Ιρένα Τροστ: Γι’αυτό νευρίασε με το «Survival»! Μας αποκάλυψε τι συνέβη στην Κουρούτα που δεν είδε κανείς!
http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2017/11/IMG_4348.jpg[/img[/URL]]
Κληρονόμησε τα ξανθά μαλλιά και το λεπτό σκαρί από τον Ολλανδό πατέρα της, ενώ ταυτόχρονα είναι εκρηκτική και έξω καρδιά όπως η Ελληνίδα μητέρα της. Η Ιρένε Τροστ εκ πρώτης όψεως μπορεί να μοιάζει απόμακρη σε πολλούς, ωστόσο κρύβει μέσα της ένα ηφαίστειο, κάτι που παραδέχεται και μπορούν να πιστοποιήσουν οι πρώην της.
Στην πρώτη της συνέντευξη μετά το «Survival» στο Youweekly.gr, η γοητευτική τραγουδίστρια μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, για τις σχέσεις της ζωής της, αλλά και για τα όσα συνέβαιναν αφού έκλειναν οι κάμερες…
[b]Πώς πήγες στο «Survival»;[/b]
Ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να κάνω. Όταν όμως μου έκαναν την πρόταση από το Epsilon και επέμεναν τόσο, το πήρα λίγο καρμικά, μήπως αυτό σημαίνει κάτι. Μετά σκέφτηκα ότι έκανα αθλητισμό και το πήρα καθαρά αγωνιστικά, το reality κομμάτι είναι αυτό που σιχαίνομαι. Το στοίχημα με το «Survival» το κέρδισα, εφόσον ήμουν καλή στα αγωνίσματα και νίκησα τις περισσότερες φορές.
[b]Τι σε έκανε να πεις «ναι» στο Epsilon;[/b]
Τα αγωνίσματα και φυσικά ότι υπήρχε μία πολύ καλή απολαβή χρημάτων που δεν μπορούσα να αρνηθώ, έκανα ένα δικό μου deal. Δεν είμαι της άποψης «όλα για τα χρήματα», αλλά ήταν ένας πολύ ωραίος συνδυασμός. Με χάλασε από την άποψη ότι τσακώθηκα με κάποιους ανθρώπους, μπήκα σε κάποιες ίντριγκες που δεν ήθελα καθόλου να μπω. Πιο πολύ με την Πωλίνα τσακώθηκα. Η αρχή του κακού έγινε με τον καφέ. Ο Τάσος Μπερδέσης, που ήταν μαζί μου και θα μπορούσε να με «καρφώσει», δεν μπήκε στη διαδικασία να πει κάτι, σεβάστηκε ότι ήθελα να πιω καφέ. Το λάθος μου ήταν ότι δεν το είπα απ’ την αρχή.
[b]Θεωρείς ότι παρεξηγήθηκες;[/b]
Αρκετά. Στην αρχή πραγματικά περνούσα πολύ καλά με όλα τα παιδιά, ήταν κυριολεκτικά μέλι-γάλα. Κάποιες φορές στην αρχή γελούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να αναπνεύσω κι έλεγα «δεν μπορεί να είναι αυτό το “Survival”». Η πείνα ήταν το λιγότερο, αλλά ξενέρωσα γιατί θεωρώ ότι κάποιοι από την ομάδα μου δεν ήταν ο εαυτός τους. Όταν ερχόταν η κάμερα άλλαζε όλη τους η συμπεριφορά κι αυτό με επηρέασε πολύ γιατί ήξερα πώς είναι off camera. Για παράδειγμα, μόλις ερχόταν η κάμερα έπιαναν τη σκούπα, ενώ εγώ αν δεν είχα όρεξη θα το έδειχνα κι αυτό μου έκανε κακό. Υπήρχαν και πολύ καλά παιδιά, όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Μανίκας και ο Γιάννης Αϊβάζης, που μαγείρευε εκπληκτικά, μας έλεγε ωραίες ιστορίες με τη γυναίκα του και το παιδί του και μας έβαζε να παίζουμε ρόλους μεταξύ μας. Δυστυχώς δεν τα έδειξε ποτέ στην τηλεόραση γιατί ήταν νύχτα.
[b]Είδες έναν οπερατέρ που έλεγε «κωλάρα»;[/b]
Ναι, το είδα στην τηλεόραση και μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο. Δεν έχω λόγια (γελάει). Είναι ο Greek lover, ο αιώνιος, δεν θα φύγει ποτέ. Γίνονται πολλά ευτράπελα. Δεν θα ξεχάσω που κοιμόμασταν την πρώτη βραδιά στην καλύβα και δεν μας είχαν ενημερώσει ότι μπορεί να έρθει κάμερα το βράδυ. Και ξαφνικά έρχεται ένα κόκκινο φως πάνω μου κι ένας τύπος που κρατάει κάτι σαν τρίποδο. Φωνάζω «δολοφόνος, κλέφτης», σηκώνονται ο Γιάννης με τον Τάσο για να «καθαρίσουν» και τελικά ήταν ο κάμεραμαν με έναν φύλακα. Όταν κοιμήθηκα πρώτη φορά στο σπίτι μου, ξύπνησα το πρώτο βράδυ με ταχυπαλμία μες στο σκοτάδι και άρχισα να σπρώχνω τοίχους. Έπαθα κάτι σαν κρίση πανικού και έλεγα «δεν είναι η καλύβα εδώ, δεν ξέρω πού είμαι» και έσπρωχνα τα πάντα για να βγω. Νόμιζα ότι ήμουν στην καλύβα.
[url=http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/news/irena-trost-giauto-neuriase-me-to-survival/]Πηγή[/url[/URL]]