Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
νομιζω απλα θελουν μια ουσιαστικοτερη παρεμβαση αναμεσα στο κρατος και την θρησκεια

ενα μυστικο που ανακαλυψε η σερσει μηπως ειναι εναντια στο σπουργιτη?

Δεν ξερω, δεν ψαχνω καθολου τα spoiler...

Παντως οι τυποι ειναι σαν (εμμεσοι, μη συνειδητοποιμενοι) "εκπροσωποι" του προλεταριατου.

Και, ουσιαστικα, εχουν το μοναρχη σε ΟΜΗΡΙΑ, οπως ειχε ο μεγαλος Λενιν το βασιλια (λιγο πριν ξεκληρισει του το σόι).

Βεβαια, η συγκριση ειναι ανιερη, αλλά καποιοι προσδιδουν χαρακτηριστικα θρησκειας στα Κ.Κ. ανα τη Γη. Ισως και ο Μαρτιν!

Και παλι, η συγκριση ειναι ανιερη, γιατι ο Λενιν ηταν μεγαλη προσωπικοτητα, με μυαλο για διπλωματια κλπ (που δεν το 'χει αποδειξει ο Σπαροου).  

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δεν ξερω, δεν ψαχνω καθολου τα spoiler...

Παντως οι τυποι ειναι σαν (εμμεσοι, μη συνειδητοποιμενοι) "εκπροσωποι" του προλεταριατου.

Και, ουσιαστικα, εχουν το μοναρχη σε ΟΜΗΡΙΑ, οπως ειχε ο μεγαλος Λενιν το βασιλια (λιγο πριν ξεκληρισει του το σόι).

Βεβαια, η συγκριση ειναι ανιερη, αλλά καποιοι προσδιδουν χαρακτηριστικα θρησκειας στα Κ.Κ. ανα τη Γη. Ισως και ο Μαρτιν!

Και παλι, η συγκριση ειναι ανιερη, γιατι ο Λενιν ηταν μεγαλη προσωπικοτητα, με μυαλο για διπλωματια κλπ (που δεν το 'χει αποδειξει ο Σπαροου).  

θα τους υποστηριζα αν ειχαν θεμελιωμενο οικονομικο προγραμμα αλλα νομιζω οτι χρησιμοποιουν τη μεταφυσικη για να μας πουν οτι οτι γινεται ειναι θελημα θεου
σιγουρα δειχνουν να ζουν με βαση τα πιστευω τους αλλα μαλλον ειναι πιο φανατισμενοι σαν τους μουσουλμανους
ο στρατος της πιστης δρα σαν την ιερα εξεταση η την θρησκευτικη αστυνομια της σαουδικης αραβιας

το θεμα ειναι οτι δεν μπορουν να εχουν λαικο ερρεισμα αν δεν αλλαξουν τις συνθηκες των φτωχωτερων στρωματων
υποστηριζω σερσει οπως θα υποστηριζα μια πιο φιλελευθερη αστικη δημοκρατια εναντια σε μια θρησκευτικη κοινωνια τυπου σαουδικης αραβιας

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
θα τους υποστηριζα αν ειχαν θεμελιωμενο οικονομικο προγραμμα αλλα νομιζω οτι χρησιμοποιουν τη μεταφυσικη για να μας πουν οτι οτι γινεται ειναι θελημα θεου
σιγουρα δειχνουν να ζουν με βαση τα πιστευω τους αλλα μαλλον ειναι πιο φανατισμενοι σαν τους μουσουλμανους
ο στρατος της πιστης δρα σαν την ιερα εξεταση η την θρησκευτικη αστυνομια της σαουδικης αραβιας

το θεμα ειναι οτι δεν μπορουν να εχουν λαικο ερρεισμα αν δεν αλλαξουν τις συνθηκες των φτωχωτερων στρωματων
υποστηριζω σερσει οπως θα υποστηριζα μια πιο φιλελευθερη αστικη δημοκρατια εναντια σε μια θρησκευτικη κοινωνια τυπου σαουδικης αραβιας

Α, ναι κι εγω!

Το 'γραφα παραπανω...

Καλυτερα με αλητες νοημονες, παρά με τον καθε ανισορροπο.

Τουλαχιστον, με τη Σερσει ξερεις τι να περιμενεις.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κατι ασχετο

θα γουσταρα ενα λεσβιακο με γυαρα και καλισι στη μεγαλη πυραμιδα  :wanker:

game-of-thrones-lesbian-gay-lgbt-yara-greyjoy-daenerys.jpg

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εξω απο τους πολιτικους παραλληλισμος απογοητευομαι γιατι ειδικα οι τελευταιοι δυο κυκλοι στερουνται στρατηικης και στερουνται και ανατροπων.
Προφανως και καποιο ρολο θα παιξει η Αρυα. Πάντως τους τελευταιους κυκλυς παρατηρω πως πεθαινουν μονο οι...θεωρουμενοι κακοι, τα καλα παιδια γλυτωνουν ως εκ θαυματος...ειδικα στον τελευταιο που ο Γιαννακης αναστηθηκε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επισης οι νεκροι δεν εχουμε πληροφορηση που βρισκονται....ασε που δεν ξερουμε τι γινεται με τον αναπηρο...γενικα οι Σταρκ εφταψυχοι

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ενταξει, ηταν σουπερ αρχιδιά η ανασταση, αλλά ο ΤΡΟΠΟΣ που το 'καναν τούς δινει αφεση αμαρτιων...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
εξω απο τους πολιτικους παραλληλισμος απογοητευομαι γιατι ειδικα οι τελευταιοι δυο κυκλοι στερουνται στρατηικης και στερουνται και ανατροπων.
Προφανως και καποιο ρολο θα παιξει η Αρυα. Πάντως τους τελευταιους κυκλυς παρατηρω πως πεθαινουν μονο οι...θεωρουμενοι κακοι, τα καλα παιδια γλυτωνουν ως εκ θαυματος...ειδικα στον τελευταιο που ο Γιαννακης αναστηθηκε.
εχει εξηγηση, αλλος γραφει τα σεναρια. ο παππουλης δε μετεχει πλεον μονο δινει τις γενικες κατευθυνσεις

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Το πρόβλημα βρίσκεται στο μυαλό σου μέσα...

Με ενοχλεί το υφάκι σου και η ειρωνία σου.

Μπαίνεις εδώ μέσα για να κάνεις γιόγκα νομίζεις; Καλύτερα να ξύριζες τον θαμνούλι, παρά να σχολιάζεις...

Εγώ ακριβώς για αυτό μπαίνω εδώ μέσα: γιατί είναι ένα σάιτ για πληρωμένο σεξ.

Είμαι πελάτης, και το σάιτ με κατευθύνει στις επιλογές μου.

Εσύ τί ρόλο παίζεις εδώ μέσα; Μπορείς να απαντήσεις;

Είσαι διαφημιστής της ΙΟΝ?

Τί σκατά είσαι;  :think:

Ως τί αυτοπροσδιορίζεσαι εδώ μέσα;

Σοβαρά σου μιλώ.

N we ain't cool, b....!    :jerking:

σε κόφτει πολύ το τι κάνω εγώ εδώ μέσα?
πήγαινε να διαβάσεις τις κριτικές για βίζιτες και άσε με εμένα
ασχολήσου με κάτι πιο εποικοδομητικό απο το τι κάνω εγώ
και αν δε σου κάνει η σοκολάτα, μπορώ να διαφημίσω και ΞΥΔΑΚΙ!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

εννοείς στις μάχες ή γενικά στη δομή τους?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
σε κόφτει πολύ το τι κάνω εγώ εδώ μέσα?
πήγαινε να διαβάσεις τις κριτικές για βίζιτες και άσε με εμένα
ασχολήσου με κάτι πιο εποικοδομητικό απο το τι κάνω εγώ
και αν δε σου κάνει η σοκολάτα, μπορώ να διαφημίσω και ΞΥΔΑΚΙ!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Την είπες την μαλακία σου πάλι;

Μάθε πρώτα να μιλάς και να γράφεις ελληνικά βρε όρνιθα:

κατ'αρχάς όχι, δε θα σκοτωθώ αν μου δώσεις αυτό το αμάξι
γιατί πολύ απλά δε θα τρέχω!
δεν είναι αρκετά 3-4 χρόνια για να συνηθίσεις μεγάλο αμάξι.... μάλιστα
θέλει χρόνια! είναι επιστήμη! τι να πω δε ξέρω μπορεί και να 'ναι έτσι
εγώ ξέρω πως αν δεν τρέχεις , αν είσαι προσεκτικός, αν λειτουργούν τα αντανακλαστικά σου τελος πάντων, δε θα πάθεις κάτι.
οδηγώ μόνο ένα χρόνο και στο διάστημα αυτό έτυχε να οδηγήσω αμάξια τα οποία δε τα είχα συνηθίσει
Ε ΠΡΟΣΕΧΑ!!!!!

και το λες και μόνος σου "δε κάνεις μαγκιές"
δλδ αν δεν έκανε μαγκιές θα ήταν οκ
αρα τι του έφταιξε?
το αυτοκίνητο ή που πήγαινε με 150???????

Στα αρχίδια μας.

Ακόμα εδώ τριγύρω είσαι βρε δίποδο ζώο;

Μου έγινες και πραγματογνώμονας;

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Την είπες την μαλακία σου πάλι;

Μάθε πρώτα να μιλάς και να γράφεις ελληνικά βρε όρνιθα:

Στα αρχίδια μας.

Ακόμα εδώ τριγύρω είσαι βρε δίποδο ζώο;

Μου έγινες και πραγματογνώμονας;

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    73,7 KB · Εμφανίσεις: 36

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 38

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Εχοντας μολις δει το τελευταιο επεισοδιο της σεζον ... οφειλω να ομολογησω ότι ηταν απλα ΕΠΙΚΟ !!

Από τα καλυτερα της σεζον σιγουρα ... ισως μεσα στα 5 καλυτερα μεχρι τωρα ... (θεωρω το καλυτερο ολων τον ματωμενο γαμο!)

**********παραθεση**********
Αν δεν εχεις δει το επεισοδιο
1. μην διαβασεις παρακατω
2. ποσο μαλακας εισαι  :jerking: να μην εχεις δει το επεισοδιο και να μπαινεις σε συζητηση για GOT

ειχε τα παντα ...
ειχε μπολικη σερσει ... η οποια δεν πηρε και πολύ βαρια τον θανατο του γιου της
ειχε μπoλικη δοση Αρυα ... αν και επαιξε μονο 15 δευτερόλεπτα ... σερβιρε φαγητακι σπεσιαλ ... εδώ είναι αρχοντα μου οι γιοι σου !! ... και ο τυπας τους εψαχνε !!!

ειχε βασιλια του βορά ! που ΔΕΝ είναι μπάσταρδος αλλα γιος της αδελφης του Σταρκ και!!!! γιος του Ρομπερτ ... του βασιλια (πριν παντρευτεί την καριολα την σερσει!
Αν θυμαστε ο Βασιλιας Ρομπερτ με την Σταρκ ειχαν ένα ειδυλιο!

Η ερωτηση τωρα είναι μια ... "ποιος περιμενει αλλους 10 μηνες για την εβδομη σεζον!  :headbang: :headbang:
,
,
,

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Εχοντας μολις δει το τελευταιο επεισοδιο της σεζον ... οφειλω να ομολογησω ότι ηταν απλα ΕΠΙΚΟ !!

Από τα καλυτερα της σεζον σιγουρα ... ισως μεσα στα 5 καλυτερα μεχρι τωρα ... (θεωρω το καλυτερο ολων τον ματωμενο γαμο!)

**********παραθεση**********
Αν δεν εχεις δει το επεισοδιο
1. μην διαβασεις παρακατω
2. ποσο μαλακας εισαι  :jerking: να μην εχεις δει το επεισοδιο και να μπαινεις σε συζητηση για GOT

ειχε τα παντα ...
ειχε μπολικη σερσει ... η οποια δεν πηρε και πολύ βαρια τον θανατο του γιου της
ειχε μπoλικη δοση Αρυα ... αν και επαιξε μονο 15 δευτερόλεπτα ... σερβιρε φαγητακι σπεσιαλ ... εδώ είναι αρχοντα μου οι γιοι σου !! ... και ο τυπας τους εψαχνε !!!

ειχε βασιλια του βορά ! που ΔΕΝ είναι μπάσταρδος αλλα γιος της αδελφης του Σταρκ και!!!! γιος του Ρομπερτ ... του βασιλια (πριν παντρευτεί την καριολα την σερσει!
Αν θυμαστε ο Βασιλιας Ρομπερτ με την Σταρκ ειχαν ένα ειδυλιο!

Η ερωτηση τωρα είναι μια ... "ποιος περιμενει αλλους 10 μηνες για την εβδομη σεζον!  :headbang: :headbang:
,
,
,

Dskoul εγώ έχω διαφορετική εντύπωση. Κατάλαβα οτι ο πατέρας του βασηλιά του Βορά είναι ενας Tangaryen. Είναι και ο λόγος που η αδελφή του Stark τον έβαλε να ορκιστεί να μην πει τίποτα στο Ρόμπερτ.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Dskoul εγώ έχω διαφορετική εντύπωση. Κατάλαβα οτι ο πατέρας του βασηλιά του Βορά είναι ενας Tangaryen. Είναι και ο λόγος που η αδελφή του Stark τον έβαλε να ορκιστεί να μην πει τίποτα στο Ρόμπερτ.
Θεωρητικα ειναι γιος τους ρεγκαρ ταρκαερυεν και της λυανα σταρκ.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
66
Πόντοι
16
Ακριβώς. Αν το μάθαινε ο Ρόμπερτ θα το σκότωνε - ως διάδοχο του θρόνου- γι αυτό έβαλε το Νεντ να το παρουσιάσει ως δικό του. Είναι ξάδερφος της Νταινέρις ο Σνόου. Γιος του αδελφού του παράφρωνα βασιλιά(πατέρα της Νταινέρις) και της αδερφής του Νεντ Σταρκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom