spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
οχι ρε πουστη μου..και εχω...ΑΡΑ δεν παω.. ....χρονια πολλα πετραν!...οχι. gps για να βρισκουν το μαγαζι
οχι ρε πουστη μου..και εχω...ΑΡΑ δεν παω.. ....χρονια πολλα πετραν!...οχι. gps για να βρισκουν το μαγαζι
οχι ρε πουστη μου..και εχω...ΑΡΑ δεν παω.. ....χρονια πολλα πετραν!...
εγω ειμαι ΚΑΙ μακρια,και μου πεφτει καπως...2 δικαιολογιες...επισης φιλε.κι εγω δεν παω μου πεφτει λιγο...............καπως εκει ;) ;) ;)
εγω ειμαι ΚΑΙ μακρια,και μου πεφτει καπως...2 δικαιολογιες...
καλήμερα σε όλους τους αγαπημένους μας πελάτες, σήμερα δουλεύουνε ´χελενα,Μαρίνα,τζοαννα,Λίζα και η Ρωξάνη
[/quo ονομα δεν μας λες κ τι το καινουριο εχοθμε μηπως κ ανανεωθοθμε λιγο
μαγκες επειδη ο εν λογω διαφιμιστης μας γραφει στα αρχιδακια του πειτε κανα νεο για το εν λογω κωλοχανειοκαλήμερα σε όλους τους αγαπημένους μας πελάτες, σήμερα δουλεύουνε ´χελενα,Μαρίνα,τζοαννα,Λίζα και η Ρωξάνη
[/quo ονομα δεν μας λες κ τι το καινουριο εχοθμε μηπως κ ανανεωθοθμε λιγο
Η Τζοάννα που είναι?
[/quoteτι εστι τζοαννα γιατι μονο ονοματα αλλαζουν μεταξυ τους τα μουνια μενουν ιδια λιγο φαρδυτερα ισως
αναμενόμενο.. αφού κι εμείς στα αρχίδια μας τον έχουμε γραμμένο.μαγκες επειδη ο εν λογω διαφιμιστης μας γραφει στα αρχιδακια του πειτε κανα νεο για το εν λογω κωλοχανειο
οχι μονο γραμμενο κανονικα στομα επρεπε να λεγετε κ οχι ονομααναμενόμενο.. αφού κι εμείς στα αρχίδια μας τον έχουμε γραμμένο.
δεν μας εγραψε ψαχνει καμια καινουρια μαλακια να μας τραβαει αδικαΛίγη ευγένεια δεν βλάπτει....
Που είσαι ρε βλαμένο όνομα????????????????????????????????????????
Μας έγραψες κανονικά.
Γραφει στα μασατζιδικα που γαμας, αλλα και γενικα οπου να 'ναι....δεν μας εγραψε ψαχνει καμια καινουρια μαλακια να μας τραβαει αδικα
καλημερα στην κοινοτητα, σας διαβαζω χρονια και κατατοπιζομαι αρκετα καλα. να πω οτι σε αυτο το λαδοτριβειο εχω περασει καλα με την Λιζα και την Ρωξανη, και οι δυο δινουν πισω πορτα χωρις εκστρα