Νέα

Ίρις Μασάζ, Σολωμού 70, Πλατεία Βάθης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 721
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

George Delis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Πειτε μου οτι ξανααρχισε και η Εβελινα να το ζησουμε ολοκληρωμενο το dejavu

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.090
Πόντοι
6.515
Τι μου θυμισες τωρα... τι σπερμα της ειχα δωσει Σ45.  Μετα αγαπησε και κρεμασε το στριγκακι. Σε αγαπουλη γνωστο μου που του ειχε δωσει τηλεφωνο, οταν την καλεσε βγηκε ενας αγριος που το ειπε να μην ξαναπαρει για το καλο του....

Γιατι δεν της αλλαζε τηλεφωνο ο αγριος?  :S

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
πριν λιγο στο καταστημα φουλ ροστερ:

Στελλα αδυνατη Ρωσιδα
Ζωη Ελληνιδα
Μαιρη Ελληνιδα
Βιβ Ελληνιδα
Ναταλι Ρωσιδα (πρωην Φραντζη 4 και Συγγρου 45)
Νικη η Ρωσιδα (πρωη Φραντζη 4)

Ελλας - Ρωσια σημειωσατε Χ! Ισοπαλια 3-3  :grin:

George Delis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Δουλευει ομως καπου φιλε μου;
Ξερεις κατι;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.739
Πόντοι
5.946
όχι που να γνωρίζω
την είχα πετύχει στο γυμναστήριο και δεν μαζευόταν η κωλάρα...
βέβαια περί ορέξεων...

George Delis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Αυτην την κωλαρα αγαπητε μου εγω την ξαναθελω..
Σε ποιο γυμναστηριο παει;
Παρακαλω για την οποιαδηποτε πληροφορια..

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.739
Πόντοι
5.946
ε δεν μπορώ να σου πώ...
απόρρητο προσωπικών δεδομένων...

Takonis

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Like
93
Πόντοι
0
πριν λιγο στο καταστημα φουλ ροστερ:

Στελλα αδυνατη Ρωσιδα
Ζωη Ελληνιδα
Μαιρη Ελληνιδα
Βιβ Ελληνιδα
Ναταλι Ρωσιδα (πρωην Φραντζη 4 και Συγγρου 45)
Νικη η Ρωσιδα (πρωη Φραντζη 4)

Ελλας - Ρωσια σημειωσατε Χ! Ισοπαλια 3-3  :grin:
Δυνατή ομάδα για παιχνίδι δωματίου!!

Lathis

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2019
Like
19
Πόντοι
0
Πέρασμα σήμερα το μεσημέρι από Σολωμού 70. Στη πόρτα ευχάριστη υποδοχή από τη κυρία Λίζα. Καλλιγραμη εντυπωσιακή γυναίκα, μέσα στην ευγένεια. Το ρόστερ εντυπωσιακό και αυτό με πολλές κοπέλες Ελληνίδες και Ρωσίδες. Μαίρη, Έλλη,Βιβή, Ζωή, Ναταλία, Στέλλα, Νίκη. Διάλεξα τη Ζωή και ομολογώ ότι πέρασα καταπληκτικά. Ακολουθεί κριτική.
warnban.gif
 κλώνος[/color[/URL]]

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Πέρασμα σήμερα το μεσημέρι από Σολωμού 70. Στη πόρτα ευχάριστη υποδοχή από τη κυρία Λίζα. Καλλιγραμη εντυπωσιακή γυναίκα, μέσα στην ευγένεια. Το ρόστερ εντυπωσιακό και αυτό με πολλές κοπέλες Ελληνίδες και Ρωσίδες. Μαίρη, Έλλη,Βιβή, Ζωή, Ναταλία, Στέλλα, Νίκη. Διάλεξα τη Ζωή και ομολογώ ότι πέρασα καταπληκτικά. Ακολουθεί κριτική.
Βιβή και Ζωή ..... !!!!  μπορείς να το παίξεις το παραμύθι !!!όχι οτι υστερούν οι υπόλοιπες

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ειναι καλη η βιβυ ; και για την ελλη ψηνομαι
καλή είναι ...όχι για  έρωτες φιλάκια και ακάποτα , δεν ζητάω τέτοια ...είναι γυναίκα για πρόστυχες φάσεις κ  δυνατό γαμήσι

massagfildimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2019
Κριτικές
4
Like
143
Πόντοι
281
Βιβή και Ζωή ..... !!!!  μπορείς να το παίξεις το παραμύθι !!!όχι οτι υστερούν οι υπόλοιπες
Εγώ ξέρω από την περίπτωση μου, ότι η Ζωή απευθύνεται σε κυρίους και εάν της κάνεις το κλικ!!το βλέπεις στο δωμάτιο πως μεταμορφώνεται σε γατούλα(όλο νιάου,νιάου μόλις βρεις τα κουμπιά της)

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Επιτακτικη αναγκη να γυρισει η Ντιαναρα να μας στεγνωσει τ' @@.

Ολο ερωτευεται και την χανουμε....

Αν γυριζε κι αυτη, μαζι με την Ναταλι με τις γατισιες ματαρες θα γινοταν της Σ45 το καγκελο.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.739
Πόντοι
5.946
είσαστε όλοι σας άρρωστοι για σοβιετικές γιαγιάδες...

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Επιτακτικη αναγκη να γυρισει η Ντιαναρα να μας στεγνωσει τ' @@.

Ολο ερωτευεται και την χανουμε....

[size=19pt]Αν γυριζε κι αυτη, μαζι με την Ναταλι με τις γατισιες ματαρες θα γινοταν της Σ45 το καγκελο.[/size]
Ιστορικές στιγμές από το Σ45:

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon:

Οσο θυμαμαι το χωρο εκει και το ροστερ με πιανει μελαγχολια... Ειχα παρει πρωτη φορα στο Σ45 μια μελαχρινη ελληνιδα κατι σαν τζουλια αλεξανδρατου στο πιο μπλακ, νομιζω Αλεξανδρα την ελεγαν, μετα δεν την πετυχα πουθενα (κανεις άλλος ??). Τωρα στριμωγμα διπλα στα ζακια. Το λες στη Λιζα και η Λιζα τα δικα της. Βρες ενα χωρο αρχοντομουνα μου και βαλε και 10 ευρω παραπανω.

Παντως τα κοριτσια της Λιζας ήταν το κατι αλλο και μονες ανταξιες κατα τη γνωμη μου με 2-3 (Λια, Μελίνα και θεια Ελενη, Βικυ)  απο Σ29.  Τα κοριτσια αυτα τα εδιναν ολα για τον πελατη και τιμουσαν καθε ευρω. Οι περισσότερες καινουργιες και 200 να πανε τη συνεδρια θα ναι κομοδινα.

Και τι δεν θα δινα να κατσω 3-4 ωρες με Ντιανα, Ναταλι και Μελινα Σ29...  και εναν παθολογο με τα οξυγονα εξω απο δωματιο για καθε ενδεχομενο.  :heavymetalbig: 

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6

Οσο θυμαμαι το χωρο εκει και το ροστερ με πιανει μελαγχολια... Ειχα παρει πρωτη φορα στο Σ45 μια μελαχρινη ελληνιδα κατι σαν τζουλια αλεξανδρατου στο πιο μπλακ, νομιζω Αλεξανδρα την ελεγαν, μετα δεν την πετυχα πουθενα (κανεις άλλος ??). Τωρα στριμωγμα διπλα στα ζακια. Το λες στη Λιζα και η Λιζα τα δικα της. Βρες ενα χωρο αρχοντομουνα μου και βαλε και 10 ευρω παραπανω.

Παντως τα κοριτσια της Λιζας ήταν το κατι αλλο και μονες ανταξιες κατα τη γνωμη μου με 2-3 (Λια, Μελίνα και θεια Ελενη, Βικυ)  απο Σ29.  Τα κοριτσια αυτα τα εδιναν ολα για τον πελατη και τιμουσαν καθε ευρω. Οι περισσότερες καινουργιες και 200 να πανε τη συνεδρια θα ναι κομοδινα.

Και τι δεν θα δινα να κατσω 3-4 ωρες με Ντιανα, Ναταλι και Μελινα Σ29...  και εναν παθολογο με τα οξυγονα εξω απο δωματιο για καθε ενδεχομενο.  :heavymetalbig: 
Πολύ σωστά φίλε μου τα λές και μην σου πω και λίγα γράφεις, σε πολλά καλά ιδρύματα πλέον υπάρχει άλλη τελείως αντιμετώπιση...Όσον αφορά την Αλεξάνδρα την είχα πάρει στο αδελφό μαγαζί στην Μεσογείων, πραγματικό αστέρι κ εμφάνιση αλλά και τα υπόλοιπα και άψογο μασάζ, τα είχα γράψει τότε....είχε φύγει λίγο πριν το πέσιμο τότε που είχε γίνει στο μαγαζί και έκλεισε μετά μόνιμα...την έψαχνα και στην Συγγρού στο καινούργιο μαγαζί χαμηλά, αλλά μ είχε πει η Λίζα ότι είχε σταματήσει οριστικά, ίσως και είχε και άλλο όνομα κάποια στιγμή γιατί τότε είχε δυσκολευτεί να καταλάβει ποια έλεγα, τώρα θα χει μεγαλώσει κ αυτή καθώς ήταν 30 κάτι σίγουρα τότε θεωρώ αλλά και πάλι θα άξιζε φουλ λογικά, αν ξέρει κανείς τπτ βέβαια ας γίνει ήρωας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom