You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 135K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Παράλληλα, συνεχίζονται οι προσπάθειες των ΗΠΑ, να πείσουν την Τουρκία, να αυξήσει το βαθμό συμμετοχής της στην εκστρατεία κατά του Ισλαμικού Κράτους.
οι Τουρκία τυπε μονο απο αερος και αυτο να μη το μαθη το ΙΣΙΣ μεχρη εκει. γιατι μετα.....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Μία από τις δύο έφηβες που εγκατέλειψαν την Αυστρία για να ενταχθούν στις τάξεις των τζιχαντιστών, περιγράφει την καθημερινότητά της στη Συρία, στο γαλλικό περιοδικό Paris Match
Στα 15 της χρόνια η Sabina Selimovic εγκατέλειψε την οικογένειά της και πήγε στη Συρία για να ενταχθεί στις τάξεις του ισλαμικού Κράτους.
Γεννημένη στη Βιέννη, η ανήλικη αυστριακή ασπάστηκε την ιδεολογία των φανατικών ισλαμιστών την οποία υπερασπίζεται με σθένος.
Σε τηλεφωνική συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Paris Match περιγράφει την καθημερινότητά της, δηλώνει ευτυχισμένη με το σύζυγό της και δεν έχει καμία δεύτερη σκέψη να επιστρέψει στην Αυστρία.
Στην ηλεκτρονική του έκδοση το περιοδικό δημοσίευσε αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Sabina:
- Αληθεύουν τα δημοσιεύματα ότι είστε έγκυος;
Όχι, εαυτό δεν ισχύει.
- Όταν φύγατε από την Αυστρία για να πάτε στη Συρία τι πήρατε μαζί σας;
Μόνο ρούχα.
- Πώς φτάσατε στη Συρία;
Με τα πόδια, πέρασα τα σύνορα με την Τουρκία.
- Στη Συρία ζείτε σε σπίτι ή σε διαμέρισμα;
Σε διαμέρισμα. Τους πρώτους δύο μήνες ζούσα σε ένα σπίτι με την φίλη μου Samra και τους συζύγους μας. Στη συνέχεια βρήκαμε διαμερίσματα. Το δικό μας έχει τρία δωμάτια.
- ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε όταν ξυπνάτε το πρωί;
Τρώω. Το πρωινό μου μοιάζει με αυτό που έπαιρνα στην Αυστρία αλλά τις περισσότερες φορές είναι χαλάλ. Εδώ ανακάλυψα πολλά τρόφιμα καινούρια, αλλά δεν ξέρω τις ακριβείς τους ονομασίες. Βρίσκουμε όμως και προϊόντα όπως η Νουτέλα, η κέτσαπ και τα κορν φλέικς.
- Ο σύζυγός σας έχει μισθό;
Ναι, είναι στρατιώτης.
- Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά της ζωής στην Αυστρία και στη Συρία;
Εδώ είμαι ελεύθερη. Μπορώ να ασκώ τη θρησκεία μου ελεύθερα. Στη Βιέννη δεν μπορούσα.
Στα 15 της χρόνια η Sabina Selimovic εγκατέλειψε την οικογένειά της και πήγε στη Συρία για να ενταχθεί στις τάξεις του ισλαμικού Κράτους.
Γεννημένη στη Βιέννη, η ανήλικη αυστριακή ασπάστηκε την ιδεολογία των φανατικών ισλαμιστών την οποία υπερασπίζεται με σθένος.
Σε τηλεφωνική συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Paris Match περιγράφει την καθημερινότητά της, δηλώνει ευτυχισμένη με το σύζυγό της και δεν έχει καμία δεύτερη σκέψη να επιστρέψει στην Αυστρία.
Στην ηλεκτρονική του έκδοση το περιοδικό δημοσίευσε αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Sabina:
- Αληθεύουν τα δημοσιεύματα ότι είστε έγκυος;
Όχι, εαυτό δεν ισχύει.
- Όταν φύγατε από την Αυστρία για να πάτε στη Συρία τι πήρατε μαζί σας;
Μόνο ρούχα.
- Πώς φτάσατε στη Συρία;
Με τα πόδια, πέρασα τα σύνορα με την Τουρκία.
- Στη Συρία ζείτε σε σπίτι ή σε διαμέρισμα;
Σε διαμέρισμα. Τους πρώτους δύο μήνες ζούσα σε ένα σπίτι με την φίλη μου Samra και τους συζύγους μας. Στη συνέχεια βρήκαμε διαμερίσματα. Το δικό μας έχει τρία δωμάτια.
- ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε όταν ξυπνάτε το πρωί;
Τρώω. Το πρωινό μου μοιάζει με αυτό που έπαιρνα στην Αυστρία αλλά τις περισσότερες φορές είναι χαλάλ. Εδώ ανακάλυψα πολλά τρόφιμα καινούρια, αλλά δεν ξέρω τις ακριβείς τους ονομασίες. Βρίσκουμε όμως και προϊόντα όπως η Νουτέλα, η κέτσαπ και τα κορν φλέικς.
- Ο σύζυγός σας έχει μισθό;
Ναι, είναι στρατιώτης.
- Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά της ζωής στην Αυστρία και στη Συρία;
Εδώ είμαι ελεύθερη. Μπορώ να ασκώ τη θρησκεία μου ελεύθερα. Στη Βιέννη δεν μπορούσα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κωλοευρωπαιοι δεν αφηνετε τους ανθρωπους να ασκουνε ελευθερα την θρησκεια τους
Ειλικρινά, όσο και να το σκέφτομαι, δεν το χωράει ο νους μου, ότι μπορεί κάποιος ο οποίος έχει όλα τα αγαθά του δυτικού πολιτισμού, ζει σε καθαρό περιβάλλον, με δημοκρατία, ελευθερία, ισότητα, παιδεία, υγεία και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, να τα παρατάει και να πηγαίνει να ζήσει (ή στην χειρότερη να πολεμήσει) στην έρημο, μέσα στη βρώμα και την κακουχία.
Και άντε να το δεχτώ για τους άντρες ότι θέλουν σώνει και καλά να πολεμήσουν για την δημιουργία αυτού του κρατιδίου.
Οι γυναίκες πως στο διάολο πηγαίνουν εκεί να ζήσουν, φορώντας για όλη τους τη ζωή τη μπούργκα, χωρίς να έχουν τα δικαιώματα που είχαν όταν ζούσαν στην Ευρώπη και ξέροντας ότι είναι υποχείρια των συζύγων τους.
Δεν κάνουν σύγκριση της ζωής εδώ στην Ευρώπη με αυτή που θα βρουν εκεί;
Οντως πιστεύουν ότι η πραγματική ελευθερία είναι στο ισλαμικό χαλιφάτο;
Πόσο πώρωση μπορεί να έχουν πια με τη θρησκεία τους;
Τόσο πολύ πλύση εγκεφάλου τους έχουν κάνει οι μουλάδες τους και πιστεύουν τόσο φανατισμένα στο κοράνι.
Να αφήνουν τον πολιτισμό και την πρόοδο και να πάνε να μείνουν στον μεσαίωνα.
Τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους αυτά τα άτομα;
Και άντε να το δεχτώ για τους άντρες ότι θέλουν σώνει και καλά να πολεμήσουν για την δημιουργία αυτού του κρατιδίου.
Οι γυναίκες πως στο διάολο πηγαίνουν εκεί να ζήσουν, φορώντας για όλη τους τη ζωή τη μπούργκα, χωρίς να έχουν τα δικαιώματα που είχαν όταν ζούσαν στην Ευρώπη και ξέροντας ότι είναι υποχείρια των συζύγων τους.
Τόσο πολύ πλύση εγκεφάλου τους έχουν κάνει οι μουλάδες τους και πιστεύουν τόσο φανατισμένα στο κοράνι.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
Ειλικρινά, όσο και να το σκέφτομαι, δεν το χωράει ο νους μου, ότι μπορεί κάποιος ο οποίος έχει όλα τα αγαθά του δυτικού πολιτισμού, ζει σε καθαρό περιβάλλον, με δημοκρατία, ελευθερία, ισότητα, παιδεία, υγεία και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, να τα παρατάει και να πηγαίνει να ζήσει (ή στην χειρότερη να πολεμήσει) στην έρημο, μέσα στη βρώμα και την κακουχία.
Δεν σου περνάει από το μυαλό ότι αυτό που θέλουν πραγματικά μέσα τους είναι η καταπίεση; Να τις έχουν σκλάβες, που και που να τις δέρνουνε κι αυτές να υποτάσσονται στον άντρα; Όταν από την ελευθερία, τις ίσες ευκαιρίες και την ανεξιθρησκία διαλέγουν την καταπίεση και το σκάνε από το σπίτι τους, δείχνει ότι αυτός είναι ο πραγματικός τους χαρακτήρας.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Το ενδεχομενο να προκειται απλως για παλαβές, δεν το εξετάζουμε??Δεν σου περνάει από το μυαλό ότι αυτό που θέλουν πραγματικά μέσα τους είναι η καταπίεση; Να τις έχουν σκλάβες, που και που να τις δέρνουνε κι αυτές να υποτάσσονται στον άντρα; Όταν από την ελευθερία, τις ίσες ευκαιρίες και την ανεξιθρησκία διαλέγουν την καταπίεση και το σκάνε από το σπίτι τους, δείχνει ότι αυτός είναι ο πραγματικός τους χαρακτήρας.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Τα ίδια θα μπορούσε να πει κανείς και για κάποιον που μεγάλωσε στη Βιέννη και κατέληξε πρεζάκιας.Ειλικρινά, όσο και να το σκέφτομαι, δεν το χωράει ο νους μου, ότι μπορεί κάποιος ο οποίος έχει όλα τα αγαθά του δυτικού πολιτισμού, ζει σε καθαρό περιβάλλον, με δημοκρατία, ελευθερία, ισότητα, παιδεία, υγεία και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, να τα παρατάει και να πηγαίνει να ζήσει (ή στην χειρότερη να πολεμήσει) στην έρημο, μέσα στη βρώμα και την κακουχία.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
15 χρονων κοπελες ρε φίλε. Καποιος τους εκανε πλυση εγκεφαλου και μασήσανε. Ειδικα αν προερχονται από σπιτια με αδιάφορους γονεις που μαλακιζονται ασυστόλως.Ειλικρινά, όσο και να το σκέφτομαι, δεν το χωράει ο νους μου, ότι μπορεί κάποιος ο οποίος έχει όλα τα αγαθά του δυτικού πολιτισμού, ζει σε καθαρό περιβάλλον, με δημοκρατία, ελευθερία, ισότητα, παιδεία, υγεία και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, να τα παρατάει και να πηγαίνει να ζήσει (ή στην χειρότερη να πολεμήσει) στην έρημο, μέσα στη βρώμα και την κακουχία.
Πρωτη φορα ακους μεθόδους δημιουργιας φανατικών?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
Το ενδεχομενο να προκειται απλως για παλαβές, δεν το εξετάζουμε??
Όχι και είμαι απόλυτος. Αν ένας άνθρωπος είναι ψυχικά ασθενής, αυτό θα φανεί (και μάλιστα εκρηκτικά) όταν δεχτεί πραγματική πίεση. Τότε είναι που θα σπάσει, θα πάθει κρίση και το τι θα συμβεί εξαρτάται από τη φύση της διαταραχής του. Αυτές και αυτοί που τους αρέσει να τους μαστιγώνουνε ας πούμε, αλλιώς δεν ερεθίζονται σεξουαλικά, δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψυχικά ασθενείς. Έχουν κάποια παρέκκλιση και η ευχαρίστησή τους διεγείρεται από τα αισθήματα πόνου, που υπό φυσιολογικές συνθήκες όλα τα όντα θα προσπαθήσουν να αποφύγουν. Οι γυναίκες αυτές έχουν μια υποτακτική ψυχοσύνθεση που δεν τους την ικανοποιεί η ζωή σε μια σύγχρονη Δυτική Κοινωνία. Αν κάποιος γκόμενος τις είχε μυήσει στο παιχνίδι κυρίαρχου – υποτακτικής θα ήταν πολύ πειθήνιες και χαρούμενες, δεν τους έκατσε όμως. Γι αυτό διάλεξαν θεληματικά να πάνε εκεί που είναι εξασφαλισμένη η θέση τους σαν υποταγμένο μέλος της κοινωνίας, με φοβερές τιμωρίες για να έρθουν στον ίσιο δρόμο, αν τολμήσουν και δεν υπακούσουν. Αλαχού Ακ Μπαρ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
Τα ίδια θα μπορούσε να πει κανείς και για κάποιον που μεγάλωσε στη Βιέννη και κατέληξε πρεζάκιας.
Όχι, δεν είναι το ίδιο. Η εξέλιξη οδήγησε τους εγκεφάλους μας στο να τυφλώνονται θεληματικά, όταν αντιμετωπίζουν μια πολύ σκληρή πραγματικότητα από την οποία δεν μπορούν να ξεφύγουν. Στην αρχή με φαντασιώσεις (το παιδί μου πέθανε 6 μηνών από άγνωστη αρρώστια, το πήρε ο Θεός μαζί του για να το κάνει αγγελάκι. Ο σεισμός /τσουνάμι/τυφώνας έγινε γιατί ο Θεός μας τιμωρεί για τις αμαρτίες μας) και όταν αυτό δεν είναι αρκετό, καταφεύγουμε σε ουσίες που μας βοηθάνε να μην πονάμε. Ποιος από μας δεν έχει μεθύσει για γκόμενα; Κάποιοι δεν μένουν στα απλά φυσικά αγχολυτικά και πάνε πιο μακριά. Δεν ξέρεις αν ένας τέτοιος αδύναμος χαρακτήρας είναι συγγενής ή φίλος σου. Αυτός θα αρχίσει τα αγχολυτικά, κι όπου τον βγάλει. Δεν φταίνε οι κοινωνίες. Κάτι στον εγκέφαλό του δεν αντέχει την πίεση της ζωής και ξεφεύγει με βοηθήματα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κανονικα αν ειμασταν σε αλλες εποχες και ειμασταν αντρες με αρχιδια επρεπε να παμε ολοι εθελοντες διπλα στις μαχητριες του κουρδισταν.....θα χαιρομουν πολυ με το m16 μου ( ή το g3 ακομα καλυτερα που ανοιγει μεγαλες τρυπες) να καθαρισω μερικα ισλαμοφασιστικα γουρουνια πλαι σε ενδοξους λαικους μαχητες
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σαν τον ισπανικο εμφυλιο δλδ που μαχητες με ελευθερη συνειδηση απο ολον τον κοσμο πολεμουσαν τον φασισμο οσο οι μεγαλες δυναμεις παιζαν το πουλακι τους με αδιαφορια
χρονια μετα βεβαια καταλαβαν τι αυγο επωαστηκε εκει και τα χρειαστηκαν για τα καλα αλλα ηταν αργα για δακρυα
χρονια μετα βεβαια καταλαβαν τι αυγο επωαστηκε εκει και τα χρειαστηκαν για τα καλα αλλα ηταν αργα για δακρυα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εγω κι αλλοι 50εκατ-150 εκατΠοιος από μας δεν έχει μεθύσει για γκόμενα; Κάποιοι δεν μένουν στα απλά φυσικά αγχολυτικά και πάνε πιο μακριά.
δηλ οσοι εχουν ζησει η ζουν σλοβακια ουκρανια ρωσσια μολδαβια κουβα μπραζιλ κλπ...
ολο μαλ..ιες ελληνικουρες,,,,
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Πέστα ρε μαν! Αφού τα άτομα μεγάλωσαν με τέτοιες αρχές από την οικογένειά τους, λογικό είναι να "καταπιέζονται" στην Ευρώπη των "άπιστων" και να μην μπορούν να "ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα".Αφού τό όνομα είνα Βοσνιακό. Μουσουλμανική οικογένεια.
Πάντως θα μπορούσαν άνετα να πάνε στο Σεράγεβο, αλλά προτίμησαν να ακολουθήσουν τους γκόμενους στην έρημο! Έ, ας πρόσεχαν!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 532
- Εμφανίσεις
- 12K