You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ισαβέλλα-Ισμήνης 2, Τριγγέτα 3 και Ιπποκράτους 144
- Μέλος που άνοιξε το νήμα borsalino
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 142
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
εγω δεν την εχω παρει ποτε αλλα απο οτι εχω διαβασει μαλλον την εχει κανει για αλλες πολιτιες
Επισκέπτης
εγω μιλαω απο αυτα που διαβαζω ουτε την ξερω ουτε την εχω δει.μπες κ δες εαν δεν με πιστευεις τι γραφουν οι καυλιαρηδες....η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Την είχα αρχές καλοκαιριού 4 φορές με κάποιους εκλεκτούς φίλους απο δω .Την τελευταία φορά που την είχα πετύχει την κοπέλα σε scout ήταν πρίν τις γιορτές στην Κηφισού 30 στο Αιγάλεω.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δεν έγραψα που δουλεύει τώρα.Έγραψα που την είδα τελευταία φορά.Υπάρχουν τόσες και τόσες για να καυλώσεις μέχρι να έρθει η Ιζαμπέλα.Βe cool manΜπραβο αγορι μου με καυλωσες τωρα! και φοβηθηκα μηπως ειχε σταματησει!
οτι μαθεις περισσοτερο να μας πεις
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Πήγαινε Πολωνία τότεθελω πολωνεζες αγορι μου! εχω εξαρτηση απο το δερμα τους
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Η τελευταίες που γνώριζα ήταν μόνο η Ιζαμπέλα και η Μάρθα απο ρδέλα.Αν πας όμως σε στρίπ θα βρεις αρκετές κοπέλες απο Πολωνία.Καμια αλλη Πολωνεζα αδερφε ξερεις?
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Για την Μάρθα δες www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,8143.0]εδώ.Καλή[/URL] μελέτη ;)H Μαρθα που δουλευει?
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Για 'αλυσίδες' φίλε μου δεν ξέρω.Για πουτάνες ότι ξέρω το γράφω εδώ να το διαβάζουμε όλοι μας.Το Κηφισου που την πετυχες με ποια αλλα ειναι αλυσιδα?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Για 'αλυσίδες' φίλε μου δεν ξέρω.Για πουτάνες ότι ξέρω το γράφω εδώ να το διαβάζουμε όλοι μας.
θα ξεραμε για αλυσιδες,αν δινατε περισσοτερη σημασια στο θρεντ που αβιαστα ιδρυσα πρωτος"Συνεργασια στουντιο μεταξυ τους!"
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K