You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
DENIRO
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
eixa pai re paidia einai fantastika gia 80 euro ta kanoun ola![]()
![]()
axizi
kathariotita 10+ politelias me kerasane kai 2 jonny einai poli filiko perivalon sigoura tha xanapao...
Βουρατζή-ελαιοχρωματιστή η γυψοσανιδάς είσαι φίλε;Πριν πας άλλη φορά βούτα τα χέρια στην ποτάσα να καθαρίσουν..
Στην πορτα μια Κατερινα. Συμπαθητικο προσωπο λιγο χοντρουλα μαυρα μαλια και αψογα Ελληνικα. Απο Ουκρανια ειπε. Πασαρελα μια Λινα μελαχροινη αδυνατη επανω αλλα με χοντρα ποδια. Επισης και μια αλλη ψηλη αλλα δεν συγκρατησα ονομα. Οχι Μαρινα ομως που λεει ο διαφημιστης. (Φωτη). 60 γιουρα για 30 λεπτα και 80 για 45 λεπτα. Δεν εχει ακα.
eixa pai re paidia einai fantastika gia 80 euro ta kanoun ola
Τα κακακια τους ? Γιατι απο τα αλλα δεν
pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μάλλον μεταφορά του beauty star που ήταν στη Συγγρού πρέπει να είναι. Κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά. Αν ισχύει πάντως ... δεν βλέπω να πατάω ...
pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και γαζωτά μαγαζιά η Τζούλια είναι εκπληκτικοί κάνει ωρέω πρόγραμμά.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Μεταφραση==(αν δεν κανω λαθοs δλδ)
και γαζωτα μαγαζια=και γαμω τα μαγαζια
Η Τζουλια ειναι εκπληκτικη
κανει ωραιο προγραμμα
και γαζωτά μαγαζιά η Τζούλια είναι εκπληκτικοί κάνει ωρέω πρόγραμμά.
Κοφτο ρε συ. Βάλε την Κατερίνα ή τη Λίνα που ξερουν Ελληνικά να μας κάνουν την ενημέρωση για το μαγαζί. Μας εχεις βγάλει τα μάτια κάθε μέρα.
pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κοφτο ρε συ. Βάλε την Κατερίνα ή τη Λίνα που ξερουν Ελληνικά να μας κάνουν την ενημέρωση για το μαγαζί. Μας εχεις βγάλει τα μάτια κάθε μέρα.
Καλύτερα να βάλει καμιά φώτο της κατερίνας και της λίνας και να μας πει τι πρόγραμμα κάνουν !
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Μεταφραση==(αν δεν κανω λαθοs δλδ)![]()
![]()
και γαζωτα μαγαζια=και γαμω τα μαγαζια
Η Τζουλια ειναι εκπληκτικη
κανει ωραιο προγραμμα
εγώ νομίζω ότι λέει "ξεχοριτστα" μαγαζιά γιατί κάποιος έγραψε ότι είναι μεταφορά από άλλο μαγαζί
pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγώ λέω να μετονομαστεί το θρεντ σε " τι θέλει να πει η ΦΟΤΗ "
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ετσι όπως είναι τα πράγματα Φώτη, 60-80€ ούτε για Βόρεια Προάστια δεν είναι λογικό.60-80 μου φαίνεται πολύ λογικό στο Πειραιά με λιγότερα πάμε και στη φυλής,,, συμφωνείται????
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς. είναι το κάτι άλλο, καθαρό, πολυτελείας και καινούρια κορίτσια...
με το τσιγκέλι θα μας τα βγάλεις άντε λεγε
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Μιαs και εθεσεs το ερωτημα, οχι δεν συμφωνουμε60-80 μου φαίνεται πολύ λογικό στο Πειραιά με λιγότερα πάμε και στη φυλής,,, συμφωνείται????
Ουτε κανα πτυχιο εχουνε στην ορθοπεδικη ουτε τπτ.....Λιγο λαδοτριψιμο με λαδι φαγητου , λιγο μασαζ (και σιγα την δουλεια δλδ) και μετα μπουλκουμεδιασμα
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 195
- Πόντοι
- 6
Τελικα εκτος απο την ΦΟΤΗ εχει παει κανενας συναγωνιστης να δοκιμασει λαδοτριψιμο για να διαβασουμε μια κριτικη της προκοπηςΗρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς. είναι το κάτι άλλο, καθαρό, πολυτελείας και καινούρια κορίτσια...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.