leon13-R1
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 373
- Πόντοι
- 21
Παιδες ξερουμε ποια ειναι η κορασης;;;;;
* Εdit: Ο τίτλος του θέματος
* Εdit: Ο τίτλος του θέματος
Μου φαινεται οτι γραφτηκε χτες κριτικηΠαιδες ξερουμε ποια ειναι η κορασης;;;;;
Έχεις δίκιο... Ιδού και η κριτική...Μου φαινεται οτι γραφτηκε χτες κριτικη
300 ευροοοο!!!! :o :o :o :o χρυσομουνα ειναι....Έχεις δίκιο... Ιδού και η κριτική...
Η τιμή της υπερβολική...
...ΚΑΙ αυτη?...βρε τι παθαμε!!!κοιτα να δεις!οταν της ελεγα να πηδηχτουμε με τοσα μου το παιζε κυρια κ τωρα θα παιρνει ποιο λιγα αφου ειναι κ το πρακτορειο στη μεση....σσσσσσσσσσσταδιαλα!
δεν πειραζει..μην στενχωριεσαι,και παθεις τιποτα.παντελονακι κατω θα εχουμε η οχι?με παει γαμιοντας φιλος! σε μενα κυριες στους αλλους ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!!
Η "Ηρώ" έχει καλό σώμα κάνει καλό κρεβάτι αλλά έχει άγριο πολύ πουτανέ πρόσωπο.Σε κάποιους μπορεί να αρέσει...σ'εμένα όχι...είναι στο στιλ της Σαατσάκη.
Από ότι κατάλαβα είναι η Ειρήνη Λύρη ή irene lyri στο φατσοβιβλίο.
Πρώην γκόμενα του Μοιραράκη την οποία είχε ξυλοφορτώσει κι όλας.
Αν μπορεί κάποιος ας επαληθεύσει .
Σαν πόσο γνωστή είναι αυτή δηλαδή και πόσο Ελληνίδα, διότι εγώ δεν ξέρω καμία "γνωστή Αραβοελληνίδα" στην σόου μπιζ ας πούμε. Αν είναι καμία που έκανε πόρτα σε κανένα club της παραλίας, πάσο.
Μια "Ναζιμπέ" που είχα πάρει από τον Σινσίτυ πριν κάτι χρόνια ταιριάζει πάρα πολύ στην περιγραφή και στην εμφάνιση (εκτός από το βυζί που ίσως να το έβαλε πρόσφατα και πραγματικά το χρειαζοταν) και στην ηλικία (28 έλεγε, 30+ θα είναι βέβαια) και στην συμμετοχή που ήταν όντως εξαιρετική. Αλλά 130 είχα δώσει σε δικό τους χώρο, όχι και 300!
Α και το Αραβοελληνίδα δεν ίσχυε, απ' ότι έμαθα μετά. Μαροκινή ήταν.
Εν τέλει και να μην μιλάμε για την ίδια για κάτι παρόμοιο θα μιλάμε...
Όντως στα νούμερα αυτά το αποτέλεσμα πρέπει να είναι εγγυημένο...Άμα είναι να σκάσεις 300 και να μην έχει όρεξη ....
Doc δεν μπορει να τα ξέρεις όλα ...η Ναζιμπέ ήταν Δ διαλογής ,η Ειρήνη είναι Β καλό σκυλάκι καυλόφατσα και έχει μάνα από Τυνησία μεριά.
Πατέρα δεν ξέρω αλλά το Ρινάκι έχει πολλα χιλιόμετρα .Δεν εχει κάνει άλλη δουλεια ποτέ παρά μόνο συνοδείες.
Εχει κώλο ζουμπουρλό αλλά οταν εγω το είχα στα τέσσερα ξυριζόταν με ξυράφι έως τους δικέφαλους πίσω και ήταν αγρια...τωρα αν το γύρισε στα λέιζερ δεν ξέρω...οι βυζοι ειναι πλαστικοί και μεγάλοι και το Ρινάκι πρέπει να εχει κεφι για να περάσεις καλά