Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κάντε μια σύνοψη ρε μάγκες, γιατί εγώ πάω με ρυθμούς ΣΚΑΙ  :S

Μέχρι ποιον κύκλο έχει παιχτεί στην Αμερική και
μέχρι ποιον στη Νοβα;

συνεχίζουν να βγαίνουν νέα επισόδια ή σταμάτησε;

δώστε φώτα γιατί ο ΣΚΑΙ δείχνει ακόμη επαναλήψεις του Α κύκλου  :S

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Κάντε μια σύνοψη ρε μάγκες, γιατί εγώ πάω με ρυθμούς ΣΚΑΙ  :S

Μέχρι ποιον κύκλο έχει παιχτεί στην Αμερική και
μέχρι ποιον στη Νοβα;

συνεχίζουν να βγαίνουν νέα επισόδια ή σταμάτησε;

δώστε φώτα γιατί ο ΣΚΑΙ δείχνει ακόμη επαναλήψεις του Α κύκλου  :S

3 σεζόν έχουν βγει τύπε. Η τέταρτη ξεκινάει 6 Απριλίου.

Επισκέπτης

3 σεζόν έχουν βγει τύπε. Η τέταρτη ξεκινάει 6 Απριλίου.

άρα έχουν βγει 30 επεισόδια κι έχουμε δει τα 10 στην Ελλάδα

οκ είμαστε

η Νόβα τα δείχνει ταυτόχρονα με τους Αμερικανούς φαντάζομαι ε;  :rockon: :rockon: :rockon:

Πάντως είναι η πρώτη φορά μετά από καμιά εικοσαριά χρόνια που με καθήλωσε σειρά  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
14
Πόντοι
1
κανενα νεο παιζει μαγκες για 4ο κυκλο?

ποιος ο αγαπημενος σας χαρακτηρας?

εγω γουσταρω το νανο......τρελλο αλανι...πανεξυπνος και γκομενιαρης....

καλες γιορτες
Γ.
ο νανος οντως μεγαλο αλανι. και η αρυα ειναι ωραιος χαρακτηρας.
απο γυναικες καλλιση και σερσει :cum:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

οκ είμαστε

η Νόβα τα δείχνει ταυτόχρονα με τους Αμερικανούς φαντάζομαι ε;  :rockon: :rockon: :rockon:

Πάντως είναι η πρώτη φορά μετά από καμιά εικοσαριά χρόνια που με καθήλωσε σειρά  :rockon: :rockon: :rockon:

Τύπε γιατί δεν τα κατεβάζεις? Πανεύκολα τα βρίσκεις και πανεύκολα βρίσκεις και ελληνικούς υπότιτλους. Εκτός αν θες να τα βλέπεις με ρέγουλα γιατί είναι πρέζα.  ;)

Επισκέπτης
Τύπε γιατί δεν τα κατεβάζεις? Πανεύκολα τα βρίσκεις και πανεύκολα βρίσκεις και ελληνικούς υπότιτλους. Εκτός αν θες να τα βλέπεις με ρέγουλα γιατί είναι πρέζα.  ;)

έχω χρόνια να "ζήσω" μια σειρά, γι αυτό

το να κάτσω να τα δω με τη μία δε μου λέει και πολλά

προτιμώ να είμαι συντονισμένος με τα υπόλοιπα μουνάκια της χώρας που τραβάνε μαλακία με το Ντράγκο  :grin:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275

οκ είμαστε

Η NOVA το Game of Thrones και το The Walking Dead, τα δείχνουν την Δευτέρα, δηλαδή μια μέρα μετά απ' ότι προβάλλονται στην Αμερική.

kanch

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Για κάποιους που δεν γνωρίζουν.... Η σειρά μετράει ήδη 3 σεζόν και την άνοιξη αρχίζει η 4η . ... Σε πολλές σελίδες ιντερνετικές 2 μέρες μόλις μετά την προβολή στην Αμερική κυκλοφορούν  με υπότιτλους για κατέβασμα. Δεν χρειάζεται να περιμένεις καμία Nova... Αν και νομίζω ότι την 3ήμερο σεζόν την έπαιξε παράλληλα με την Αμερική με προβολή των επεισοδίων 48 ώρες μετά την Αμερική. 

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
γαμημένε Τζόφρυ ...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
γαμημένο μαλακιστήρι Τζόφρεϊ...σου φέρανε πουτανάκια περιοπής και τα έβαλες να μελανιαστούνε. Η άλλη η ποντικομαμή ο μικροδάχτυλος σου έκανε πάσα την καραμούνοβα για πολύ ξέσκισμα και την έκανες στόχο με τη βαλλίστρα.
Θα έχεις πολύ κακό θάνατο.
Αφού σου γαμήσουν τη μάνα από τον κώλο οι Ντοθράκηδες και ο γίγαντας του Βορρά, θα τη βάλουν να σε γαμήσει από τον κώλο και μετά θα σε κάνει μπάρμπεκιου ο δράκος της Νταινέρις της θυελλογέννητης.

Α, κι αυτή η γαμιόλα ο Φρέϋ ο πουστόγερος θέλω να φάει τα μούτρα του από ψηλά πατώντας στα χύσια του και γλιστρώντας στο κενό,,,ο νεκροκυτταρίλας.

Τι γαμιόλης αυτός ο Φρέυ ρε φίλε, την έφερε πολύ μπάσταρδα στους άλλους. Στηρίζουμε Νταινέρις, θα τους σκίσει την κωλάρα όταν περάσει απέναντι. Θα γαμήσει Λάνιστερ, Νεκροζώντανους, προδότες και αρχίδια. Ας την γλιτώσει ο Τύριον μόνο και ας δούμε κανά γαμήσι με την Σερσέι πριν την ξεκάνουν την καριόλα.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Τι γαμιόλης αυτός ο Φρέυ ρε φίλε, την έφερε πολύ μπάσταρδα στους άλλους. Στηρίζουμε Νταινέρις, θα τους σκίσει την κωλάρα όταν περάσει απέναντι. Θα γαμήσει Λάνιστερ, Νεκροζώντανους, προδότες και αρχίδια. Ας την γλιτώσει ο Τύριον μόνο και ας δούμε κανά γαμήσι με την Σερσέι πριν την ξεκάνουν την καριόλα.

ετσι δικε μου φολα Νταινερις ειμαστε :rockon:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ολο το μυστικο της ιστορίας πρέπει να είναι σχετικά με τον Μπραν και το ταξίδι του στο Βορρα. Αν κατέβουν οι Αλλοι δε θα μείνει τίποτα.
Προσωπικά γουστάρω κανα νταλαβέρι ακόμα να δείξουν με την κόκκινη ιέρεια Μελισσάντρα...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Ολο το μυστικο της ιστορίας πρέπει να είναι σχετικά με τον Μπραν και το ταξίδι του στο Βορρα. Αν κατέβουν οι Αλλοι δε θα μείνει τίποτα.
Προσωπικά γουστάρω κανα νταλαβέρι ακόμα να δείξουν με την κόκκινη ιέρεια Μελισσάντρα...
ελα ρε σαρουλη πες τα
ο βορρας θα παρει την εκδικηση του αργα η γρηγορα  :rockon:
στηριζουμε το αγοροκοριτσο αρια  :rockon:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
ελα ρε σαρουλη πες τα
ο βορρας θα παρει την εκδικηση του αργα η γρηγορα  :rockon:
στηριζουμε το αγοροκοριτσο αρια  :rockon:

Εχει προοπτικές η Αρυα... Εχω διαβάσει τα δυο τελευταία βιβλια "ο χορός των δράκων".. Το θεμα είναι πως ο χοντρός αργεί πολυ για να γράψει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom