- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.148
- Πόντοι
- 42.697
ενημερώθηκα πως η βυζαρου επέστρεψε στο μαγαζί. χαράς ευαγγέλια για τους βυζολαγνους!
Καλημέρα.... Την Ίριδα εννοείς? Τι τιμές παίζουν στο μαγαζί....ενημερώθηκα πως η βυζαρου επέστρεψε στο μαγαζί. χαράς ευαγγέλια για τους βυζολαγνους!
καθημερινά 10 πρωί με 9 το βράδυ και ΣΚ 10:00-20:00.Καλημέρα.... Την Ίριδα εννοείς? Τι τιμές παίζουν στο μαγαζί....
Ισχύουν τα...
Μισή ώρα 60 ευρώ
Μια ώρα 80 ευρώ
Body to body μία ώρα 100 ευρώ
Νούρου με ώρα 110 ευρώ
Ανοιχτά καθημερινά 11 πρωί με 8 βράδυ και Σάββατο ως 7 απόγευμα
Κυριακή κλειστά
Ευχαριστώ
Η βυζαρου είναι η Ίριδα? Το τηλ είναι αυτό που αναφέρεται σε προηγούμενο post (210-5239240) ή έχει αλλάξει?καθημερινά 10 πρωί με 9 το βράδυ και ΣΚ 10:00-20:00.
τιμές όπως τα εγραψες απλά δεν κάνουν νουρου
Περασα κι εγω προσφατα. Ευγενεστατη και οτι κανει το κανει με παθος. Πολυ καλο μασαζ και φοβερη βυζομαλακια. Ευγε!αλινα ολα τα λευτα εκει μεσα
Η Αλινα είναι εκεί;Άμα ειναι καλύπτει κάθε κενό.Μας την έκανε πάλι το κορμί με τις βυζάρες ονόματι Ίριδα ή απλά έχει παρει ολιγοήμερο ρεπό;
συνφωνωΗ Αλινα είναι εκεί;Άμα ειναι καλύπτει κάθε κενό.
F.Y.I. Η Αλίνα φιλάει ωραία, και επίσης είναι και πολύ καλό παιδί .-Η Αλινα είναι αυτη που ηταν εκεί παλιά πήγε ένα φεγγάρι στο Τατοιου και ξαναγύρισε? Αν θυμάμαι καλά η γκομενα δεν φιλαει σωστα?
Νομιζω οτι αυτη η Αλινα που ηταν στο Τατοιου ηταν αλλη .Μια ξανθουλα Ρωσιδα που δουλεψε καποτε και εδω.Η Αλινα είναι αυτη που ηταν εκεί παλιά πήγε ένα φεγγάρι στο Τατοιου και ξαναγύρισε? Αν θυμάμαι καλά η γκομενα δεν φιλαει σωστα?
Ακριβως... μετα πηγε Κηφησιας.. στην Λουντα... κ μετα εδω...Αυτη που δουλευει τωρα πρεπει ναναι η Πολωνεζα που δουλευε καποτε στο Σιλβερ στη Νεα Σμυρνη.
Όχι άλλη πρέπει να είναι αυτήΗ Αλινα είναι αυτη που ηταν εκεί παλιά πήγε ένα φεγγάρι στο Τατοιου και ξαναγύρισε? Αν θυμάμαι καλά η γκομενα δεν φιλαει σωστα?
Η Αλινα μια χαρά γλωσσοφιλαει ρε τυπε , μήπως αφηνεις γεννια και είσαι λιγο πιο τριχωτος εκεί πάνω τυπε μου ?Η Αλινα είναι αυτη που ηταν εκεί παλιά πήγε ένα φεγγάρι στο Τατοιου και ξαναγύρισε? Αν θυμάμαι καλά η γκομενα δεν φιλαει σωστα?
Το αντίθετο, πιο ξυρισμένος δεν γίνεται....μαλλον είναι αλλη Αλινα όπως έγραψε συνάδελφοςΗ Αλινα μια χαρά γλωσσοφιλαει ρε τυπε , μήπως αφηνεις γεννια και είσαι λιγο πιο τριχωτος εκεί πάνω τυπε μου ?
Μια χαρά είναι η Αλίνα και πολύ περιποιητικήΗ Αλινα μια χαρά γλωσσοφιλαει ρε τυπε , μήπως αφηνεις γεννια και είσαι λιγο πιο τριχωτος εκεί πάνω τυπε μου ?