Νέα

Iron Maiden (οι θεοί έφτασαν)!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ολοι την κυριακη στο κλειστο του ελληνικου! >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: θα τα γαμησουμε ολα μαγκες!the gods of the new wave of british heavy metal are back for writing history again!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γκρρρρρρρρρρ αλλη μια συναυλια που θα χασωωωωωωωωωω..........

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι ειμαι εις τας αγγλιας φιλτατε........τουλαχιστον θα προλλαβω τους therion κατι ειναι και αυτο......

MANTIS

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
το εισητηριο ποσο εχει?

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
1
πολλοι μεταλαδες ειμαστε εδω....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για Therion 30 ευρω :)

MANTIS

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
για τους maiden, ποσο έχει?

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
1
καλη διασκεδαση.....

Συνημμένα

• iron.jpg
    iron.jpg
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 40

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Γιατι ειμαι εις τας αγγλιας φιλτατε........τουλαχιστον θα προλλαβω τους therion κατι ειναι και αυτο......

Καλά ρε ομορφιά μου, είσαι στην Αγγλία και περιμένεις να έρθεις Ελλάδα για να δεις συναυλίες??? Και ποιο ακριβά θα είναι και χειρότερη οργάνωση...
Όσο για Maiden, θεοί, αλλά τα 55 μπαίνουν στην άκρη γιατί το καλοκαίρι έχει WACKEN........keep support the fucking death metal...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ποιος σου ειπε οτι εινια φτηνα τα εισιτηρια στην αγγλια? ισα ισα....βαλε και τα μεταφορικα με το τραινο που ειναι πανακιρβα.....δεν αξιζει......μονο για καμια σουυυυυπερ συναυλια.......οπως και να χει εδω εχω τοσο διαβασμα και γραψιμο που δυστυχως δεν εχω χρονο διαθεσιμο για κατι τετοιο......παντως για να ειμαι ειλικρινης 60 ευρωπουλα για τους maiden δε θα τα εδινα......ειχα δωσει 60 ευρωπουλα στο rockwave και ειχα δει Nightwish και judas priest οποτε το βρισκω λιγο κοροιδια......

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δεν θα με χάλαγε να πήγαινα αν είχα φράγκα, βλέπεις είναι δύσκολες μέρες.Αν δεν τους είχα ξαναδεί θα πήγαινα και θα πήδαγα να μπώ τσάμπα αλλά τους έχω δεί 3 φορές ήδη οπότε κάθομαι σπιτάκι μου :P

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
60??? δεν ξερω αν αξιζει πλεον...
ποσο εχουν ξεφυγει τα πραγματα...
2 φορες τους ειδα η μια Αγγλια...προσπαθω να θυμηθω ποσα πληρωσα, αλλα κ τις 2 μαζι δεν πρεπει να πανω απο 60...
πολυ καλη ομως ετσι κ αλλιως

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μπαα!!Αν και είναι ενα από τα 5 αγαπημένα μου σγκροτήματα δε θα δώσω πάλι 55.Τα έδωσα και το καλοκαίρι,ή εστω κάπου τόσα, δε θυμάμαι ακριβώς.Θα προτιμίσω να τα κρατήσω για το καλοκαίρι....
1η Ιουλίου: Heaven and Hell Rockwave.Πιο απλά,BLACK SABBATH με DIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3η Ιουλίου:M_E_T_A_L_L_I_C_AAAA!!
Κοστίζουν βέβαια απο 60  καθεμία,αλλα.....
Οι Sabbath πέρισυ με Ozzy καραγαμήσανε,για να δούμε και με Dio.(Κονόμησα και 2 πένες του Iommi!)
Βέβαια οι Metallica έτσι όπως έχουν καταντήσει (για τα λεφτά τα κάνεις όλα)με ξενερώνουν,αλλα και μόνο για την ιστορία τους και τα θεϊκά τους κομμάτια αξίζει τον κόπο.

5. IRON MAIDEN
4. METALICA
3. JUDAS PREST
2. LED ZEPPELIN
1. BACK SABBATH

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μετά την συναυλία sabbath με Ozzy δεν έχω όρεξη να τους ξαναδώ με Dio.Απλώς δεν μαρέσει τόσο ο Dio.Με Ozzy ξαναπήγαινα χαλαρά!Metalica μπορεί να πάω έχω καιρό να τους δώ.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Αρκετοί metalheads είμαστε!! :grin: Τσεκάρετε τις παρακάτω συναυλίες!!
Η S.I.C. Team σε συνεργασία με το Underworld Club παρουσιάζει το φεστιβάλ ʽʼSIC ON STAGE 2007ʼʼ με την συμμετοχή 29 συγκροτημάτων μέσα στο μήνα Μάρτιο όπου νέες και παλιές μπάντες θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τους δουλειές στις εξής ημερομηνίες και με την συμμετοχή των παρακάτω συγκροτημάτων:

3 Μαρτίου
Strikelight X-Piral, Sacred Blood, Betrayed
4 Μαρτίου
Crimson Fire, Released Anger, Impulse, Convicted, Outcry, Dead City

10 Μαρτίου
Side Effect, Code Of Silenz, Insidead, Thrausis, Redemption

17 Μαρτίου
Contra Tempo, Violet Vortex, Taste of Grief, 1000 Mods

25 Μαρτίου
Convixion, Crucifier, Death Friend, Shadowveil, Raw Insect, Steamroller Assault

31 Μαρτίου
Order Of The Ebon Hand, Hyperion,