Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)

nimo70

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287

kamilieris

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Καμία ενημέρωση φίλοι συναγωνιστές? Που έχει το καλύτερο μωρό??

Critmanp

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και καλες γιορτες σε ολους, ειμαι καινουριος στο φορουμ. Πεζει καμια καλη περιπτωση εδω στο ηρακλειο?

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Κατοπιν επισταμενου ελεγχου στα παρακατω site διαπιστωθηκε οτι υπαρχουν αγγελιες για το ιδιο προσωπο με διαφορετικες περιγραφες {{{ π.χ ηλικα , τοπο καταγωγης , τοπο  διαμονης }}} αποτε καταλαβενεται οτι εχομαι να κανομαι με ...................

και στο  

Είμαι φοιτήτρια 19 ετών (πραγματική ηλικία) από το Βόλο και διαμένω στα Χανιά της Κρήτης!
Είμαι 28 ετών (πραγματική ηλικία) από την Λουμπλιάνα της Σλοβενίας και διαμένω στο Ηράκλειο Κρήτης!

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
Κατοπιν επισταμενου ελεγχου στα παρακατω site διαπιστωθηκε οτι υπαρχουν αγγελιες για το ιδιο προσωπο με διαφορετικες περιγραφες {{{ π.χ ηλικα , τοπο καταγωγης , τοπο  διαμονης }}} αποτε καταλαβενεται οτι εχομαι να κανομαι με ...................

και στο
σωστα! την εχω πατησει και εγω με συνδρομες χρεωσεις στα κινητα καθε εβδομαδα και ουτε ραντεβου ουτε ωνη ουτε ακροαση μακρια απο τετοιες αγγελιες!

Είμαι φοιτήτρια 19 ετών (πραγματική ηλικία) από το Βόλο και διαμένω στα Χανιά της Κρήτης!
Είμαι 28 ετών (πραγματική ηλικία) από την Λουμπλιάνα της Σλοβενίας και διαμένω στο Ηράκλειο Κρήτης!

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
μακρια απο τετοιες αγγελιες ειναι καθαρα απατη για να σε κανουν να πληρωσεις εγγραφη και συνδρομη εβδομαδιαια μεσω μηνυματος ! την εχω πατησει και εγω και ξερω!

kamilieris

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Μετα απο πολλα χρονια καταδρομικων στα "κομμωτηρια" του (μουφα)ηρακλειου, εβγαλα συμπερασμα πως μονο ο παππους αξιζει! Μεσημεριανη επισκεψη στου παππου προχθες για πρωτη φορα.ωραιος τυπος,ξηγημενος και το βασικο δε θελει μεθυσμενους,χωριατες θελει ωραιου πελατες και καθαρους.ειχε ενα μιλφακι μετριο αλλα κωλαρα αστερι και ενα ρωσιδακι 25 χρονων αν θυμαμαι καλα αλλα εκεινη τη στιγμη "κουρευε" και δε την ειδα.. ετοιμαζω επισκεψη ομως..κατα τα αλλα το ηρακλειο φολα.. βραδινη επισκεψη αινικολιωτη ενα μετριο μωρο αλλα με αναψε το βλεμμα της και μπηκα. Ολα μετρια,α7πο εμφανιση μεχρι υπηρεσιες. Τσιμπουσαν λιγο και οι τριχουλες στο ποδαρακι και στο βυζακι και ξενερωσα τη ζωη μου.. συνοπτικα..μονο παππους!

giorgosgam88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις πληροφορίες inbox που μπορώ να βρώ το παππού?

Μετα απο πολλα χρονια καταδρομικων στα "κομμωτηρια" του (μουφα)ηρακλειου, εβγαλα συμπερασμα πως μονο ο παππους αξιζει! Μεσημεριανη επισκεψη στου παππου προχθες για πρωτη φορα.ωραιος τυπος,ξηγημενος και το βασικο δε θελει μεθυσμενους,χωριατες θελει ωραιου πελατες και καθαρους.ειχε ενα μιλφακι μετριο αλλα κωλαρα αστερι και ενα ρωσιδακι 25 χρονων αν θυμαμαι καλα αλλα εκεινη τη στιγμη "κουρευε" και δε την ειδα.. ετοιμαζω επισκεψη ομως..κατα τα αλλα το ηρακλειο φολα.. βραδινη επισκεψη αινικολιωτη ενα μετριο μωρο αλλα με αναψε το βλεμμα της και μπηκα. Ολα μετρια,α7πο εμφανιση μεχρι υπηρεσιες. Τσιμπουσαν λιγο και οι τριχουλες στο ποδαρακι και στο βυζακι και ξενερωσα τη ζωη μου.. συνοπτικα..μονο παππους!

refresh

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0

Η αληθεια ειναι οτι και εγω ενδιαφερομαι να μαθω που ειναι ο παπους μιας και δεν εχω εμπειρια απο τα μαγαζια του ηρακλειου...οποιος μπορει ας ενημερωσει ευχαριστω

kritikos2

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
χαχα και εγώ θέλω να μάθω. πάω σύντομα ηράκλειο και θα ήθελα να πάω μία βόλτα

IbizaFR

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Παίδες,
Τι παίζει γενικά στην ΑιΝικολιώτη; Έχει κανά καινούριο;

carlosx71

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Καλη η Συλβια.Απο εμφανιση ωραιο σωματακι αδυνατο αλλα οχι κοκαλιαρα βυζι μικρο κωλο ωραιο. Στο σεξ δε βιαζεται και δε δυσανασχετει. Ομως σαν την Αντζελα στο Λιμανι στο δεξι μαγαζι δεν ειναι. Απιστευτη κορμαρα με τελειο βυζι και ωραιο κωλο. Αξιζει να τη δοκιμασεις δεν θα χασεις. Θα σε περιποιειθει πολυ καλα.

IbizaFR

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά θα μου στείλει κάποιος σε μήνυμα το τηλέφωνο απο αϊνικολιωτη ;

pieeros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλη η Συλβια.Απο εμφανιση ωραιο σωματακι αδυνατο αλλα οχι κοκαλιαρα βυζι μικρο κωλο ωραιο. Στο σεξ δε βιαζεται και δε δυσανασχετει. Ομως σαν την Αντζελα στο Λιμανι στο δεξι μαγαζι δεν ειναι. Απιστευτη κορμαρα με τελειο βυζι και ωραιο κωλο. Αξιζει να τη δοκιμασεις δεν θα χασεις. Θα σε περιποιειθει πολυ καλα.
Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για την Άντζελα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom