ζιρο όπως τα λες είναι τα πραγματα.
πραγματι μιλφαρα η ελένη με τα … ούλα! της, και στα ελέη και στα… ελέη!
το πρώτο ‘ελέη’ έχει να κάνει με τα σωματικά, δηλ ψηλή, σγουρομάλλα ξανθιά, μέλος της ομάδας των μεγάρων (χάθηκα μεσα σ΄ αυτά κατά το β΄ γύρο της … συνάντησης) και πολύ ωραία μακρυά καλλίγραμμα πόδια.
το δεύτερο ‘ελέη’ αφορά στις υπηρεσίες και των δύο γύρων. πολύ καλό μασάζ (μιας και είναι ζητου΄μενο από πλευράς μου) από τα έμπειρα χέρια που προσδίδουν μια χαλαρότητα και πρωτόγνωρη ηρεμία στον υποκείμενο αυτό (εμένα). κατά το σκέλος των λοιπών υπηρεσιών η κυρία ‘το έχει’, αφού με τις και επιλογές και τις κινήσεις της, καθώς δεν μου άφησε περιθώρια αυτενέργειας, όπως ήμουνα από τον πρώτο γύρο ιδιαίτερα χαλαρός, γεγονός που μου άρεσε ιδιαίτερα, πήρε όλες τις πρωτοβουλίες ώστε να με ικανοποιήσει πλήρως.
ο αγών διήρκησε μια ώρα, μισή και μισή για κάθε ημίχρονο.
συμπέρασμα ηταν μια ευχάριστη εμπειρία, μέσα στο απομεσήμερο, από μια ώριμα ολοκληρωμένη, κατασταλαγμένη και κυρίως φιλότιμη μασέζ, πρόθυμη σε όλα, μακράν καλύτερη από πολλές νερότερες.
στην τελική κουβέντα μας ενημερώθηκα ότι παλιά θριάμβευε στο ελαιοτριβείο της γ΄ σεπτεμβρίου 59. που να το ήξερα νωρίτερα…;!