George Delis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Πειτε μου οτι ξανααρχισε και η Εβελινα να το ζησουμε ολοκληρωμενο το dejavu
Τι μου θυμισες τωρα... τι σπερμα της ειχα δωσει Σ45. Μετα αγαπησε και κρεμασε το στριγκακι. Σε αγαπουλη γνωστο μου που του ειχε δωσει τηλεφωνο, οταν την καλεσε βγηκε ενας αγριος που το ειπε να μην ξαναπαρει για το καλο του....
η Εβελίνα δυστυχώς έχει απλώσει πολύ κάτω...Πειτε μου οτι ξανααρχισε και η Εβελινα να το ζησουμε ολοκληρωμενο το dejavu
Δυνατή ομάδα για παιχνίδι δωματίου!!πριν λιγο στο καταστημα φουλ ροστερ:
Στελλα αδυνατη Ρωσιδα
Ζωη Ελληνιδα
Μαιρη Ελληνιδα
Βιβ Ελληνιδα
Ναταλι Ρωσιδα (πρωην Φραντζη 4 και Συγγρου 45)
Νικη η Ρωσιδα (πρωη Φραντζη 4)
Ελλας - Ρωσια σημειωσατε Χ! Ισοπαλια 3-3
Βιβή και Ζωή ..... !!!! μπορείς να το παίξεις το παραμύθι !!!όχι οτι υστερούν οι υπόλοιπεςΠέρασμα σήμερα το μεσημέρι από Σολωμού 70. Στη πόρτα ευχάριστη υποδοχή από τη κυρία Λίζα. Καλλιγραμη εντυπωσιακή γυναίκα, μέσα στην ευγένεια. Το ρόστερ εντυπωσιακό και αυτό με πολλές κοπέλες Ελληνίδες και Ρωσίδες. Μαίρη, Έλλη,Βιβή, Ζωή, Ναταλία, Στέλλα, Νίκη. Διάλεξα τη Ζωή και ομολογώ ότι πέρασα καταπληκτικά. Ακολουθεί κριτική.
ειναι καλη η βιβυ ; και για την ελλη ψηνομαιΒιβή και Ζωή ..... !!!! μπορείς να το παίξεις το παραμύθι !!!όχι οτι υστερούν οι υπόλοιπες
καλή είναι ...όχι για έρωτες φιλάκια και ακάποτα , δεν ζητάω τέτοια ...είναι γυναίκα για πρόστυχες φάσεις κ δυνατό γαμήσιειναι καλη η βιβυ ; και για την ελλη ψηνομαι
Βιβή και Ζωή ..... !!!! μπορείς να το παίξεις το παραμύθι !!!όχι οτι υστερούν οι υπόλοιπες
Εγώ ξέρω από την περίπτωση μου, ότι η Ζωή απευθύνεται σε κυρίους και εάν της κάνεις το κλικ!!το βλέπεις στο δωμάτιο πως μεταμορφώνεται σε γατούλα(όλο νιάου,νιάου μόλις βρεις τα κουμπιά της)Πέρασμα σήμερα το μεσημέρι από Σολωμού 70. Στη πόρτα ευχάριστη υποδοχή από τη κυρία Λίζα. Καλλιγραμη εντυπωσιακή γυναίκα, μέσα στην ευγένεια. Το ρόστερ εντυπωσιακό και αυτό με πολλές κοπέλες Ελληνίδες και Ρωσίδες. Μαίρη, Έλλη,Βιβή, Ζωή, Ναταλία, Στέλλα, Νίκη. Διάλεξα τη Ζωή και ομολογώ ότι πέρασα καταπληκτικά. Ακολουθεί κριτική.
Ιστορικές στιγμές από το Σ45:Επιτακτικη αναγκη να γυρισει η Ντιαναρα να μας στεγνωσει τ' @@.
Ολο ερωτευεται και την χανουμε....
[size=19pt]Αν γυριζε κι αυτη, μαζι με την Ναταλι με τις γατισιες ματαρες θα γινοταν της Σ45 το καγκελο.[/size]
Ιστορικές στιγμές από το Σ45:
Πολύ σωστά φίλε μου τα λές και μην σου πω και λίγα γράφεις, σε πολλά καλά ιδρύματα πλέον υπάρχει άλλη τελείως αντιμετώπιση...Όσον αφορά την Αλεξάνδρα την είχα πάρει στο αδελφό μαγαζί στην Μεσογείων, πραγματικό αστέρι κ εμφάνιση αλλά και τα υπόλοιπα και άψογο μασάζ, τα είχα γράψει τότε....είχε φύγει λίγο πριν το πέσιμο τότε που είχε γίνει στο μαγαζί και έκλεισε μετά μόνιμα...την έψαχνα και στην Συγγρού στο καινούργιο μαγαζί χαμηλά, αλλά μ είχε πει η Λίζα ότι είχε σταματήσει οριστικά, ίσως και είχε και άλλο όνομα κάποια στιγμή γιατί τότε είχε δυσκολευτεί να καταλάβει ποια έλεγα, τώρα θα χει μεγαλώσει κ αυτή καθώς ήταν 30 κάτι σίγουρα τότε θεωρώ αλλά και πάλι θα άξιζε φουλ λογικά, αν ξέρει κανείς τπτ βέβαια ας γίνει ήρωας
Οσο θυμαμαι το χωρο εκει και το ροστερ με πιανει μελαγχολια... Ειχα παρει πρωτη φορα στο Σ45 μια μελαχρινη ελληνιδα κατι σαν τζουλια αλεξανδρατου στο πιο μπλακ, νομιζω Αλεξανδρα την ελεγαν, μετα δεν την πετυχα πουθενα (κανεις άλλος ??). Τωρα στριμωγμα διπλα στα ζακια. Το λες στη Λιζα και η Λιζα τα δικα της. Βρες ενα χωρο αρχοντομουνα μου και βαλε και 10 ευρω παραπανω.
Παντως τα κοριτσια της Λιζας ήταν το κατι αλλο και μονες ανταξιες κατα τη γνωμη μου με 2-3 (Λια, Μελίνα και θεια Ελενη, Βικυ) απο Σ29. Τα κοριτσια αυτα τα εδιναν ολα για τον πελατη και τιμουσαν καθε ευρω. Οι περισσότερες καινουργιες και 200 να πανε τη συνεδρια θα ναι κομοδινα.
Και τι δεν θα δινα να κατσω 3-4 ωρες με Ντιανα, Ναταλι και Μελινα Σ29... και εναν παθολογο με τα οξυγονα εξω απο δωματιο για καθε ενδεχομενο.