκάρυδος

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
470
Πόντοι
166

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Γενικά είμαι τέρμα αντίθετος με το νυστέρι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι κρίμα μια τόσο όμορφη γκόμενα να μην έχει βυζί, το στήθος της είναι αγοριού όσο και να προσπαθεί να το τονώσει ή να το αναδείξει. Αλλά αυτό είναι λογικό ντάξ κανείς δεν είναι τέλειος. Παρόλαυτα η κοπελιά είναι 10αράκι.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Γενικά είμαι τέρμα αντίθετος με το νυστέρι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι κρίμα μια τόσο όμορφη γκόμενα να μην έχει βυζί, το στήθος της είναι αγοριού όσο και να προσπαθεί να το τονώσει ή να το αναδείξει. Αλλά αυτό είναι λογικό ντάξ κανείς δεν είναι τέλειος. Παρόλαυτα η κοπελιά είναι 10αράκι.
Εδώ πάντως για σιλικόνη μου κάνει, όμως ιδανικού μεγέθους για τον τύπο της

OP
OP
Τρυποκάρυδος

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
470
Πόντοι
166