Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Τελικα παντα υπαρχει ενας ΜΑΛΑΚΑΣ...

ChevChelios

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
3
Πόντοι
1
Ολους τους καλους και τους ωραιους, τους σκοτωνουν οι μαλακες.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
αυτό ισχύει παντού!!!!! Όσο αφορά το επεισόδιο μεγάλη μαλακια του πρίγκιπα ξενέρωσα αλλα τώρα έγινε κ καλύτερο

Εγω ξενερωσα τρελα αλλα, απ' την αλλη, στον κοσμο του Game of Thrones δεν υπαρχει περιθωριο λαθους...

H παραμικρη αδρανεια ή αβλεψια πληρωνονται, και αυτο εχει αποδειχτει τοσο απο τους Stark, οσο και σε αλλες περιπτωσεις.

Ετσι, η "χαλαροτητα" του τυπου απεναντι στον 2μετρο καργιολη + το γεγονος πως ΔΕΝ τον ξεκανε γρηγορα και οριστικα, οταν μπορουσε, τον καθιστουν υπευθυνο για ο,τι  επαθε.
Ενας εξισου γενναιος και ικανος, αλλα και εχων μεγαλυτερο ενστικτο αυτοσυντηρησης (πχ Τζειμι, πριν κουλαθει), θα τον ειχε σφαξει κατευθειαν, χωρις να τον βαλει να πει οτιδηποτε στο "κοινο".

Καλα εισαι τελειως τρομπας..καποιος να τον μπαναρει τον ηλιθιο ελεος!!

Καλα, ο τυπος μου χαλασε ολο το βραδυ  :jerking:

Ευχομαι να υπαρξει καποια σεναριακη ανατροπη που θα τον διαψευσει.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
:-

Συνημμένα

• DjbD7TR.jpg
    DjbD7TR.jpg
    81 KB · Εμφανίσεις: 17

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Ενταξει ειχε και την καψα του να αποσπασει ομολογια για την αδερφη του δεν ειχε καθαρο μυαλο γενικα,δεν ηθελε απλα να τον σκοτωσει ηθελε να τους ξεφτιλισει ολους ομαδικα.Και οπως λεμε και στη μπαλα αν δεν εχεις καθαρο μυαλο χανεις δικο σου ματς με γκολ σε  αντεπιθεση στο 90+  :P

O Πρίγκιπας ετοίμαζε το ακόντιό του για τον Τάιγουιν όταν (και εφόσον) θα ομολογούσε το Βουνό... Ήταν έτοιμος να αιματοκυλίσει το Κινγκς Λάντινγκ. Όλοι οι υπεύθυνοι για το θάνατο της αδερφής του ήταν μαζεμένοι στις κερκίδες..

Αλλά η υπεροψία προηγείτε της συντριβής όπως λέει και μια παροιμία..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πέθανε ο καλυτερότερος πιο kinky χαρακτήρας … πάειειει - και πέθανε σαν χάνος, βεβαίως το πάλεψε αλλά anyway, σαν να έβγαλε μόνος του τα ματάκια του.
Όσο αφορά τον άλλο το μπόζο που λέει την συνέχεια, ναι ένα muted  :s&m_3: το λιγότερο του χρειάζεται γιατί και χαλάει την σειρά για τους άλλους, αλλά χειρότερο είναι που το κάνει δολίως και κάθεται στην αποθηκούλα του και γελάει.
Και άλλη διαβάσανε τα βιβλία αλλά δεν το χαλάνε για τους υπολοίπους …  :tickedoff:  :tickedoff:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
και γαμω τις σποιλεριες  :2funny: δωσε κατι παραπανω ρε τυπε μας κινησες την περιεργεια τωρα

MH οτυ λες τετοια..
αυτος ειναι ικανος να τα πει ολα και να μας γαμησει ολους.... :fuck2:
γαμησε τα σπολια αφησε ο ατιμος....μας εσφαξε....... :fuck2:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
...ΤΙ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΜΟΥΝΙ ειναι η φιλη της καλισι......δεν κλεινουν τα σαγονια μου απο χτες!!!!!1

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
σιγα ρε πως κανετε ετσι. δηλαδη αμα σου πει δε θα κατσεις να το δεις?

φιλε θα το δω...απλα δεν θα εχω καμια αγωνια...και θα ειμαι ξενερωμενος...ολη η μαγκια αυτης της σειρας ειναι οτι ολοι μπορει να πεθανουν...
ενω στις αλλες οι καλοι συνηθως ζουνε....

αν ξερσεις τι θα γινει...γαμησε τα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom