Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Δε σου αρέσει;;
Ποσοι Ελληνες ευχεσαι να σκοτωθουν ωστε να σας βοηθησουν να ερθετε στα πραματα? 100? 1000? 10000?Μακάρι να έλθουν κι άλλοι μουσουλμάνοι.
Όταν θα κάνουν την πρώτη μανούρα,
θα γαμήσουμε το μουνί που τους πέταγε
και σε αυτούς και στους υποστηρικτές τους.
Δεν θα μείνει κανείς τους όρθιος.
Oυστ "πατριώτη" του κώλου.Δεν βρέχει ρε!!!Σε φτύνουν!!!!Το θέμα ΔΕΝ αφορά χεσμένα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ αλλά μόνο ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ! Αμα γουστάρεις τζιτζιφιόγκο
Oυστ "πατριώτη" του κώλου.Δεν βρέχει ρε!!!Σε φτύνουν!!!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.Τα τελευταία χρόνια, και ιδιαίτερα πρόσφατα, η ΧΩΡΑ ΜΑΣ βομβαρδίζεται από ορδές ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και ιδιαίτερα Μουσουλμάνων, που αν συνεχιστεί η ιστορία αυτή με τα Δημοκρατικά ιδεώδη που μας "κυριεύουν" με την κακή έννοια της λέξης, σε 10-15 χρόνια οι σημερινοί Έλληνες θα είναι μιά μειοψηφία στην Χώρα που σήμερα λέγεται Ελλάς, και που τότε - μετά από κάποιο δημοψήφισμα της τότε άρχουσας τάξης, μπορεί να έχει άλλο όνομα, και αντί σταυρό στη σημαία, να έχει ημισέλινο
Μπορεί πιθανώς τότε τα τζαμιά να είναι περισσότερα από τις εκκλησίες, και κάθε πρωί να ξυπνάμε από τις @@@@@@@ του κοντινού Ιμάμη... :S
Τι πιστεύετε εσείς ???
Ο στόχος είναι το ISIS και όχι οι πρόσφυγες.
Αν γινόταν εθελοντικό εκστρατευτικό σώμα για να χτυπήσει τους ισλαμοφασίστες στη Ράκα ή στο Χαλέπι, πόσοι παληκαράδες θα δήλωναν εθελοντές;
Τι δουλεια έχουμε σε εναν πολεμο μεταξύ σιιτων και σουνιτώνΟ στόχος είναι το ISIS και όχι οι πρόσφυγες.
Αν γινόταν εθελοντικό εκστρατευτικό σώμα για να χτυπήσει τους ισλαμοφασίστες στη Ράκα ή στο Χαλέπι, πόσοι παληκαράδες θα δήλωναν εθελοντές;
Ποσοι Ελληνες ευχεσαι να σκοτωθουν ωστε να σας βοηθησουν να ερθετε στα πραματα? 100? 1000? 10000?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ....
Κατσε ρε λακη, αφου το κκε ιδρυθηκε στη θεσσαλονικη. Ελληνες δεν ηταν αυτοι? (!!!!!!!!)
Κανείς δεν πιστευει τίποτα πλην απο την προσωπική του βόλεψη με κάθε μέσο! Έτσι δημιουργείται το πρόσφορο έδαφος γι αυτούς που πιστεύουν σε οτιδήποτε έστω και αν είναι αναχρονιστικό και άκρως βίαιο!! Η δική τους νίκη είναι το "ξεβόλεμα" όλων! Αδιακρίτως ανθρωπιστικών ή ταξικών "ευαισθησιών" ...Τα τελευταία χρόνια, και ιδιαίτερα πρόσφατα, η ΧΩΡΑ ΜΑΣ βομβαρδίζεται από ορδές ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και ιδιαίτερα Μουσουλμάνων, που αν συνεχιστεί η ιστορία αυτή με τα Δημοκρατικά ιδεώδη που μας "κυριεύουν" με την κακή έννοια της λέξης, σε 10-15 χρόνια οι σημερινοί Έλληνες θα είναι μιά μειοψηφία στην Χώρα που σήμερα λέγεται Ελλάς, και που τότε - μετά από κάποιο δημοψήφισμα της τότε άρχουσας τάξης, μπορεί να έχει άλλο όνομα, και αντί σταυρό στη σημαία, να έχει ημισέλινο
Μπορεί πιθανώς τότε τα τζαμιά να είναι περισσότερα από τις εκκλησίες, και κάθε πρωί να ξυπνάμε από τις @@@@@@@ του κοντινού Ιμάμη... :S
Τι πιστεύετε εσείς ???
Τα χτυπηματα που ονειρευεσαι και που εχουμε δει στην υπολοιπη Ευρωπη απο τους ομοϊδεατες σου τους τζιχαντιστες ειναι τυφλά. Μη μου το γυριζεις σε κομμουνια και μαλακιες, δεν πιανουν οι ντριμπλιτσες σου. Λεγε τωρα. Ποσες χιλιαδες Ελληνες φαντασιωνεσαι να σκοτωνονται και να διαμελιζονται ωστε "να ερθετε"???Κανείς έλληνας.
Μόνο αναρχοκουμμούνια.
Ο Μέγας Στρατής Μυριβίλης είχε πει ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ....
Δυστηχώς αυτό θα γίνει... Είναι αναπόφευκτο και είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων έτσι όπως είναι η κατάσταση τώρα! Κι εγώ επιμένω πως δεν φταίνε οι άλλοι, οι αλλόθρησκοι, αλλά εμείς που τους ανεχόμαστε και ακόμα περισσότερο αυτοί που δημιουργούν κλίμα για ανοιχτά σύνορα και παραμονή τους στο έδαφός μας...Ποσες χιλιαδες Ελληνες να σκοτωνονται και να διαμελιζονται ???
Πηγαινε προσφερε σε καμια Σερβα την πιο γελοια αναμνηση απο τον κλασσικο καραγκιοζη Ελληνα hot lover wannabe και ασε τις αναλυσεις του κωλου.Δυστηχώς αυτό θα γίνει... Είναι αναπόφευκτο και είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων έτσι όπως είναι η κατάσταση τώρα! Κι εγώ επιμένω πως δεν φταίνε οι άλλοι, οι αλλόθρησκοι, αλλά εμείς που τους ανεχόμαστε και ακόμα περισσότερο αυτοί που δημιουργούν κλίμα για ανοιχτά σύνορα και παραμονή τους στο έδαφός μας...
Αν για παράδειγμα εσύ πας σε ένα σούπερμάρκετ για τα βασικά και ο τζιχαντιστής της γειτονιάς σου βγεί για να συναντήσει τον Παράδεισο, δεν θα σε ρωτήσει αν εδώ έγραφες τις μαλακίες σου υπέρ των ομοθρήσκων του....Όπως και κάθε ένας που θα κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή!
Αλλά τουλάχιστον εγώ δεν κινδυνευω απο τη μαλακια μου αλλά από τη γενικότερη μαλακία...
Το σενάριο είναι κάπως προχωριμένο! Αλλά δεν θα έχεις την ευκαιρία ποτέ να ρωτήσεις τους σκιτσογράφους του Γαλλικού περιοδικού ή τους τύπους του σιναφιού σου στο γκέι μπαρ ούτε τα συντρόφια σου στο Μπατακλάν αν ένιωθαν πως ο κίνδυνος ήταν τόσο μακρυά που δεν τους αφορούσε...
Πάλι κώλους ονειρεύεσαι μωρή....τις αναλυσεις του κωλου.
O εποικισμος της Ευρωπης εχει ξεκινησει εδω και χρονιαΤα χτυπηματα που ονειρευεσαι και που εχουμε δει στην υπολοιπη Ευρωπη απο τους ομοϊδεατες σου τους τζιχαντιστες ειναι τυφλά. Μη μου το γυριζεις σε κομμουνια και μαλακιες, δεν πιανουν οι ντριμπλιτσες σου. Λεγε τωρα. Ποσες χιλιαδες Ελληνες φαντασιωνεσαι να σκοτωνονται και να διαμελιζονται ωστε "να ερθετε"???
Βλεπω ότι αναφερεσαι περι τζιχαντιστικου κινδυνου.Φυσικα ο κίνδυνος δεν είναι αμελητεος και παραμενει παντα υπαρκτος.Αν ολη αυτή η εισροή ανθρωπων από Ασια Αφρικη συνεχιστεί,μιλαμε πλεον για κινδυνο όχι μονο για την Ελλαδα αλλα για την Ευρωπη αφου αυτό συμβαινει από την Ελλαδα μεχρι τη Νορβηγια και από τη Τουρκια μεχρι τη Γαλλια.Εστω ότι ολοι αυτοι οι ανθρωποι ειχαν τις καλυτερες προθεσεις.Εδω όμως δε πρόκειται περι ενσωμάτωσης και ακομα καλυτερα αφομειωσης αλλα περι εποικισμου.Μεταφορα της πατριδας τους με τα ηθη και εθιμα τους στην Ευρωπη και μαλιστα σε χωρα της αρεσκειας τους.Στη Γερμανια ηδη βλέπουμε τι διαδραματίζεται.Εβλεπα στο αγγλοφωνο πρόγραμμα του ΝτοιτσεΒελε DW ρεπορτάζ οπου οι κυβερνητικοι παραγοντες βγηκαν και ειπαν ευθαρσως ότι οι μετανάστες που συνεχως καταφθανουν αποτελουν πλουτο για τη χωρα.Μαλιστα αναζητουνται περιοχες με χαμηλο πληθυσμο και χαμηλου οικονομικου και βιοτικου επιπεδου για να εγκατασταθουν εκει οι αλλοδαποι.Δυστηχώς αυτό θα γίνει... Είναι αναπόφευκτο και είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων έτσι όπως είναι η κατάσταση τώρα! Κι εγώ επιμένω πως δεν φταίνε οι άλλοι, οι αλλόθρησκοι, αλλά εμείς που τους ανεχόμαστε και ακόμα περισσότερο αυτοί που δημιουργούν κλίμα για ανοιχτά σύνορα και παραμονή τους στο έδαφός μας...
Αν για παράδειγμα εσύ πας σε ένα σούπερμάρκετ για τα βασικά και ο τζιχαντιστής της γειτονιάς σου βγεί για να συναντήσει τον Παράδεισο, δεν θα σε ρωτήσει αν εδώ έγραφες τις μαλακίες σου υπέρ των ομοθρήσκων του....Όπως και κάθε ένας που θα κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή!
Αλλά τουλάχιστον εγώ δεν κινδυνευω απο τη μαλακια μου αλλά από τη γενικότερη μαλακία...
Το σενάριο είναι κάπως προχωριμένο! Αλλά δεν θα έχεις την ευκαιρία ποτέ να ρωτήσεις τους σκιτσογράφους του Γαλλικού περιοδικού ή τους τύπους του σιναφιού σου στο γκέι μπαρ ούτε τα συντρόφια σου στο Μπατακλάν αν ένιωθαν πως ο κίνδυνος ήταν τόσο μακρυά που δεν τους αφορούσε...