Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εγω νομιζω ότι ηταν ένα καλο εισαγωγικο επεισοδιο. Ελπιζω επειδή είναι μονο οκτω φετος και το τελος πλησιαζει, να μην κανει κοιλια, οως τις προηγούμενες χρονιες.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Γενικά για το πούτσο!!Σαν το προτελευταίο επεισόδιο της πρώτης σαιζόν που κόψαν το
κεφάλι του Ρόμπερτ και το τέταρτο της τρίτης που έδειξε το μουνάκι της η καυλάρα   :wanker:
άγρια κοκκινομάλα,τα άλλα ήταν πίπες.

Η σειρά όμως έχει κάνει τρελό σάλο και διαφήμιση όπου όλοι οι φαν των σειρών ξεροχύνουν
στο άκουσμά της.Θεωρώ ότι το οφείλει στα βιβλία,όπου δεν έχω καμμία σχέση.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Θα πίστευε κανείς πως σε μια ιστορία με τόσες παρα-ιστορίες και τόση διαπλοκή, θα είχαν πολύ υλικό να δείξουν.
Ειδικά αν είναι μόνο 7 τα επεισόδια, φανταζομουν πως δε θα ξεραν τι να πρωτο-δείξουν.
Αντιθέτως σπαταλάνε το χρόνο τους σε ηλίθιες σκηνές όπως αυτή με τον Ed Sheeran

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Yπαρχουνε ατομα που βλεπουνε ακομα ενα επεισοδιο ανα εβδομαδα η εβδομαδες αντι να περιμενουν να τελειωσει για να την δουνε μαζεμενη?  :think:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Μαριάννα καλά τα λές,έτσι είναι.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Yπαρχουνε ατομα που βλεπουνε ακομα ενα επεισοδιο ανα εβδομαδα η εβδομαδες αντι να περιμενουν να τελειωσει για να την δουνε μαζεμενη?  :think:

εγω μαν σαν λυσσασμενη πορνη το περιμενω καθε δευτερα

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281

Έχει δήλωσει ότι ειναι το Magnus opus του και ότι δε θα αφήσει κάποιον άλλο να το αγγίξει ακόμη και εάν πεθάνει ( Robert Jordan με Brandon Sanderson) , μάλλον θα τα δημοσιεύσει απανωτά μόλις τελειώσει η σειρά , λογικό εάν σκεφτεί κανείς ότι η σειρά πλέον δε "στέκει" ιστορικά με το βιβλίο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Δέυτερο ανάλατο επεισόδιο,τι σκατά τόσο βλάκες είναι οι σεναριογράφοι τόσα έχουν να δείξουν και ανλώνονται σε ανοησίες.Τουλάχιστον ευχαριστήθηκα μια γροθιά και ελπίζω να είναι η αρχή.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δέυτερο ανάλατο επεισόδιο,τι σκατά τόσο βλάκες είναι οι σεναριογράφοι τόσα έχουν να δείξουν και ανλώνονται σε ανοησίες.Τουλάχιστον ευχαριστήθηκα μια γροθιά και ελπίζω να είναι η αρχή.
Καλουτσικο ήταν τυπε. Η άρια πάει στον Γιαννάκη ο Γιαννάκης στην δράκο καυλα η βασιλοκαυλα βρήκε όπλο εναντίον τον δράκων αλλά προφανώς όχι κ τόσους συμμάχους ο οστρακομενος βρήκε θεραπεία άρα δεν θα πεθάνει μάλλον κ το καμάρι ο ρικ έπεσε στην θάλασσα. Μας προετοιμάζει για το μπουρδελο που θα γίνει στα επόμενα!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Καλουτσικο ήταν τυπε. Η άρια πάει στον Γιαννάκη ο Γιαννάκης στην δράκο καυλα η βασιλοκαυλα βρήκε όπλο εναντίον τον δράκων αλλά προφανώς όχι κ τόσους συμμάχους ο οστρακομενος βρήκε θεραπεία άρα δεν θα πεθάνει μάλλον κ το καμάρι ο ρικ έπεσε στην θάλασσα. Μας προετοιμάζει για το μπουρδελο που θα γίνει στα επόμενα!
Μπράβο τους τα είπες όλα να μην έχουν αγωνία,επιμένω είναι μούφα ανούσια πράγματα εδώ σε λίγο θα μας βάλουν ότι πήδηξε και ο ευνούχος.  :S

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μπράβο τους τα είπες όλα να μην έχουν αγωνία,επιμένω είναι μούφα ανούσια πράγματα εδώ σε λίγο θα μας βάλουν ότι πήδηξε και ο ευνούχος.  :S
To εχω ξανα πει. Οποιος δεν εχει δει το επισοδειο να μην μπει εδω. Οντως αυτο με τον ευνουχο με ξενερωσε λιγο αλλα τα βυζια της μαρουκας με επανεφεραν στα καλα μου!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Eπειδη τωρα μου ηρθε στο μυαλο. Τον θειο του Ρικ ποσες φορες τον μαχαιρωσαν κ δεν πεθανε ο πουστης?
χαχαχαχα. Γάμησετα φαίνεται σκληρό καρύδι ο τύπος.. Κρίμα για τις μουνίτσες πάντως τις ξεφτίλισε.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
χαχαχαχα. Γάμησετα φαίνεται σκληρό καρύδι ο τύπος.. Κρίμα για τις μουνίτσες πάντως τις ξεφτίλισε.
Νομιζω του εριξε και μια στα @@ του αλλα δεν ειμαι σιγουρος. ΓΙα την μονη που στεναχωρεθηκα ειναι για την Κορη που ειχε δωσει το poison στον τυπο στο κελι τον πρωην ακολουθο του νανου. ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Νομιζω του εριξε και μια στα @@ του αλλα δεν ειμαι σιγουρος. ΓΙα την μονη που στεναχωρεθηκα ειναι για την Κορη που ειχε δωσει το poison στον τυπο στο κελι τον πρωην ακολουθο του νανου. ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ
Ναι του ριξαν και μία στα αρχίδια τύπε.. Και εμένα αυτή η μουνίτσα μ'άρεσε.

O Skylos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
1
Κλασικα στην αρχη δεν θα παιξει τιποτα το τραγικο και ξαφνικα θα γινει της πουτανας....μεχρι τοτς ομως θα φαμε στη μαπα χιλιεςδυο συζητησεις και ανουσιες σκηνες.Τα τελευταια 3-4 επεισοδια θα εχουν δραση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom