You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
τί να λεμε τωρα?θα γινει της ταναπου το καγκελο.....ηδη πηγα και πηρα τα εισητηριακια μου! θα ειναι απο τις πιο εντυπωσιακες συναυλιες τους τα τελευταια χρονια γιατι καταλαβαινουν ολοι τους και ολοι μας οτι σιγα σιγα ερχεται το ππληρωμα του χρονου και θελουν να αποχαιρετησουν ολο τον πλανητη με μια εντυπωσιακη τουρνε που θα αφησει εποχη!ελπιζω επιτελους να παιξουν το alexander the great!μας το χρωστανε ρε γαμωτο!θα ειμαι μεσα απο τις 31/7/08 ..εχω αρρωστησει λεμε...παρτε και μια προγευση....
[youtube=425,350]SwB9zg7Tbx8[/youtube]
[youtube=425,350]SwB9zg7Tbx8[/youtube]
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
οι κορυφαιοι στο ειδος τους!για αλλη μια φορα μπροστα στο πολυπληθεστερο ίσως live που εχουν δωσει στην ελλαδα οι βρετανοι πραγματικα εδωσαν μια εκπληκτικη θεατρικη παρασταση εικονας και ηχου!επιτελους οχι αλλοι φλωροι αναφωνουσαν οι παροντες...ο steve harris και η παρεα του που εδω και 30 χρονια μας πλημμυριζουν με τον πανεμορφο μεταλλικο ηχο τους εδωσαν χθες μια εκ των τελευταιων παραστασεων τους ως γκρουπ εν ελλαδι.Στην αρχη βγηκε η lauren harris(κορη του steve-ιδρυτη των iron maiden),την οποια ο κοσμος παρακαλουσε να φυγει απο την σκηνη για να βγουνε οι θεοι του new wave of british heavy metal!τελικα με τα χιλια ζορια εφυγε κατα τις 21.10 και σιγα σιγα σε ολο το terravibe park αρχιζαν σιγα σιγα οι ιαχες και οι επικροτησεις για να βγουν οι maiden!Στις 21.45 ο λογος του churchil μετα την αποβαση στην νορμανδια μας ταξιδευει στο 1984 και στον δισκο "powerslave".Το "ACES HIGH" αρχιζει να δονει ολο το μερος και ολοι αρχιζουμε να χτυπιομαστε σαν τρελλοι!η τουρνε αυτη αλλωστε εχει τιτλο "back somewhere in time" και ετσι ολοι ειχαμε καταλαβει απο ποια περιοδο της καριερας τους θα ακουγαμε κομματια.....Μια λαοθαλασσα κραδαινεται και χειροκροτει με ατερμονο παθος και δυναμη για την μαγεια που επροκειτο να ακολουθησει.....2ο κομματι απο τον ιδιο δισκο"2 MINUTES TO MIDNIGHT" και 3ο κομματι το "REVELATIONS απο το "piece of mind".Τα πρωτα καπνογονα και οι φωτιες στην παραγωγη των maiden εδωσαν ενα ποδοσφαιρικο χρωμα στην ολη συναυλια και οι maiden αρχισαν να φτιαχνονται επικινδυνα.....το "NUMBER OF THE BEAST" τα σπαει ολα και ο δικερατος διαβολος επιτηρει απο την δεξια πλευρα της σκηνης το αγαπημενο του τραγουδι! .Μετα επαιξαν τα "TROOPER","RUN TO THE HILLS,"IRON MAIDEN","THE RIME OF THE ANCIENT MARINER","WASTED YEARS","MOONCHILD","HEAVEN CAN WAIT","CAN I PLAY WITH MADNESS","FEAR OF THE DARK","HALLOWED BE THY NAME","POWERSLAVE".Νομιζω οτι αυτα ηταν ολα τα κομματια(μπορει να ξεχναω ενα).Ηταν περιπου 1.30 ωρα massive attack των maiden..χωρις πολλα πολλα με το κοινο οπως αλλες φορες.Σε καποια φαση προς το τελος ανεβηκαν στη σκηνη φιλοι των maiden(εχω την εντυπωση οτι ηταν απο το κλαμπ της νεας φιλαδελφειας)οι οποιοι πραγματικα το χαρηκαν πολυ .Βεβαια μετα απο κανα διλεπτο καποιοι εφυγαν απο την σκηνη με σπρωξιδια απο τους σεκιουριτυ....ολα τα λεφτα ο eddie ο οποιος μας χαρισε χολυγουντιανες στιγμες.... .Τελειωσαν καπως αποτομα,αλλα πραγματικα η σκηνικη τους παρουσια,τα riffs στα ταστα των ηλεκτρικων κιθαρων και η φωναρα αυτου του κοντοπουτανου bruce dickinson αξιζαν με το παραπανω!Πώς να το κανουμε?ειναι το κορυφαιο heavy metal συγκροτημα στην ιστορια του ειδους!ενα συγκροτημα που παρα την πολυετη παρουσια του ακομη και σημερα σε κανει να νιωθεις οπως τοτε....και πανω απ'ολα εχουν μουσικη να σου προσφερουν,όχι ενα αγαρμπο νταμπα ντουμπα.
δεν πηγα αλλα μου ειπαν οτι στο τελος ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ τον κοσμο,οπως συνηθως γινεται,δεν επαιξαν ΠΑΛΙ ΤΟ ALEXANDER THE GREAT(γιατι ρε γαμωτο εχουν κολλημα κ δεν το παιζουν εδω?) και ο κοσμος εφαγε τρελη πικρα ΠΑΛΙ με το χωμα κατω κ κλασσικα με παρκινγκ
την επομενη φορα ελπιζω να παιξουν το afraid to shoot strangers για να παω..αλλιως θα τους σπασω την μαπα
την επομενη φορα ελπιζω να παιξουν το afraid to shoot strangers για να παω..αλλιως θα τους σπασω την μαπα
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
δεν πηγα αλλα μου ειπαν οτι στο τελος ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ τον κοσμο,οπως συνηθως γινεται,δεν επαιξαν ΠΑΛΙ ΤΟ ALEXANDER THE GREAT(γιατι ρε γαμωτο εχουν κολλημα κ δεν το παιζουν εδω?) και ο κοσμος εφαγε τρελη πικρα ΠΑΛΙ με το χωμα κατω κ κλασσικα με παρκινγκ
Οντως και εγω δεν ξερω γιατι δεν παιζουν το alexander the great στην χωρα του μεγαλου αλεξανδρου,ισως θελουν να το παιξουν σε συναυλια στη βεργινα ή στους φιλιππους!Αν ειναι ετσι την επομενη φορα που θα μας επισκεφτουν να φροντισει η ddt music να τους ανεβασει πανω στη βεργινα και να λιωσουν τα μεταλλα του ολυμπου!Στο τελος οντως δεν χαιρετησαν τον κοσμο ως συνηθως(να μπουνε μεσα και να ξαναβγουνε),αλλα οκ...τα εδωσαν ολα εκει που πρεπει.Τρελλο ξενερωμα μετα για να φυγεις απο εκει...αλλα το ξερουμε εκ των προτερων οποτε....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
μηπως καποιος συναγωνιστης μαγνητοφωνησε αυτην την συναυλια να την ακουσουμε και μεις που δεν πηγαμε?
ισως,αλλα σιγουρα σχεδον οι μισοι τραβουσαν ολιγολεπτα βιντεο και φωτο!οποιος τραβηξε ας ανεβασει....
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Οντως και εγω δεν ξερω γιατι δεν παιζουν το alexander the great στην χωρα του μεγαλου αλεξανδρου,ισως θελουν να το παιξουν σε συναυλια στη βεργινα ή στους φιλιππους!Αν ειναι ετσι την επομενη φορα που θα μας επισκεφτουν να φροντισει η ddt music να τους ανεβασει πανω στη βεργινα και να λιωσουν τα μεταλλα του ολυμπου!Στο τελος οντως δεν χαιρετησαν τον κοσμο ως συνηθως(να μπουνε μεσα και να ξαναβγουνε),αλλα οκ...τα εδωσαν ολα εκει που πρεπει.Τρελλο ξενερωμα μετα για να φυγεις απο εκει...αλλα το ξερουμε εκ των προτερων οποτε....
Είχα ρωτήσει έναν Άγγλο που ξέρει τον Steve Harris και μου είπε ότι είχαν πάρει οδηγία (!) από το Foreign Office να μην παίζουν το κομμάτι αυτό.Απίστευτο,αλλά δεν το βρίσκω απίθανο.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Είχα ρωτήσει έναν Άγγλο που ξέρει τον Steve Harris και μου είπε ότι είχαν πάρει οδηγία (!) από το Foreign Office να μην παίζουν το κομμάτι αυτό.Απίστευτο,αλλά δεν το βρίσκω απίθανο.
τωρα που το λες δεν το βρισκω πολυ απιθανο να ειναι και ετσι.....αλλιως δεν εξηγειται ευκολα.Προφανως δεν θελουν με κανενα τροπο ουδεις ξενος που ερχεται στην ελλαδα για οποιοδηποτε λογο να αναφερεται στην αρχαια ελλαδα,στην μακεδονια,στον μεγα αλεξανδρο για να εξυπηρετησουν τους γεωοπολιτικους σκοπους τους..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ήμουν αθήνα από την τετάρτη και δεν πήρα χαμπάρι για τη συνάυλια.
να υποθέσω ότι άξιζε;
αξιζε.
ναι αλλα πιστευω οτι γραφουν στα αρχιδια τους καθε foreign office
ξανά και ξανά.αξιζε.
Θα μου μείνουν αποθημένο τελικά οι MAIDEN.χαμπάρι δεν πήρα τελικά ο άκας.
Το άλλο αγαπημένο συγκρότημα τους Metallica τους άκουσα στο εξωτερικό, πριν χρόνια μαλιστα πριν παρουν την κάτω βόλτα και κάνουν και την ελαφριά στροφή στη μουσική τους.
πρέπει την παρασκευη να είχε και συναυλία ο κράβιτς.δεν πολυψηνώμουν και δεν πήγα τελικά
o κραβιτς ειναι για γκει κ πουτανακια..ξανά και ξανά.
Θα μου μείνουν αποθημένο τελικά οι MAIDEN.χαμπάρι δεν πήρα τελικά ο άκας.
Το άλλο αγαπημένο συγκρότημα τους Metallica τους άκουσα στο εξωτερικό, πριν χρόνια μαλιστα πριν παρουν την κάτω βόλτα και κάνουν και την ελαφριά στροφή στη μουσική τους.
πρέπει την παρασκευη να είχε και συναυλία ο κράβιτς.δεν πολυψηνώμουν και δεν πήγα τελικά
ελεος δηλαδη,καλα εκανες κ δεν πηγες..
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
ναι αλλα πιστευω οτι γραφουν στα αρχιδια τους καθε foreign office
Δε φαίνεται να το γράφουν τελικά...
Ποιο είναι το καλύτερο κομμάτι το κρίνει ο κόσμος.Και αφού οι Έλληνες το ζητάνε θα έπρεπε να το έχουν στο σετ τους σε κάθε εμφάνιση.Και στην τελική ανάλυση,από το can i play with madness είναι κατά πολύ καλύτερο,κατά την άποψη μου.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
παντως το alex.. the great δεν ειναι κι απ'τα καλυτερα τους,ισως παιζει ρολο κι αυτο.
ειναι.....αλλα εχουν τοσα πολλα φοβερα κομματια που τελικα στο τελος δυσκολευεσαι να πεις οτι καποιο δεν ειναι απο τα καλυτερα τους....βεβαια το can i play with madness σιγουρα δεν ειναι απο τα καλυτερα τους...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 930