Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.562
- Πόντοι
- 12.756
Ηρθε η ωρα του Γιαννη Βαλαωρα....
Δεν με χεζετε λεω εγω....
το βλεπεις τυπε ?
Ηρθε η ωρα του Γιαννη Βαλαωρα....
Δεν με χεζετε λεω εγω....
το βλεπεις τυπε ?
οχι....ειναι πιο βαρετο και απο την εκπομπη του Παπαδακη
α μπραβο
δεν την εχω δει ποτε την μαλακια
πρεπει να αλλαξεις αβαταρ και να βαλεις παλι την αλλη την μουναρα
θα γυρισω και εγω κανα σηριαλ με την μιση ωρα μιλαει ακαταπαυστα σαν να εχει μοτερακι στην κωλαθρα του, τα αλλα 25 λεπτα γαμαει την μανα του και την αδερφη του και το τελευταιο πενταλεπτο σπαει το κεφαλι σαν καρπουζι καποιου με ζιγκολοφατσα και θα χεστω στο ταληρο τυπε, αρκει να εχει ωραια τοπια η σειρα
οσο για το αλλο
Η σκηνη μεσα στο τουνελ την ωρα που εκανε attack ο γηγαντας ηταν ολα τα λευτα!! Και απο μουσικη επενδυση και απο feeling και ολα....ξεροχυσα λιγο πανω μου να πω την αληθεια με αυτο το επισοδιο...Το τελευταιο επεισοδιο ηταν η πιο πειστικη αποδοση μαχης που εχω δει, ever.
(Χολυγουντιανες παραγωγες δισεκατομμυριων δεν εχουν φτασει τοσο κοντα...)
Βεβαια, και η εκστρατεια του Στανις ηταν σχεδον ιδιου επιπεδου, αλλα νομιζω πως τωρα ξεπεραστηκε.
Επισης, να αναφερω πως, βασει της Αριας Σταρκ (Twitter), το 10ο επεισοδιο του κυκλου θα ειναι το καλυτερο ολης της σειρας, εως τωρα
Tι καθεσαι και σχολιασεις τοτε ρε τυπε?κατσε να δεις Friends που ειναι και πολιτισμικο φαινομενο να στανιαρειςοχι....ειναι πιο βαρετο και απο την εκπομπη του Παπαδακη
πιλιτισμικο φαινομενοTι καθεσαι και σχολιασεις τοτε ρε τυπε?κατσε να δεις Friends που ειναι και πολιτισμικο φαινομενο να στανιαρεις
Tι καθεσαι και σχολιασεις τοτε ρε τυπε?κατσε να δεις Friends που ειναι και πολιτισμικο φαινομενο να στανιαρεις
μπα προτιμω το its always sunny in philadelpheia....
εσυ κατσε βλεπε softcore exploitation με δρακους και σπαθακια, οπως την βρισκει ο καθενας
Το the wire το εχει δει κανεις? Αξιζει?
Θα το τιμησω τοτε.παρα πολυ καλο
Θα το τιμησω τοτε.
Ναι με τα σπαθακια και τους δρακους την βρισκω , ξεροχυνω και ειμαι ικανοποιημενος και ως εκ τουτου δεν καθομαι να ασχοληθω με την λιακαδα της Φιλαδελφιας, δεν ξερω καν τι ειναι(κανα αλλο πολιτισμικο φαινομενο και αυτο υποθετω).Εσυ αφου το βρισκεις τοσο απωθητικο βαρετο και απλοικο,τι καθεσαι και ασχολεισαι?? Θα ελεγα για να μας δειξεις ποσο προχω και ποσο ψαγμενος εισαι...αλλα οχι δεν ειμαι τετοιος ανθρωποςμπα προτιμω το its always sunny in philadelpheia....
εσυ κατσε βλεπε softcore exploitation με δρακους και σπαθακια, οπως την βρισκει ο καθενας
Η καλύτερη σειρά όλων των εποχών imo μακράν της δεύτερης. Απλά να ξέρεις πως είναι "αργό", αν ξεπεράσεις τα 2-3 επεισόδια και δεν το παρατήσεις, δεν υπάρχει καλύτερο.Το the wire το εχει δει κανεις? Αξιζει?
Το breaking bad ειναι απλα ΕΠΙΚΟ. Αν το πλησιαζει αρκετα θα ειναι τουλαχιστον repsect.απο τα καλυτερα πιστευω μαζι με breaking bad
Καλυτερα να ειναι αργα και να χτιζουν χαρακτηρα παρα να σε μπαζουν απο την αρχη αλλα το καλυτερο που βλεπεις απο τη σειρα να ειναι το εξωφυλο...δυστιχως δεν υπαρχει πουθενα στο ιντερνετ σε ποιοτητα μπλου ρει..αλλα αφου λετε οτι ειναι τοσο καλο θα το δω και στην χαμηλη ποιωτητα εικονας..Η καλύτερη σειρά όλων των εποχών imo μακράν της δεύτερης. Απλά να ξέρεις πως είναι "αργό", αν ξεπεράσεις τα 2-3 επεισόδια και δεν το παρατήσεις, δεν υπάρχει καλύτερο.
Το the wire το εχει δει κανεις? Αξιζει?