Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο τεξανος εκει ειπε απο σημερα πολεμαει το κακο με το καλο..τελος αυτο ηταν
αμην τυπε
URL]]

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
υπαρχι παντα ει επιλογει να αναιβοις σε καμια ταρατσα και να πηδυξης...να πα να κανεις παρεα του αδολφα...αντε τραβα γαμησου σιγα σιγα λοιπον μπινε...

Σημειολογική παρατήρηση. Από το επιτηδευμένως ανορθόγραφο κείμενο η φράση "άντε....μπινέ", περιέργως είναι ορθόγραφη.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Ε τοτε που διαφωνισες? Ο τραμου ειπε αν οι σαουδαραβες χτιζουν χριστιανικους ναους. Οκ στο οτι απαγορευεται δε τιθεται θεμα, δε πρεπει να τους απαγορευσουμε αλλα νομιζω να τον χτισουν μονοι τους ειναι το σωστο.

Η συζήτηση για το ποιός πρέπει να πληρώσει για την ανέγερση τζαμιού σε μη μουσουλμανική χώρα, την ώρα πού οι αραπάδες κόβουν κεφάλια είναι ενθάρρυνση να κόψουν περισσότερα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Γιατί αποκαλείτε μπινέ τον κ. ΞΓ;
Η μόνη ένδειξη που βλέπω να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό, είναι ότι ο κ. ΞΓ δεν έχει αναρτήσει κριτικές για πουτάνες, άρα φαίνειαι ότι δεν του αρέσουν οι γυναίκες, άρα κατά πάσα πιθανότητα είναι ομοφυλόφιλος, οπότε ενδέχεται να είναι μπινές.

Ωστόσο, ούτε εσείς έχει αναρτήσει κριτικές για πουτάνες.
Να συμπεράνει λοιπόν κανείς, ότι είσθε κι εσείς μπινές;
Ποτε μεχρι σημερα 9-10-2014 δεν ετυχε να πληρωσω για να καταγαμησω καποιο ανωνυμο θηλυκο,αν βεβαια το γεγονος οτι δεν εχω πληρωσει ποτε για να γαμησω, με κανει μπινε ,ναι τοτε ειμαι μπινες...

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
υπαρχι παντα ει επιλογει να αναιβοις σε καμια ταρατσα και να πηδυξης...να πα να κανεις παρεα του αδολφα...αντε τραβα γαμησου σιγα σιγα λοιπον μπινε...

Η αναφορά -με ελεγχόμενη έκρηξη θυμού- στίς σεξουαλικές μου επιλογές, ουδόλως αφορά στην συζήτηση τού παρόντος νήματος.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
αρκετα ενδιαφερουσα συνεντευξη-συζητηση (λιγο μεγαλη) για το θεμα του ISIS και τα παρελκόμενα του...αξιζει ο κοπος να το διαβασετε..., θα σας "διελευκανει" πολλα πραγματα

δειχνει ποσο μπερδεμενη ειναι η κατασταση εκει κατω μ ολες αυτες τις θρησκευτικοφυλετικες διαφορες

προσωπικα πλεον πιστευω οτι μελλοντικα, δυστυχως, ειναι αναποφευκτη η διασπαση του ιρακ σε 3 κρατη....σε συνενωση με διασπασεις που θα δημιουργηθουν και σ αλλες χωρες (συρια και σε ενα πιο προχωρημενο σεναριο και τουρκια)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Κοιτα χαρωπη φατσα διανοητικα καθυστερημενης αμοιβαδας.
Καλα, αν μπουν πραγματικα οι τουρκοι στο χορο, τελειωσε το θεμα. Οι τουρκοι δεν ειναι ουτε κουρδοι ουτε ιρακινοι. Θα τους κανουν μια χαψια.
Σοβαρα τωρα,αυτο το εγραψες για αστειο?????Η επισημη τουρκια δεχεται σοβαρες πιεσεις ως μελος του νατο να συνδραμει,μονο για τα ματια του κοσμου....ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΟΜΩΣ δεν υπαρχει καμια περιπτωση η τουρκια να βοηθησει,να εκπαιδευσει και να εξοπλισει κουρδους...ειναι ποτε δυνατον η τουρκια να συνδραμει στην δημιουργια ανεξαρτητου ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ κρατους στα νοτια συνορα της????και μαλιστα να του εξοπλισει στρατο???...το ακριβως αντιθετο συμβαινει...Το σουλτανατο του ισλαμιστη ερντογαν ανεπισημα εχει ηδη διαλεξει στρατοπεδο και πλευρα....τα χει βρει σε ολα με τους μετριπαθεις ισλαμιστες του FSA και απλα αναμενει την επομενη μερα...ειναι δε πολυ πιθανο-ανεπισημα παντα- να συνδραμει μεσω "παραλληλων " δικτυων στην ενισχυση των ακραιων του IS ωστε να εκμηδενισει καθε πιθανοτητα ιδρυσης κουρδικου κρατους στη μετα ασαντ εποχη στην συρια...ακριβως το ιδιο συμβαινει και με το IS στο ΙΡΑΚ....ΔΕΝ υπαρχει καμια περιπτωση η πλουσια περιοχη σε κοιτασματα πετρελαιου της μοσουλης να αφεθει σε κουρδικα χερια και σε προφανως ως πηγη εσοδων σε ενα μελλοντικο κουρδικο κρατος...και επειδη φανερα αμερικανοι και ιρακινοι δεν μπορουσαν επισημως να κανουν κατι γι αυτο ,εμφανιστηκε το IS...
Γενικα η ολη φαση με το IS και τα ρεμαλια του ,βολευει τους παντες και ο μουντζουρης στους κουρδους για αλλη μια φορα!!!!ΟΙ συμμαχοι(νατο) διατηρουν μια δικαιολογια για ανα πασα στιγμη επεμβαση,οι τουρκοι καθαριζουν μια και καλη με τους κουρδους στο νοτο και χτιζουν τις σχεσεις τους με τους Συριους της επομενης μερας και στον αντιποδα το ιρακινο κρατος κοβει την φορα των κουρδων στο βορα για αποσχιση της μοσσουλης...με εναν IS- 3 τρυγωνια...γουελ νταν ....

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Αυτό που εσύ αποκαλεις μιαρους οβραιους, ίσως ειναι η πιο σοβαρή επιλογή της ελλαδας όσον αφορά συμμαχίες με σημασία.

Δεν αναφέρομαι στο σύνολο τών εβραίων αλλά σε συγκεκριμένη πολιτική.Με καμμία φυλή δεν έχω κάτι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Η αναφορά -με ελεγχόμενη έκρηξη θυμού- στίς σεξουαλικές μου επιλογές, ουδόλως αφορά στην συζήτηση τού παρόντος νήματος.
..ειναι φανερο οτι εισαι ηλιθιος απο αυτα που γραφεις,απο αυτα που υποστηριζεις και απο αυτα που διαβαζεις και καταλαβαινεις...ποτε δεν ασχοληθηκα με τις σεξουαλικες σου επιλογες τριμαλακα...ο ομογαλακτος σου ρατσιστης πυραυλος το εκανε ...και μαλιστα χοντροκομμενα... ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΑΜΑΣ, ΑΝ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ, ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ,ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ,ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ...Ουτε εκρηξεις θυμου ανεξελενγκτες ,ελεγχομενες...απλη αναφορα στην πραγματικοτητα ,οτι εισαι μπινες, γιατι προσφωνεις λαους ως σκουπιδια,μιαρους,σκυλαραπες και τετοια...ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ-ΣΥΡΕ ΨΟΦΑ!!!1

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Δεν αναφέρομαι στο σύνολο τών εβραίων αλλά σε συγκεκριμένη πολιτική.Με καμμία φυλή δεν έχω κάτι.
Ειναι φανερο οτι τους βλεπεις ολους ισους..πως μας διεφυγε της προσοχης....."Kατ' αρχήν δεν είμαι "εγώ" πού αποκαλώ μιαρούς τούς εβραίους. Μόνοι τους κέρδισαν αυτό τον χαρακτηρισμό τής Ιστορίας.
Σχετικά με τίς συμμαχίες οφείλεις να γνωρίζεις -από την μελέτη τής ιστορίας- ότι ο σιωνιστής
δεν συμμαχεί ποτέ.Η  συμμαχία θεμελιώνεται πάνω στην αμοιβαιότητα.
Ο σιωνιστής εξαπατά, εκβιάζει, επεκτείνεται, υποδουλώνει."
..........."..την ώρα πού οι αραπάδες κόβουν κεφάλια είναι ενθάρρυνση να κόψουν περισσότερα..."

...παρεξηγημενος!!!!1

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Ειναι φανερο οτι τους βλεπεις ολους ισους..πως μας διεφυγε της προσοχης....."Kατ' αρχήν δεν είμαι "εγώ" πού αποκαλώ μιαρούς τούς εβραίους. Μόνοι τους κέρδισαν αυτό τον χαρακτηρισμό τής Ιστορίας.
Σχετικά με τίς συμμαχίες οφείλεις να γνωρίζεις -από την μελέτη τής ιστορίας- ότι ο σιωνιστής
δεν συμμαχεί ποτέ.Η  συμμαχία θεμελιώνεται πάνω στην αμοιβαιότητα.
Ο σιωνιστής εξαπατά, εκβιάζει, επεκτείνεται, υποδουλώνει."
..........."..την ώρα πού οι αραπάδες κόβουν κεφάλια είναι ενθάρρυνση να κόψουν περισσότερα..."

...παρεξηγημενος!!!!1

Hρέμησε.Οι λαοί δεν είναι καλοί ή κακοί.Ούτε όλοι οι μουσουλμάνοι κόβουν κεφάλια.
Εάν έχεις κάτι να πείς για το θέμα μας πέστο.Ξέχνα τα μπινέ κλπ.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
..ειναι φανερο οτι εισαι ηλιθιος απο αυτα που γραφεις,απο αυτα που υποστηριζεις και απο αυτα που διαβαζεις και καταλαβαινεις...ποτε δεν ασχοληθηκα με τις σεξουαλικες σου επιλογες τριμαλακα...ο ομογαλακτος σου ρατσιστης πυραυλος το εκανε ...και μαλιστα χοντροκομμενα... ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΑΜΑΣ, ΑΝ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ, ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ,ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ,ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ...Ουτε εκρηξεις θυμου ανεξελενγκτες ,ελεγχομενες...απλη αναφορα στην πραγματικοτητα ,οτι εισαι μπινες, γιατι προσφωνεις λαους ως σκουπιδια,μιαρους,σκυλαραπες και τετοια...ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ-ΣΥΡΕ ΨΟΦΑ!!!1
Το παραλήρημά σας φανερώνει ότι έχετε περιέλθει σε έξαλλη και ανισόρροπη κατάσταση, κύριε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Το παραλήρημά σας φανερώνει ότι έχετε περιέλθει σε έξαλλη και ανισόρροπη κατάσταση, κύριε.
..Eνω τα δικα σου με τα τριανταρια που κομματιαζουν και σκορπανε μυαλα και τα περι ατομικων βομβων στον μισο πληθυσμο του πλανητη λογω χρωματος και θρησκειας ,δειχνουν ωριμο ,μεστο και ισορροπημενο χαρακτηρα....αφου στο γραψα και πιο παλια...μεινε στις κριτικες σου για πορνες ,που τουλαχιστον ειχαν χιουμορ και μια καποια χρηστικοτητα...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.087
Πόντοι
6.515
είναι απιστευτο ο σύγχρονος πολιτισμένος κοσμος να ανεχεται αυτους τους υπανθρωπους.
Να επεμβουν οι ελληνικες ενοπλες δυναμεις για την σωτηρια των χριστιανων

Συνημμένα

• ikil-kourdissa-maxitria.jpg
    ikil-kourdissa-maxitria.jpg
    51,4 KB · Εμφανίσεις: 9

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
είναι απιστευτο ο σύγχρονος πολιτισμένος κοσμος να ανεχεται αυτους τους υπανθρωπους.
Να επεμβουν οι ελληνικες ενοπλες δυναμεις για την σωτηρια των χριστιανων
Χαχαχα!Δεν είναι τόσο απλό βλέπεις.Ποιόν θα στείλουμε δηλάδη;Εμένα και εσένα;Τους αργόμισθους εποπ;Και ο πούστης ο μουστάκιας πως θα αντιδρούσε αν γινόταν κάτι τέτοιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom