Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ναι, μονο που ο AIM 120 D πως στο πουτσο γραφεται βλεπω στο νετ οτι εχει 180 χιλιομετρα range αντι για 72, ανεπτυγμενος (ο D συγκεκριμενα) το 2008... :orchestra:

Ασε που και 1000 χιλιομετρα range να εχεις στον πυραυλο, αν δεν μπορεις να το λοκαρεις το F22 ουτε στα 50 χιλιομετρα, που εχει κυριολεκτικα υπογραφη στο ρανταρ 10000 φορες μικροτερη του Su35, ειναι καλος μονο για να σου ερεθιζει τον προστατη...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Θα σε στεναχωρήσω τύπε, αλλά όσες φορές αναμετρήθηκαν ρωσικά με αμερικανικά αεροσκάφη, τα ρωσικά τον ήπιαν...
Οι Αμερικανοι εχουν καλυτερη εκπαιδευση και οι αερομαχιες πιθανον ηταν "κλειστες" (dogfights),εκει οι Αμερικανοι υπερτερουν, αλλα πλεον αυτες τις αερομαχιες θα ειναι δυσκολο να τις δουμε στο μελλον αφου οι πυραυλοι εξελισσονται και οι αποστασεις εμπλοκης μεγαλωνουν... Στις αερομαχιες του μελλοντος θα εχουμε αεροπλανα σε αποστασεις 500χλμ να εκτοξευουν πυραυλους μεταξυ τους και οποιον παρει ο χαρος... Οι Αμερικανοι θα την εχουν ασχημα ομως, και αν δεν εξελιξουν τα ρανταρ τους θα μεινουν πισω... Το ρανταρ του Σουκχοι "λοκαρει" στα 400χλμ/8 στοχους ταυτοχρονα.. Αν ομως καταφερουν και κλεισουν την αποσταση,τοτε σε κλειστη αερομαχια υπερτερουν...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Πρόσεχε Λαδάκη.
Παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου και κινδυνεύεις πάλι να αποκαλύψεις το πως ζει η μεγαλοστελεχάρα tsambo
Δεν αξιολογω τους ανθρωπους με βαση την οικονομικη τους επιφανεια. Αντιθετως μαλιστα αν λαβω υποψιν μου προκαταληψη λογω εμπειριας. :hi:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Ναι, μονο που ο AIM 120 D πως στο πουτσο γραφεται βλεπω στο νετ οτι εχει 180 χιλιομετρα range αντι για 72, ανεπτυγμενος (ο D συγκεκριμενα) το 2008... :orchestra:

Ασε που και 1000 χιλιομετρα range να εχεις στον πυραυλο, αν δεν μπορεις να το λοκαρεις το F22 ουτε στα 50 χιλιομετρα, που εχει κυριολεκτικα υπογραφη στο ρανταρ 10000 φορες μικροτερη του Su35, ειναι καλος μονο για να σου ερεθιζει τον προστατη...
Τυπε το Σουκχοι εχει κ οπτικο λοκαρισμα... λοκαρει με καμερα, απλα βλεποντας το εχθρικο αεροσκαφος,που σημαινει οτι λοκαρει χωρις να χτυπαει warning στον εχθρο.. Ειδικη προσθηκη αποκλειστικα για το Φ22...

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν αξιολογω τους ανθρωπους με βαση την οικονομικη τους επιφανεια. Αντιθετως μαλιστα αν λαβω υποψιν μου προκαταληψη λογω εμπειριας. :hi:

Kαι εγώ τύπε.
Αλλα θα προτιμούσα να κάνω παρέα με εναν πάκη που καθαρίζει τζάμια παρά με εναν ενήλικα αρχιδοξύστη αμπελοφιλόσοφο που ζει με την σύνταξη των δικών του

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Οι Αμερικανοι εχουν καλυτερη εκπαιδευση και οι αερομαχιες πιθανον ηταν "κλειστες" (dogfights),εκει οι Αμερικανοι υπερτερουν, αλλα πλεον αυτες τις αερομαχιες θα ειναι δυσκολο να τις δουμε στο μελλον αφου οι πυραυλοι εξελισσονται και οι αποστασεις εμπλοκης μεγαλωνουν... Στις αερομαχιες του μελλοντος θα εχουμε αεροπλανα σε αποστασεις 500χλμ να εκτοξευουν πυραυλους μεταξυ τους και οποιον παρει ο χαρος... Οι Αμερικανοι θα την εχουν ασχημα ομως, και αν δεν εξελιξουν τα ρανταρ τους θα μεινουν πισω... Το ρανταρ του Σουκχοι "λοκαρει" στα 400χλμ/8 στοχους ταυτοχρονα.. Αν ομως καταφερουν και κλεισουν την αποσταση,τοτε σε κλειστη αερομαχια υπερτερουν...

Miss is a part of the word missile...
Τύπε είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα.
Το WEZ (weapon employment zone) είναι πολύ διαφορετικό από το No Escape Zone.
Eίναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν την έκβαση μιας αερομαχίας.
Και οι αμερικάνοι τους ξέρουν καλύτερα από όλους...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Miss is a part of the word missile...
Τύπε είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα.
Το WEZ (weapon employment zone) είναι πολύ διαφορετικό από το No Escape Zone.
Eίναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν την έκβαση μιας αερομαχίας.
Και οι αμερικάνοι τους ξέρουν καλύτερα από όλους...
Ναι υπερτερουν εκει... Εχουν πολυ μεγαλη εμπειρια απο τις αερομαχιες στο Βιετναμ... και το ξερουν καλα αυτο οι Ρωσσοι,γι αυτο εξελισσουν πυραυλους μεγαλης εμβελειας..Ξερουν οτι αν κλεισει η αποσταση την πατησαν,δεν εχουν ελπιδες...

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ναι υπερτερουν εκει... Εχουν πολυ μεγαλη εμπειρια απο τις αερομαχιες στο Βιετναμ... και το ξερουν καλα αυτο οι Ρωσσοι,γι αυτο εξελισσουν πυραυλους μεγαλης εμβελειας..Ξερουν οτι αν κλεισει η αποσταση την πατησαν,δεν εχουν ελπιδες...

Oταν κάνεις bug σε ένα στόχο εμφανίζεται μία αγγύλη στο Ηead Up Display με ένα βελάκι σε αυτήν που σου δείχνει τις πιθανότητες κατάρριψης του στόχου, ανάλογα κυρίως με την απόσταση (χοντρικά).
Αν το βελάκι δεν είναι και πολύ ''μέσα'' στην αγγύλη τότε μάλλον τσάμπα θα ξοδέψεις τον πύρκαυλο

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Oταν κάνεις bug σε ένα στόχο εμφανίζεται μία αγγύλη στο Ηead Up Display με ένα βελάκι σε αυτήν που σου δείχνει τις πιθανότητες κατάρριψης του στόχου, ανάλογα κυρίως με την απόσταση (χοντρικά).
Αν το βελάκι δεν είναι και πολύ ''μέσα'' στην αγγύλη τότε μάλλον τσάμπα θα ξοδέψεις τον πύρκαυλο
Αυτο εξαρταται και απο τις δυνατοτητες των πυραυλων σου ομως... Πολλα εχουν αλλαξει απο την εποχη που βγηκε το Τοπ Γκαν.. Τα βιβλια των αερομαχιων πρεπει να ξαναγραφτουν.. Πλεον με τα σκοπευτικα επι κρανους,και την δυνατοτητα του πιλοτου να χτυπησει στοχο,ακομα και σε γωνια 60-70 μοιρων απλα κοιταζοντας τον... Τι αερομαχιες ειναι αυτες??  :tickedoff: που πηγε η εποχη που ολα κρινονταν απο την ικανοτητα του πιλοτου???

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τι λες ρε ανέραστε ;  :2funny: :2funny:

Φωτογραφία από ΒΙΖΙΤΑ είχα βάλει και ανέφερα ότι την πήρα με 120 δολλάρια.
Για δες αριστερά και δεξιά, στο μπου.κομ , που είναι γεμάτο φωτογραφίες
με βίζιτες .

.....................
Αυτή την έχω πάρει στο Ισμήνης 2 , με 50 ευρώ.
Να σε πάω να τη δεις, να περάσω εγώ στο δωμάτιο και να περιμένεις ,
σαν ανέραστος που είσαι ;  :2funny: :2funny:

Είναι εκτός θέματος, σχετικά, η παρατήρηση, αλλά οι μούφες
που βάζουν μερικοί εδώ, είναι επίσης εκτός θέματος,στην πραγματικότητα.

Οι ειδήσεις,  πρέπει να είναι αληθινές, όπως  οι φωτό της Τζούλιας.
Που όποιος θέλει μπορεί να επιβεβαιώσει την αλήθεια τους ,και
τις υπηρεσίες της.

Οχι Λαδάκη, οχι.....  Σου είπα μη το παίζεις πονηρός γιατί δεν είσαι. Κουτοπόνηρος ίσως......
Ξερεις... εχω μνήμη ελέφαντα..... Δεν πειράζει που πέρασαν 2.5 χρονια.

Πλασάριζες Ουκρανίδες (νομίζω) γκόμενες σαν δικές σου (εστω βιζιτες) και μετά που σε ξεμπροστιασαμε ότι αυτές οι φωτος είναι απο το νέτ, το γύρισες το παραμύθι (ετεροχρονισμένα)  ότι και καλά αφού δεν σε αφηναν νά τις βγάλεις φωτος, έβαλες απο το νέτ.  χα χα χα..... Σε ποιον τα πουλάς αυτά βρε Λαδάκη;
Οσο για το ανέραστος.....  Εγω φωτος από το νετ δεν βάζω. Οσες γκόμενες εχω ποσταρει έχω ταυτοποιήσει με αλάνθαστο τροπο που δεν δέχεται αμφισβητηση οτι έιναι δικές μου φωτογραφίες....

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.121
Πόντοι
1.686
Ανάγνωση ξέρεις, Λεφτέρη ;

" αγάπη " ,με 150 δολλάρια αμοιβή γράφει το ποστ.
GFE είναι όρος  για τις βίζιτες

Έγραψα ότι έδωσα 150 δολλάρια και συ κατάλαβες ότι ...
ισχυρίστηκα ότι έκανα καμάκι ;  :2funny: :2funny:
Και  παραθέτεις και το ποστ ! :2funny:

Αυτά , δεν έχουν σχέση με το νήμα, αλλά δείχνουν ότι
αλλοιώνεις και αυτά που διαβάζεις, έτσι άσε άλλους
περισσότερο ενημερωμένους  να μας πουν τις αναλύσεις τους.

Αν κάποιος γράφει ότι πλήρωσα 150 δολλάρια για " αγάπη " , GFE
και συ δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι πληρωμή βίζιτας,
τότε  , περιμένεις να κάνεις ανάλυση του πολύ πιο δύσκολου
θέματος, που είναι ο πόλεμος στη Συρία ;

Ασε ρε φιλαράκο ,Λεφτερακη , να μιλήσουν οι στρατιωτικοί...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ανάγνωση ξέρεις, Λεφτέρη ;

" αγάπη " ,με 150 δολλάρια αμοιβή γράφει το ποστ.
GFE είναι όρος  για τις βίζιτες

Έγραψα ότι έδωσα 150 δολλάρια και συ κατάλαβες ότι ...
ισχυρίστηκα ότι έκανα καμάκι ;  :2funny: :2funny:
Και  παραθέτεις και το ποστ ! :2funny:

Αυτά , δεν έχουν σχέση με το νήμα, αλλά δείχνουν ότι
αλλοιώνεις και αυτά που διαβάζεις, έτσι άσε άλλους
περισσότερο ενημερωμένους  να μας πουν τις αναλύσεις τους.

Αν κάποιος γράφει ότι πλήρωσα 150 δολλάρια για " αγάπη " , GFE
και συ δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι πληρωμή βίζιτας,
τότε  , περιμένεις να κάνεις ανάλυση του πολύ πιο δύσκολου
θέματος, που είναι ο πόλεμος στη Συρία ;

Ασε ρε φιλαράκο ,Λεφτερακη , να μιλήσουν οι στρατιωτικοί...

Ρε συ μας δουλευεις? η εισαι τελειως χαζος? Δεν ειπε ο Sinoharas να μη βαζομε φωτογραφιες απο το ιντερνετ? Τοπε η δεν τοπε, η δεν ξερεις να διαβαζεις? Εχεις αλλες 4? Αυτη σου τις εδωσε?, γιατι εγω εχω ...44 και τις ποσταρω και χωρις γυαλια, ετσι για να σε βγαλω απο τον κοπο. Φαντασου να αρχισουνε ολοι να ποσταρουνε φωτος απο τα ....citytours  και να λενε οτι τις πηδησανε..

Αυτη ήτανε η απάντηση μου τότε, και έκανες μοκο. Κάνε και τώρα λοιπον, ψεύτη αερογάμη λαδάκη.Οσο για το αν εχουνε σχέση με το νημα, για δες ποιος ξεκίνησε να τρολαρει.... Εγω έγραψα κάτι σχετικό και εσυ πετάχτηκες σαν πορδή να μου το παίξεις Μπαμπινιώτης. Μόκο λοιπόν τώρα. ΤΕΛΟΣ

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Θα σε στεναχωρήσω τύπε, αλλά όσες φορές αναμετρήθηκαν ρωσικά με αμερικανικά αεροσκάφη, τα ρωσικά τον ήπιαν...
λυπαμε τύπε αυτά γίνονται μόνο στης ταινίες... και σε αβδαλους στρατούς...

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
αααα  να μη ξεχάσω και στα PC.

Stories

Νέο!

Stories