Πάρε μια ανάσα!!!!!μαγκες καληχρονια ο τυριον θα παιξει στο 1ο η στο 2ο για περιπου 5 λεπτα εμφανιση στο καρβι και μετα στο μερος δεν θυμαμαι που ειναι ασυλο για 1,5 λεπτο μιλωντας με την σταρκ την πιτσιρικα και βρισκοντας το δολοφονο απο την 2η σεζον να καθαρισει τον παππου που σκοτωσε τον αδελφο της στην γεφυρα με δηλητηριο φυσικα αν και το βιβλιο δεν το λεει αλλα σαν εκδικηση και καλα των σταρκ για την προδοσια και επισης τι θα γινει στον βορρα αυτος ο μπασταρδος που εχει αιχμαλωτο το ψωνιο που του κοψε τις μπαλες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ήρθε η ώρα του Game of Thrones
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 127K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Όπως λέει και το trailer από 12 Απριλίου 2015....
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
τι εννοεις;Μπορεί κάποιος να μοθ εξηγήσει γιατί το συγκρίνουνε με το Lord of the rings?
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Μπορεί κάποιος να μοθ εξηγήσει γιατί το συγκρίνουνε με το Lord of the rings?
Γιατι και τα δυο ειναι τα πιο διασημα και πολυδιαβασμενα φανταστικα επη αν και ανηκουν σε δυο διαφορετικα ρευματα(ο Τολκιν στην ορθοδοξη happy ending εκδοχη και ο Μαρτιν στην ετεροδοξη καταμαυρη μηδενιστικη) και η συγκριση ειναι σαν να λες αν ειναι καλυτερες οι ντοματες η τα αγγουρια....
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.406
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
το end του martin δεν το ξερουμε...το GoT ειναι πιο σκοτεινο οντως...συμφωνω οτι δε συγκρινονται μεταξυ τουςΓιατι και τα δυο ειναι τα πιο διασημα και πολυδιαβασμενα φανταστικα επη αν και ανηκουν σε δυο διαφορετικα ρευματα(ο Τολκιν στην ορθοδοξη happy ending εκδοχη και ο Μαρτιν στην ετεροδοξη καταμαυρη μηδενιστικη) και η συγκριση ειναι σαν να λες αν ειναι καλυτερες οι ντοματες η τα αγγουρια....
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
όντως δε συγκρίνονται, ούτε εγώ βλέπω καμία ομοιότητα
αλλά παντού κάνουν συγκρίσεις
ο πατέρας που πάει στο public , ρωτάει για το GOT του λένε είναι σαν το LOTR
εδώ πάλι παρομοιώσεις και απο πολύ πιο παλιά κάποιοι φίλοι μου, μου έλεγαν ότι μοιάζουν
και σπάω το κεφάλι μου και δε μπορώ να βρω γιατί
και τα δυο πολεμικά έπη εποχής είναι, αλλά μέχρι εκεί
εδώ πάλι παρομοιώσεις και απο πολύ πιο παλιά κάποιοι φίλοι μου, μου έλεγαν ότι μοιάζουν
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
θα συμφωνησω με αυτο που γραφετε στο σαιτ που αναφερεις :όντως δε συγκρίνονται, ούτε εγώ βλέπω καμία ομοιότητα
''Όπως ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών έτσι και το GoT βασίζεται σε σειρά βιβλίων. Με τα διαφορά ότι το πρώτο μπορεί να διαβαστεί από παιδιά, ενώ το δεύτερο όχι. Κακά τα ψέματα το Game of Thrones είναι η ενήλικη εκδοχή του Άρχοντα. Σε αυτό σίγουρα παίζει ρόλο ότι τα 2 πονήματα τα χωρίζουν πάνω από 50 χρόνια. Από την εποχή της ‘αφελούς’ μυθοπλασίας και της αθωότητας του Τόλκιν έχουμε περάσει στην αισθητική της κλειδαρότρυπας των 10s. Ο κόσμος πλέον διψά για Σεξ και Βία...''
αυτη ειναι και η ουσιαστικη διαφορα τους
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
θα συμφωνησω με αυτο που γραφετε στο σαιτ που αναφερεις :
''Όπως ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών έτσι και το GoT βασίζεται σε σειρά βιβλίων. Με τα διαφορά ότι το πρώτο μπορεί να διαβαστεί από παιδιά, ενώ το δεύτερο όχι. Κακά τα ψέματα το Game of Thrones είναι η ενήλικη εκδοχή του Άρχοντα. Σε αυτό σίγουρα παίζει ρόλο ότι τα 2 πονήματα τα χωρίζουν πάνω από 50 χρόνια. Από την εποχή της ‘αφελούς’ μυθοπλασίας και της αθωότητας του Τόλκιν έχουμε περάσει στην αισθητική της κλειδαρότρυπας των 10s. Ο κόσμος πλέον διψά για Σεξ και Βία...''
αυτη ειναι και η ουσιαστικη διαφορα τους
εεε, αν είναι να πιάσουμε τις διαφορές τους θα ξημερώσουμε
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166