ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Να προμοταρω και εγω αυτο το μπουρδελακι ΧΕΧΕΧΕΧΕ............
Οποιος ειναι βλακας παει...........
Μα ουτε και καλα γραφει καποιος εκτος απο σενα .Μηπως δεν εχει ερθει κανενας απο τα μελη μας ακομα ?οπός και να είναι παράπονα δεν εκφράζει κανένας για το μαγαζί. αν δεν σας αρέσει κάτι γράψτε...
οπός και να είναι παράπονα δεν εκφράζει κανένας για το μαγαζί. αν δεν σας αρέσει κάτι γράψτε...
Αφου οπως γραφεις εισαι τοσο κοντα , πηγαινε να δεις και να μας γραψεις τις αλλαγεςεγώ μένω παρα πολύ κοντά σε 5 λεπτά θα μπορούσα να είμαι εκεί αλλα δεν πάω από της μαλακίες που λέει η φώτης ή αν δεν πάει κάποιος άλλος και να πει ότι αξίζει
Αντε να δούμε πότε θα αλλάξουν και κράχτη για να απαλλαγούμε από σένα.καινούρια κορίτσια καινούρια σερίφισσα άλλο περιβάλλον....
μάγκες, αν συγκρίνετε τον τρόπο γραφής (συντακτικό-γραμματική) στα πρώτα post του/της ΦΟΤΗ με τα τελευταία, θα διαπιστώσετε ότι έχει αλλάξει αυτός/η που κρύβεται πίσω από το λογαριασμό.
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειεςΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ!!! δεν το πιστευω. Συμβαινουν τετοια πραγματα? .
Της ευχες μου Terry. Υγεια πανω απ'ολα, και οτι καλυτερο.Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες
Μα ουτε και καλα γραφει καποιος εκτος απο σενα .Μηπως δεν εχει ερθει κανενας απο τα μελη μας ακομα ?
Προσφερομαι εθελοντικα να σας επισκευτω να μου κανετε μασαζ κομπλε με οποια κοπελα διαλεξω αφου δω ολες τις κοπελες και συγκρατησω με σημειωσεις χαρακτηριστικα και ονοματα και να γραψω μετα κριτικη οσο μπορω αμεροληπτη χωρις φυσικα να πληρωσω.Τι λες ΦΟΤΗ.
H σιωπη τους προς απαντηση μουΠροσφερομαι εθελοντικα να σας επισκευτω να μου κανετε μασαζ κομπλε με οποια κοπελα διαλεξω αφου δω ολες τις κοπελες και συγκρατησω με σημειωσεις χαρακτηριστικα και ονοματα και να γραψω μετα κριτικη οσο μπορω αμεροληπτη χωρις φυσικα να πληρωσω.Τι λες ΦΟΤΗ.
H σιωπη τους προς απαντηση μου
H σιωπη τους προς απαντηση μου