You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ίρις Μασάζ, Σολωμού 70, Πλατεία Βάθης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 721
- Εμφανίσεις 197K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εχει και το βλεμματάκι της πολλά υποσχόμενης και είναι ένας επιπλέον λογος που έγινε τις προαλλες η επιλογή της.Η Έλη είναι καλή περίπτωση.. Ελληνίδα 25 χρονών....
μετά πλεον τον εξαγνισμό δια του πασχα, καθως και του αναγκαίου φορτώματος εις κινητήρια δυναμη, κοινώς φράγκα, με τη νεα εβδομαδα ετοιμάζω καταδρομη - θα σκεφθώ μεταξύ ελλης ή ελένης ή και τις δυο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Πέρασμα νωρίς το μεσημέρι από το "Iris massage"....
*Στην υποδοχή η Λίζα!
Το σημερινό ρόστερ:
•Έλλη η καστανόξανθη νεαρή κοπέλα του ιδρύματος.
•Ελένη η ξανθιά μιλφ ρωσσίδα.
•Γιάννα η μελαχρινή ουκρανή.
•Και η Τζούλια η μελαχρινή....Εμφανίστηκε πολύ σέξι στο σαλόνι....Την είχα δει κι άλλες φορές αλλά ήταν απασχολημένη...Σήμερα την πέτυχα ελεύθερη και την επέλεξα...
●Λεπτομέρειες στη κριτική που ακολουθεί...
*Στην υποδοχή η Λίζα!
Το σημερινό ρόστερ:
•Έλλη η καστανόξανθη νεαρή κοπέλα του ιδρύματος.
•Ελένη η ξανθιά μιλφ ρωσσίδα.
•Γιάννα η μελαχρινή ουκρανή.
•Και η Τζούλια η μελαχρινή....Εμφανίστηκε πολύ σέξι στο σαλόνι....Την είχα δει κι άλλες φορές αλλά ήταν απασχολημένη...Σήμερα την πέτυχα ελεύθερη και την επέλεξα...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Πέρασμα νωρίς το μεσημέρι από το "Iris massage"....
Διαγραμμένο μέλος 190143
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 217
- Πόντοι
- 0
Κυρία Λίζα.....Ενα όνομα μια ιστορία που λέει και ο λαός..Υστερεί όμως ο χώρος και σε κορίτσια και σαν χώρος από την Χλιδή του Golden Time Συγγρού 45 που έμπαινες μέσα και δεν ήξερες πιά να διαλέξεις και πια να απορρίψεις......
δεν θα το έλεγα...τα κορίτσια της κ οι υπηρεσίες είναι σε πολυ υψηλο επιπεδοΚυρία Λίζα.....Ενα όνομα μια ιστορία που λέει και ο λαός..Υστερεί όμως ο χώρος και σε κορίτσια και σαν χώρος από την Χλιδή του Golden Time Συγγρού 45 που έμπαινες μέσα και δεν ήξερες πιά να διαλέξεις και πια να απορρίψεις......
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Νέα προσθήκη στο κατάστημα από σήμερα
Στέλλα. Ρωσίδα περίπου 35 ετών αδύνατη ξανθιά αρκετά όμορφη. Δεν την έχω ξαναδεί σε άλλο μαγαζί.
Οι υπόλοιπες που είδα οι γνωστές
Γιάννα
Μαίρη
Ελένη
Τζούλια
Ελλη
Στέλλα. Ρωσίδα περίπου 35 ετών αδύνατη ξανθιά αρκετά όμορφη. Δεν την έχω ξαναδεί σε άλλο μαγαζί.
Οι υπόλοιπες που είδα οι γνωστές
Γιάννα
Μαίρη
Ελένη
Τζούλια
Ελλη
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
μηπως εχει κανεις εμπειρια απο την καινουργια την Στελλα να μας πει και εμας
Εμενα μου αρεσε οπως την ειδα προχθες και μπηκε στα προσεχως..
lagos28
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 439
- Πόντοι
- 311
δεν θα προλάβει να γράψει κάποιος για το κορίτσι θα το έχεις δοκιμάσει κιόλας....μηπως εχει κανεις εμπειρια απο την καινουργια την Στελλα να μας πει και εμας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Πριν από λίγο,στο Σολομου 70 Iris massage!
Στην υποδοχή η Λίζα...
Το σημερινό ρόστερ:
*Η Έλλη με σέξι σαλονάρισμα με κάλτσες και μίνι κοντή φούστα...
*Η Στέλλα,πρώτη φορά την είδα.Μιλφ με ξανθά μαλλιά και κανονικό σώμα.Με φόρεμα σε ανοιχτό μπεζ χρώμα.
*Γιάννα η μελαχρινή ουκρανή....
*Και η Τζούλια στο δωμάτιο...!
Πέρασμα στα ενδότερα με Έλλη...Πολύ καλό μασάζ και δυνατό πρόγραμμα....Λεπτομέρειες στη κριτική!
Στην υποδοχή η Λίζα...
Το σημερινό ρόστερ:
*Η Έλλη με σέξι σαλονάρισμα με κάλτσες και μίνι κοντή φούστα...
*Η Στέλλα,πρώτη φορά την είδα.Μιλφ με ξανθά μαλλιά και κανονικό σώμα.Με φόρεμα σε ανοιχτό μπεζ χρώμα.
*Γιάννα η μελαχρινή ουκρανή....
*Και η Τζούλια στο δωμάτιο...!
Πέρασμα στα ενδότερα με Έλλη...Πολύ καλό μασάζ και δυνατό πρόγραμμα....Λεπτομέρειες στη κριτική!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Οχι...... ανοιχτό μπεζ χρώμα
γιατί σε ανοιχτό γαλάζιο, θά αλλαζε κάτι ;
Μπεζ χρώμα απ'ότι διέκρινα.
Υπάρχουν σέξυ αποχρώσεις... ανοιχτό μπεζ χρώμα
γιατί σε ανοιχτό γαλάζιο, θά αλλαζε κάτι ;
vyzomaniakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Η Δεσποινουλα η καβλιτσα που δουλευε περυσι που δουλευει τωρα;;;
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Διαβασα αυτα που ελεγαν ο zero και ο μπαρουχος για τη τζουλια και πηγα να παρω τσιμπλα το μωρο τα σπαει !!!!!!!!
Ψιλη νταρντανα με πολλα πιασιματα και κωλαρα για πολυ ξυλο φοραγε ενα μαυρο φορεμα ,
Πηγαινα για την ελλη αλλα ηταν στο δωματειο οποτε περασα με αυτη ,
Προγραμματα 60 ευρωπουλα η μιση ωρα 80 η μια 100 b2b και 110 το nuru .
Με περασε στο room service οσο εκανα μπανιο αυτη εφτιαξε ατμοσφαιρα εφερε κερια χαμηλωσε το φωτισμο μεχρι να ερθω !!!
Αραξα στο μασαζοκρεβατο και ηρθε η καυλα σου μιλαει για να σπασει ο παγος φιλαει ερωτικα για να ερθεις πιο κοντα .
Μασαζ καλο σε πλατη και ποδια με πολλες πιεσεις ανεβαινει και πανω για καλυτερη ανακουφιση και χαλαρωση μιλησαμε λιγο για ζωδια οσο αυτη με ετριβε και γελαγε πονηρα .
Μου εκανε για λιγο μασαζακι και μου λεει ελα σηκω ορθιος θελω να παιξουμε δε σ αρεσουν τα παιχνιδια ; και εβγαλε το μαυρο σουτιεν και το κοκκινο κορδονι της και αρχισαμε ενα χαμουρεμα με φιλια χωρις ανασα φιλαει με πολυ παθος και ξαπλωσε στο κρεβατι μου λεει παρε το λαδι
και ελα να μου κανεις μασαζ .
Αρχισα να της βαζω το λαδι στις βυζαρες και της ετριβα το μουνακι ενω χαμουρευομασταν βαθεια .......................................
Με πεταξε στο καναπε και αρχισε μια πιπα βασανιστικη καυλωτικη με πολλα φτυσιματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και μωλις ηρθε η στυση μου φορεσε το λαστιχο και στηθηκε στα τεσσερα και εσπρωχνε με τη κολαρα της για να τον νιωθει ολον μεσα της.
Γυρισε ανασκελα για ιεραποστολικο και φιλαγε οσο τη γαμαγα με σφιγγωντας τα χερια της και φιλωντας με πολυ παθος δε σταματαει να φιλαει
σταζει πολυ καυλα το μωρο δε παιζεται και ετσι τελειωσε ο πρωτος γυρος !!!!!!!
Πηγαμε καναμε μπανακι στη ντουζιερα αρχισαμε να χαμουρευομαστε πεταξε τα αφρολουτρα πανω μου το ιδιο εκανα και γω της ετριβα τις βυζαρες
της εβαζα το ενα δαχτυλο στο μουνι και το αλλο στο κωλο .................................................
και αυτη με εσπρωχνε με τη κωλαρα της στο τοιχο και την ετριβε πανω στο καυλι μου για πολυ καυλα λεμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με ρωτησε αν θελω να πιω κατι της ειπα ενα αναψυκτικο καθομασταν βρεγμενοι κατω απ το air cool εγω με τη πετσετα και αυτη με το μπουρνουζι μεχρι να της το ξαναβγαλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Της εκανα ενα γλυφομουνι της εγλυφα το κωλο της εβαζα το δαχτυλο στην κωλαρα και σηκωσε ορθιο και με τσιμπουκωνε κοιτωντας με προστυχα
και ετσι στραγγιξα τους ορχεις μου στις βυζαρες της !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το μωρο τα σπαει σηκωθειτε απο καναπεδες κρεβατια παραλιες προεκλογικα συλλαλητηρια και πηγαινετε να περασετε μια ωρα μαζι της να σας φυγει το στρες και το αγχος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τζουλια εσυ πορνοσταρ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ψιλη νταρντανα με πολλα πιασιματα και κωλαρα για πολυ ξυλο φοραγε ενα μαυρο φορεμα ,
Με περασε στο room service οσο εκανα μπανιο αυτη εφτιαξε ατμοσφαιρα εφερε κερια χαμηλωσε το φωτισμο μεχρι να ερθω !!!
Αραξα στο μασαζοκρεβατο και ηρθε η καυλα σου μιλαει για να σπασει ο παγος φιλαει ερωτικα για να ερθεις πιο κοντα .
Μασαζ καλο σε πλατη και ποδια με πολλες πιεσεις ανεβαινει και πανω για καλυτερη ανακουφιση και χαλαρωση μιλησαμε λιγο για ζωδια οσο αυτη με ετριβε και γελαγε πονηρα .
Μου εκανε για λιγο μασαζακι και μου λεει ελα σηκω ορθιος θελω να παιξουμε δε σ αρεσουν τα παιχνιδια ; και εβγαλε το μαυρο σουτιεν και το κοκκινο κορδονι της και αρχισαμε ενα χαμουρεμα με φιλια χωρις ανασα φιλαει με πολυ παθος και ξαπλωσε στο κρεβατι μου λεει παρε το λαδι
Αρχισα να της βαζω το λαδι στις βυζαρες και της ετριβα το μουνακι ενω χαμουρευομασταν βαθεια .......................................
Με πεταξε στο καναπε και αρχισε μια πιπα βασανιστικη καυλωτικη με πολλα φτυσιματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και μωλις ηρθε η στυση μου φορεσε το λαστιχο και στηθηκε στα τεσσερα και εσπρωχνε με τη κολαρα της για να τον νιωθει ολον μεσα της.
Γυρισε ανασκελα για ιεραποστολικο και φιλαγε οσο τη γαμαγα με σφιγγωντας τα χερια της και φιλωντας με πολυ παθος δε σταματαει να φιλαει
Πηγαμε καναμε μπανακι στη ντουζιερα αρχισαμε να χαμουρευομαστε πεταξε τα αφρολουτρα πανω μου το ιδιο εκανα και γω της ετριβα τις βυζαρες
της εβαζα το ενα δαχτυλο στο μουνι και το αλλο στο κωλο .................................................
και αυτη με εσπρωχνε με τη κωλαρα της στο τοιχο και την ετριβε πανω στο καυλι μου για πολυ καυλα λεμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με ρωτησε αν θελω να πιω κατι της ειπα ενα αναψυκτικο καθομασταν βρεγμενοι κατω απ το air cool εγω με τη πετσετα και αυτη με το μπουρνουζι μεχρι να της το ξαναβγαλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Της εκανα ενα γλυφομουνι της εγλυφα το κωλο της εβαζα το δαχτυλο στην κωλαρα και σηκωσε ορθιο και με τσιμπουκωνε κοιτωντας με προστυχα
και ετσι στραγγιξα τους ορχεις μου στις βυζαρες της !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το μωρο τα σπαει σηκωθειτε απο καναπεδες κρεβατια παραλιες προεκλογικα συλλαλητηρια και πηγαινετε να περασετε μια ωρα μαζι της να σας φυγει το στρες και το αγχος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Διαβασα αυτα που ελεγαν ο zero και ο μπαρουχος για τη τζουλια και πηγα να παρω τσιμπλα το μωρο τα σπαει !!!!!!!!
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2014/01/zomg.gif[/img[/URL]]
[/quote]δεν το πιστευα αν δεν το βλεπα
Ουτε ανεξαρτητες πιτσιρικες δεν κανουν τετοιο προγραμμα
Απο 2 Ιανουαρίου ξεκινάει το κατάστημα με υπευθυνη την Λίζα απο Συγγρου 45.
Θα βρίσκεται στον 1ο όροφο επι της οδου Σόλωμου.
Ακριβης διευθυνση στα τηλ 6906520715 και 2105239240
Θα είναι ανοικτά καθημερινα 10 το πρωι με 8 το βράδυ , τα Σαββατα 10 με 6 απογευμα και Κυριακές κλειστά.
Εκέι θα βρείτε την γνωστη Ντίανα (Ρωσιδα) που πολλοί ψάχνεται εδω και καιρό.
Επίσης εκεί θα βρίσκεται αλλη μια Ρωσιδα ψιλή και κορμάρα.
Μέσα στην εβδόμαδα που θα ξεκινησει η λειτουργια θα έχετε περισσότερες πληροφορίες (κοπέλες, προγράμματα, τιμές) κτλ.
Αντε να μπέι καλά οι χρονία με νέα, περισσοτερα και καλύτερα λαδομάγαζα!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Πριν από λίγο
Υποδοχή η Λίζα
Και φουλ ρόστερ
Τζούλια Ελληνίδα
Μαίρη Ελληνίδα επίσης
Έλλη νεαρη
Στέλλα
Γιάννα η Ουκρανη
Υποδοχή η Λίζα
Και φουλ ρόστερ
Τζούλια Ελληνίδα
Μαίρη Ελληνίδα επίσης
Έλλη νεαρη
Στέλλα
Γιάννα η Ουκρανη
στο video αυτη ειναι ?Διαβασα αυτα που ελεγαν ο zero και ο μπαρουχος για τη τζουλια και πηγα να παρω τσιμπλα το μωρο τα σπαει !!!!!!!!