sugardadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 593
- Πόντοι
- 5.845
Η Σάνσα από που κι ως που παντρεύεται τον Μπόλτον;;;
Έλεος το έχουν σκίσει!
Έλεος το έχουν σκίσει!
Το έχουν σκίσει ή ειναι κατι που θα συμβει στα επόμενα βιβλία; Στον 5ο κύκλο κάπου είχα διαβασει ότι θα παρουσιαστουν κάποια στοιχεία που θα συμβούν στο επόμενο βιβλιο. Ειναι ένα απο αυτά; Δεν ξερω. Πάντως ο Martin έχει πει ότι στα πρωτα δυο βιβλια ολοι οι λύκοι εφυγαν από το Winterfield και στο εβδομο βιβλιο και τελευταιο ''ολοι'' θα εχουν επιστρεψει πισω...ειδωμενΗ Σάνσα από που κι ως που παντρεύεται τον Μπόλτον;;;
Έλεος το έχουν σκίσει!
Εγω απο ενα φιλο πριν 3 χρόνια. Είδα τον πρώτο κύκλο, εφαγα τρελο σκάλωμα και από τότε διάβασα όλα τα βιβλία, που εγω γενικά ψιλοβαρίεμαι να διαβάζω. Αστο φίλε, άλλη αισθηση τα βιβλία! Ο Martin είναι τρομερος στο γραψιμο. Υπάρχουν πολλα που θα ανακαλύψεις και δεν υπάρχουν στη σειρά. Για παράδειγμα στο τέλος του 3ου βιβλιου υπάρχει μια απο τις πιο συγκλονιστικές σκηνές που την έχουν κόψει από τη σειρα!! Βουρ στο διάβασμα μη το καθυστερείς καθόλου...
για ποια σκηνη λες επειδη και εγω τ εχω διαβασει και μ εβαλες σ περιεργεια αντε ν αρχισει ν ξαναγραφει ο κολωγερος ν τελειωσει το the winds of winter ..
http://[URL unfurl="true"]www.losangelesfilm.org/wp-content/uploads/2014/09/Lady-Stoneheart-zombie.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Aυτη δεν ειναι η μαμα σταρκ? Δεν θυμαμαι να ειχε τετοια σκηνη...!
yes she is. Aν εννοεις το βιβλιο δεν θυμασε καλα my friend...Aυτη δεν ειναι η μαμα σταρκ? [glow=red,2,300]Δεν θυμαμαι να ειχε τετοια σκηνη[/glow]...!
Για το εργο μιλαω αδερφε. Αλλα μαλλον εχει κοπει.yes she is. Aν εννοεις το βιβλιο δεν θυμασε καλα my friend...
το γραφω παραπανω οτι εχει κοπει στο εργο... ;)Για το εργο μιλαω αδερφε. Αλλα μαλλον εχει κοπει.
Ρε ο Σταρκ τι γινεται επιστρεφει ποτε?????το γραφω παραπανω οτι εχει κοπει στο εργο... ;)
γενικοτερα εχουν αφαιρεσει την παρουσια της στη σειρα μετα το θανατο της(λογικο), ομως στα βιβλια μετα το θανατο της ''επεστρεψε'' !
για τον νεντ εννοεις προφανως. που τον θυμηθηκες αυτον; οχι βεβαια παει αυτος...Ρε ο Σταρκ τι γινεται επιστρεφει ποτε?????
Θυμαμαι σε ενα επισοδειο που αναστηθηκε ενας και ηλπιζα στην ανατροπη. Περιμενω τα βιβλιαγια τον νεντ εννοεις προφανως. που τον θυμηθηκες αυτον; οχι βεβαια παει αυτος...
σε επισοδειο αναστηθηκε ένας;; ποιος;; γιατι δεν τα εχω δει ολα τα επισοδειαΘυμαμαι σε ενα επισοδειο που αναστηθηκε ενας και ηλπιζα στην ανατροπη. Περιμενω τα βιβλια
ή εδω στα ελληνικα....Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το χαρακτήρα που σας ενδιαφέρει. ;)
[URL unfurl="true"]http://awoiaf.westeros.org/index.php/Portal:Characters[/url]
Αυτον που πολεμησε με το κυνηγοσκυλο που ειχει την Αρυασε επισοδειο αναστηθηκε ένας;; ποιος;; γιατι δεν τα εχω δει ολα τα επισοδεια
για τον beric dondarrion πρεπει να λες...
ναι ναι ο beric. αυτος εβαλε το χερακι του και με την κατλυν...Αυτον που πολεμησε με το κυνηγοσκυλο που ειχει την Αρυα