Νέα

Ιρένε Τρόστ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jhonny64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 327
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kmangr

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
539
Πόντοι
81
να την χύνεις ασταμάτητα στις βυζάρες της

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Αν δεν ειχε ρ το ονομα της θα λεγοταν τοστ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Και γαμω τα τοστ ομως εεεεεε??

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.584
Πόντοι
9.931
Ιρένε Τροστ: Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από αδερφό γνωστής τραγουδίστριας

Η Ιρένε Τροστ μας σόκαρε με την αποκάλυψη της για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην κάμερα εκπομπής.

«Καλά τραγουδάς αλλά δεν μου κάνεις κονσομανσιόν στα τραπέζια»
«Όταν βλέπεις κοπέλες που έρχονται από επαρχία και έχουν δύο ευρώ στην τσέπη τους και δεν έχουν καμία στήριξη και ξαφνικά τις βλέπεις εδώ πέρα και κάνουν μια τεράστια καριέρα, δεν γίνεται. Πού τα βρίσκουν τα λεφτά; Υπάρχει κάποιος από πίσω σε όλο αυτό. Εγώ δεν το είχα αυτό ποτέ.

Μου έχει τύχει μια φορά που έκανα κάτι extra στην Λάρισα και πήγαινα κάθε Σαββατοκύριακο. Κάποια στιγμή έρχεται ο επιχειρηματίας και μου λέει: “Απολύεσαι! Καλά τραγουδάς...

:grin: :grin:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Ιρένε Τροστ: Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από αδερφό γνωστής τραγουδίστριας

Η Ιρένε Τροστ μας σόκαρε με την αποκάλυψη της για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην κάμερα εκπομπής.

«Όταν βλέπεις κοπέλες που έρχονται από επαρχία και έχουν δύο ευρώ στην τσέπη τους και δεν έχουν καμία στήριξη και ξαφνικά τις βλέπεις εδώ πέρα και κάνουν μια τεράστια καριέρα, δεν γίνεται. Πού τα βρίσκουν τα λεφτά; Υπάρχει κάποιος από πίσω σε όλο αυτό. Εγώ δεν το είχα αυτό ποτέ.

Μου έχει τύχει μια φορά που έκανα κάτι extra στην Λάρισα και πήγαινα κάθε Σαββατοκύριακο. Κάποια στιγμή έρχεται ο επιχειρηματίας και μου λέει: “Απολύεσαι! Καλά τραγουδάς...

Θα έπεσε "κατά λάθος" πάνω στον πούτσο του και αυτή  :S :S :S

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445

εκανε εξτραδακια στη λαρισα λεει , δλδ βιζιτες . Τι να κανει την κονσομασιον , δεν εχει κονομα  :grin:

mnkias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
18
Πόντοι
1
Οι βυζαρες της είναι άπαιχτες. :tits:

Για ισπανικό με τελείωμα, εκσπερμάτιση στην προσωπάρα της που είναι μέσα στην καύλα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.584
Πόντοι
9.931
Απο τι εχω καταλάβει η τυπισσα είναι στην κοσμαρα της, δεν πρέπει να ασχολείται καθόλου με τον πούτσο, δεν έχει φανεί πότε με γκόμενο, άρα παίζει να είναι και λεσβία.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Αμαρτια αν ειναι οντως λεσβια

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Ωραιο μουνι!! :erection: Αν δουλευει σαν call girl θα ειχε χεστει στο ταλιρο!! :knockinb: :rockon:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ρε μάγκες την είχα ξεχάσει αυτή. Τι υπέρτατη μουναρα είναι;

Stories

Νέο!

Stories