Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 615K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (5 μέλη και 49 επισκέπτες)

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Παιδιά προσεχώς θα κατέβω Κρήτη για δουλειές. Υπάρχει κάνα μαγαζί (μπουρδέλο/ studio) που να ξεχωρίζει, γιατί δεν θα έχω χρόνο για βόλτα; Γενικά έχει μαγαζιά που να αξίζουν ή αφού έχω την πολυτέλεια της Αθήνας δεν αξίζει να την ψαχτώ; Έτσι και αλλιώς για 2-3 μέρες θα κατέβω.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Παιδιά προσεχώς θα κατέβω Κρήτη για δουλειές. Υπάρχει κάνα μαγαζί (μπουρδέλο/ studio) που να ξεχωρίζει, γιατί δεν θα έχω χρόνο για βόλτα; Γενικά έχει μαγαζιά που να αξίζουν ή αφού έχω την πολυτέλεια της Αθήνας δεν αξίζει να την ψαχτώ; Έτσι και αλλιώς για 2-3 μέρες θα κατέβω.

Δεν υπάρχουν studios. ή μείνε στα της Αθήνας ή πήγαινε l'amour και ψώνισε, αλλά θα σου βγει ακριβά :grin:

nikosMH

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
ή ακόμα δεν πήρε άδεια ή παντρεύτηκε η κόρη του με τον δημοσιογράφο και κρατάει low profile :grin:
ρε παιζει κανειε να μου στειλει διευθυνση του πιπη με πμ κ καμια καλη λεπτομερεια?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

δεν θυμάμαι το όνομα του δρόμου αλλά μνημονιακά (σύμφωνα με τη διαδρομή που ακολουθώ) αντιστοιχεί αυτό το λινκ

ερχόμενος από ατλαντίδος αριστερά στην ονιθέ

με αυτή τη διαδρομή στο δεξί χέρι θα δείτε πρώτα ένα ΑΒ βασιλόπουλο και μετά στο επόμενο τετράγωνο ένα γωνιακό "μίνι μάρκετ" με ταμπέλα φωτεινή και πολλές γλάστρες..φιμέ τζαμαρίες..

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Πάντως μετά το ταξίδι μου στην Κρήτη απόρησα, και για το Ηράκλειο αλλά και για τα Χανιά, ειδικά όμως για το Ηράκλειο πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει ούτε ένα οργανωμένο studio. Και αριθμητικά και ποιοτικά νομίζω ότι υπάρχει το δυνητικό πελατολόγιο ίσως και για περισσότερα  απο ένα.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
ρε παιζει κανειε να μου στειλει διευθυνση του πιπη με πμ κ καμια καλη λεπτομερεια?
ειναι στην μεση της οδου πετρακογιωργη μπαινοντας απο ανδρ παπανδρεου στα 200 μετρα στο δεξι χερι

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
Πάντως μετά το ταξίδι μου στην Κρήτη απόρησα, και για το Ηράκλειο αλλά και για τα Χανιά, ειδικά όμως για το Ηράκλειο πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει ούτε ένα οργανωμένο studio. Και αριθμητικά και ποιοτικά νομίζω ότι υπάρχει το δυνητικό πελατολόγιο ίσως και για περισσότερα  απο ένα.

ισως γιατι ο κοσμος δεν κανει αποχη ετσι ωστε να καταλαβουνε οτι και η επαρχια βγαζει δυσκολα χρημα και δεν ειναι καιρος να τα ακουμπαμε σε σαβουρες απο εμφανιση και υπηρεσιες.  :s&m_2:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μην ξεχνάς ότι στην Κρήτη η επίσκεψη κοστίζει 30 ευρώ...

Για ποιο λόγο να δώσουν λεφτά,για να παίρνουν ακόμα 20;;;

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Μην ξεχνάς ότι στην Κρήτη η επίσκεψη κοστίζει 30 ευρώ...

Για ποιο λόγο να δώσουν λεφτά,για να παίρνουν ακόμα 20;;;

Ναι, η αλήθεια είναι ότι από τις επισκέψεις μου τουλάχιστον σε ότι αφορά τους χώρους έπρεπε να είναι το πολύ 20€. Ίσως όμως προσέλκυαν περισσότερο κόσμο. Από την άλλη δεν είναι και λίγα 20 € παραπάνω ανά επίσκεψη ενώ η επένδυση δεν είναι δα και τραγική. Στην  ουσία το studio είναι απλά σαν ένα φυσιολογικό σπίτι. Τι να πω....

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ναι, η αλήθεια είναι ότι από τις επισκέψεις μου τουλάχιστον σε ότι αφορά τους χώρους έπρεπε να είναι το πολύ 20€. Ίσως όμως προσέλκυαν περισσότερο κόσμο. Από την άλλη δεν είναι και λίγα 20 € παραπάνω ανά επίσκεψη ενώ η επένδυση δεν είναι δα και τραγική. Στην  ουσία το studio είναι απλά σαν ένα φυσιολογικό σπίτι. Τι να πω....
Θα το κατεβάσουν μόνο εάν πέσει πολύ η δουλειά,πράγμα που πιστεύω ότι δεν συμβαίνει ακόμα σε τόσο δραματικό επίπεδο...

Εννοείται ότι αν το κάνουν η δουλειά θα αυξηθεί κατακόρυφα,αλλά τόσο ξέρουν τόσα κάνουν...

Η επένδυση δεν είναι τραγική εαν γίνει με επαρχιακά πρότυπα...Ένα σοβαρό στούντιο (όπως κ ένας σοβαρός οίκος ανοχής) είναι μια αρκετά σοβαρή κ δαπανηρή επένδυση...

Girly

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει καποιος τηλεφωνο απο το μαγαζι στη χανιοπορτα ή καποιο άλλο??
Αν δεν μπορει να το γραψει εδω ας μου το στειλει σε pm.

katalagaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2012
Like
44
Πόντοι
0
Λοιπον επισκεψη χθες στο σπυρου.Παιζουν 3 ωραια κοριτσακια με 70 τη φορα.Η μια μου ειπε οτι εφευγε χθες για αθηνα.Οποιος εχει ορεξη αξιζει να περασει μια βολτα αν και τα λεφτα ειναι πολλα για μια φορα.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Λοιπον επισκεψη χθες στο σπυρου.Παιζουν 3 ωραια κοριτσακια με 70 τη φορα.Η μια μου ειπε οτι εφευγε χθες για αθηνα.Οποιος εχει ορεξη αξιζει να περασει μια βολτα αν και τα λεφτα ειναι πολλα για μια φορα.
Που ειναι του σπύρου ρε σειρά;ειμαι καινούργιος στο Ηράκλειο αλλά απο το ψάξιμο που εχω κάνει εδώ νόμιζα οτι ο Σπύρος είναι Κ**μπαρο ή κανω λάθος;Αν εχεις χρόνο και διάθεση,στείλε κανα π.μ με πληροφορίες

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μήπως θέλουν να έχεις κ προίκα;;;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μήπως θέλουν να έχεις κ προίκα;;;
Κοίταξε αμα εχεις λεφτα δεν ειναι καθολου ασχημα να γαμας την κοπελα στο καθαρο δωματιακι με την ντουζιερα και με την ησυχια σου και να μην εχεις τσατσαδες πανω απο το κεφαλι σου να βαρανε πορτες.
Βεβαια δεν βρισκεις συχνα εξαιρετικο κομματι, αλλά αν τσεκαρεις καθε καινουρια φουρνια που φερνουν κατι θα βρεις.
Στο Ηρακλειο ειναι 2 τετοια μαγαζια, ο ενας μαλιστα το εχει 60 και παλια με 1-2 αβγαλτες Ρωσσιδουλες ειχα περασει πολυ ομορφα, είχα φαει και πολλες ξεπετες ομως.

katalagaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2012
Like
44
Πόντοι
0
Πολλα τα λεφτα παιδια για τοσο μετριες που μας πασαρουν.πρεπει να εισαι πολυ τυχερος να σου τυχει κατι καλο.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κοίταξε αμα εχεις λεφτα δεν ειναι καθολου ασχημα να γαμας την κοπελα στο καθαρο δωματιακι με την ντουζιερα και με την ησυχια σου και να μην εχεις τσατσαδες πανω απο το κεφαλι σου να βαρανε πορτες.
Βεβαια δεν βρισκεις συχνα εξαιρετικο κομματι, αλλά αν τσεκαρεις καθε καινουρια φουρνια που φερνουν κατι θα βρεις.
Στο Ηρακλειο ειναι 2 τετοια μαγαζια, ο ενας μαλιστα το εχει 60 και παλια με 1-2 αβγαλτες Ρωσσιδουλες ειχα περασει πολυ ομορφα, είχα φαει και πολλες ξεπετες ομως.
Όπως κ να'χει φίλε,είναι πολλά τα λεφτά...

Ειδικά αυτή την εποχή...

anonymous80

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
424
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά, στο μπουρδέλο στα δειλινά έχει έρθει μια ισπανίδα (απογευματινή βάρδια την πέτυχα). Έχει καλό σώμα, όχι αδύνατη, αλλά με καλά πιασίματα. στο σέξ τώρα,κάνει καλή πίπα, και κάνει ότι στάση της πεις. συννενόηση στα αγγλικά, γιατί είναι μόλις 5 μέρες στο Ηράκλειο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom