Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.659
Πόντοι
46.232
Πελατάρες μου!

Δύο ακόμα Κοριτσάρες ενισχύουν την ομάδα μας..
Η Ναταλία εκ Ρωσίας ορμώμενη 29 χρονών με κανονικό σώμα και 4άρι μπροστινό σύστημα..ώχ μάνα μου...
Και η Έλενα 34 χρονών σώμα λαμπάδα, δουλέυει και το πίσω σύστημα.. Και έχει πάρει φόρα και αυτή από την Ρωσία με σκοπό να σας δροσίσει (α)καταλλήλως..!
Άντε, για περάστε γιατί τα κορίτσια ανυπομονούν να σας τα πουν και οι ίδιες από κοντά...
ρε παπάρα δεν ντρέπεσαι...έχεις μεγάλο θράσος
ερχόμαστε και δεν ανοίγετε...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Οι κοπέλες δεν είναι μαλακισμένες. Το αφεντικό όμως...................

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Αυτό το μαγαζάκι "κάηκε" πριν καλά καλά ξεκινήσει... Από την αρχή με τους διάφορους μαλάκες αφεντικά-κράχτες που το προμοτάριζαν με λάθος τρόπο. Στην αρχή το έπαιζαν δήθεν πελάτες και τώρα που μπαίνει αυτός ο τελευταίος και γράφει πράγματα που δεν ισχύουν όπως έχει αποδειχθεί από τα λιγοστά άτομα που έκαναν τον κόπο να το επισκεφτούν.
Όχι τίποτα άλλο, αλλα ίσως να υπάρχει εκεί μέσα μασατζού που να είναι άξια αναφοράς και με τις μαλακίες που γράφει το αφεντικό της, μας κάνει να μην θέλουμε να πατήσουμε.

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
"Ονομα" , κατεβαινω Πειραια να δω τα μωρα σου , για την Παρασκευιατικη εκτονωση μου... αμα δεν μου ανοιξουν θα πρεπει να εκτονωθω πανω σου , οκ ;;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

BODY STAR

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πελατάρες μου!

Ακόμα δεν ήρθατε να παίξετε με τις νέες Κοριτσάρες μας..
Θυμίζω..Ναταλία εκ Ρωσίας ορμώμενη 29 χρονών με κανονικό σώμα και σας ξηγιέται κανονικά και 4άρι μπροστινό σύστημα..για ατελείωτο ζούληγμα..!
Και Έλενα 34 χρονών σώμα λαμπάδα, δουλέυει και το πίσω σύστημα (μπακντοράκι σπέσιαλ..).. και θα σας κανονίσει (α)καταλλήλως..!

Άντε λοιπόν, για περάστε γιατί τα κορίτσια έχουν πάρει φωτιά και περιμένουν να τους την σβήσετε με τις Μάνικες σας...

Καναντέρ μου εσείς..!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Πέρασα από σένα για να σε βρω και να σου πω κατάμουτρα να μην γράφεις μαλακίες, αλλα για καλή σου τύχη ήταν μόνο η Ναταλία εκεί.

29 ετών με τίποτα... 35 ίσως.
Κανονικό σώμα δεν το λες με ύψος 1.50 και με κρεμασμένη κοιλιά.
4αρι ούτε με σφαίρες... Κόψε κάτι.  
Προγράμματα:  80€ για μια ώρα και 50€ για μισή.
Κώλο δε δίνει.
Μασάζ δεν ξέρει. (Μου το είπε η ίδια γιατί είναι καινούρια στη δουλειά αυτή).
Ρώτησα που είναι τα άλλα κορίτσια και μου είπε ότι θα έρθουν αύριο. Τι να το κάνω το αύριο;; Εγώ τα ήθελα την ώρα που ήμουν εκεί.
Από μασάζ όντως η κοπέλα δεν το κατέχει, καινούρια γαρ. Ξεκινάει από πλάτη, πάει στις πατούσες, ξαναπιάνει την πλάτη, αμέσως μετά στους μηρούς, μετά πάει στο σβέρκο κλπκλπ.
Το τελείωμα ήρθε με πίπα ( με προφύλαξη) και χύσιμο στο στόμα. Σε αυτό είναι καλή και είναι κάτι που έσωσε λίγο την κατάσταση. Σε όλη τη διάρκεια του μασάζ ήταν με τα εσώρουχα τα οποία δεν τα έβγαλε.
Ο χώρος ωραίος, με ντουζιέρα στο δωμάτιο. Πετσέτα σφραγισμένη, αλλά παντόφλες δεν βρήκα πουθενά.

Αν με ρωτήσετε γιατί δεν έφυγα εξ'αρχής, δεν το κανα για δύο λόγους. Εφαγα μεγάλο πακέτο για να βρω να παρκάρω και για να μπορώ να τα χώνω στον μάλακα Onoma9877, έχοντας πλέον ο ίδιος άποψη για το μαγαζί του και όχι να τον κράζω στα τυφλά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.659
Πόντοι
46.232
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εκεί ή δεν θα σου ανοίξουν ή οι κοπέλες έρχονται από αύριο...........

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Όσο ήμουν εκεί χτύπησε μια φορά το κουδούνι. Εφόσον είναι μόνο μια και έχει πελάτη, λογικό να μην ανοίξει.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τουλαχιστον γλυτωσε ο αλλοs

BODY STAR

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλήμερα σε όλους! σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! καλά τους κάνει!!! διακοπές τέλος! 2 κοπέλες κάθε μέρα σας περιμένουν!!!!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ρε μαλάκα.. θα μας τρελάνεις τελείως εσύ; Ποιες 2 κοπέλες;;; Πέρασα σε ώρα αιχμής, ήταν μία και αυτή δεν ξέρει να κάνει μασάζ.

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ο Πειραιά από πορνική κατάσταση παραμένει -πάρα την μεγάλη προϊστορία του- να είναι σε κατάσταση επαρχιακής πόλης και αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο από την μητρόπολη. Και δεν βλέπω ν αλλάζει κάτι με το νέο δήμαρχο.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Σταθερά από πότε ρε ;; Από τώρα που σε κράζουμε;;; Τόσο καιρό που διαφημίζεις τα κορίτσια σου γιατί δεν ήταν μόνιμα 2 μέσα;

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Τώρα εδώ που τα λέμε κακώς τον κράζουμε. Ο άνθρωπος έχει δείξει ότι είναι απροσάρμοστος για τη δουλειά που θέλει να κάνει. Έξακολουθεί να νομίζει ότι αν μας πείσει και πάμε στο μαγαζί, ότι εμπόρευμα και να έχει θα πάρουμε. Δεν καταλαβαίνει ότι θα φύγουμε αν μας κοροϊδεύει και θα κάνουμε 6 μήνες να ξαναπεράσουμε.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom