Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)

Hrakleiotisss

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
πηγατε με την συγκεκριμενη; καμια κριτική ;

Φίλε το εχω προγραμματίσει η τουλάχιστον πρωσπαθω για τέλος του μήνα με την συγκεκριμένη μαζί με τον κολλητό μου λόγο δουλειάς. Μόλις δοκιμάσω θα σε ενημερώσω πιο πριν δεν εχω γνώμη αλλα φαίνεται καλή!

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
Μετα απο πολλα χρονια καταδρομικων στα "κομμωτηρια" του (μουφα)ηρακλειου, εβγαλα συμπερασμα πως μονο ο παππους αξιζει! Μεσημεριανη επισκεψη στου παππου προχθες για πρωτη φορα.ωραιος τυπος,ξηγημενος και το βασικο δε θελει μεθυσμενους,χωριατες θελει ωραιου πελατες και καθαρους.ειχε ενα μιλφακι μετριο αλλα κωλαρα αστερι και ενα ρωσιδακι 25 χρονων αν θυμαμαι καλα αλλα εκεινη τη στιγμη "κουρευε" και δε την ειδα.. ετοιμαζω επισκεψη ομως..κατα τα αλλα το ηρακλειο φολα.. βραδινη επισκεψη αινικολιωτη ενα μετριο μωρο αλλα με αναψε το βλεμμα της και μπηκα. Ολα μετρια,α7πο εμφανιση μεχρι υπηρεσιες. Τσιμπουσαν λιγο και οι τριχουλες στο ποδαρακι και στο βυζακι και ξενερωσα τη ζωη μου.. συνοπτικα..μονο παππους!

και που ειναι τελικα αυτος ο παππους?
κρατικο μυστικο εχει καταντησει...!!

carlosx71

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Μπορουμε να μαθουμε ποιες κοπελες δουλευουν σημερα στα σπιτακια στον παραλιακο?

carlosx71

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Τιποτα καλυτερο για να γλυτωσω τις τσαμπα βενζινες απο αγιο νικολαο?

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396

carlosx71

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Δε λεω καλη φαση και η Λινα και διπλα στο σπιτι μου σχετικα... Αλλα αν ηξερα σιγουρα αν ειναι η Αντζελα στον παραλιακο δεν συγκρινεται με τιποτα.... και χαλαλι και η ωρα και οι βενζινες...

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Δε λεω καλη φαση και η Λινα και διπλα στο σπιτι μου σχετικα... Αλλα αν ηξερα σιγουρα αν ειναι η Αντζελα στον παραλιακο δεν συγκρινεται με τιποτα.... και χαλαλι και η ωρα και οι βενζινες...

Η Άντζελα ανέβασε το επίπεδο στο Ηράκλειο. Έχει γίνει το στανταράκι όσων επισκέπτονται τους οίκους του νόμου.

carlosx71

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Παλια ειχα τηλ και επερνα και ρωτουσα αν ηταν εκει και πηγαινα καρφι... Το εχασα ομως γιατι αλλαξα κινητο και την εχω πατησει...

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά. Η Άντζελα από Αινικολιωτη 9, έφυγε για πάντα Ρουμανία ή θα επιστρέψει;;

pinokiox3

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
11
Πόντοι
0
RIP Σπύρος!

Παιδιά είναι επίσιμο...Ο Σπύρος έφυγε.
Πέρασα απ έξω και είδα το κηδειόχαρτο..
Τον τελευταίο καιρό είχε κλείσει και η διπλανή είσοδος και θεώρησα ότι σταμάτησε λόγο κρίσης αλλά...

pinokiox3

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
11
Πόντοι
0
Ξέρουμε κανένα άλλο μέρος όπως του παππού και του σπύρου?

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Ρε παιδιά η Άντζελα της αινικολιωτη 9 πότε θα επιστρέψει ;

Gamicoulas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
Σήμερα πήγα στη Σκορδύλων! Ήταν ένα καινούργιο κορίτσι, Μπέλλα από Ρουμανία. Είναι καταπληκτική! Πολύ φιλική, Πρόσχαρη, περιποίηση πολύ καλή! Αλλάξαμε 4 στάσεις μέχρι να ολοκληρώσω. Ανεπιφύλακτα τη συνιστώ!

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
καλησπερα στην παρεα.μπορω να ρωτησω που εχει στα μαλλια μερος για να γαμησει κανεις?ευχαριστω

carlosx71

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Εφυγε η Αντζελα απο την παραλιακη?

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Μάλλον καινούργια θα είναι η Τζανέτ. Γενικώς ο εν λόγω οίκος έχει αρκετά εμφανισιμες κοπέλες(δεν έχω πάει και αλλού για να ξέρω), ωστόσο πρέπει να με κλικαρει ιδιαίτερα κάποια για να μπω στο δωμάτιο μαζί της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom