You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 617K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)
EuroGomenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Συντρόφια έχουμε κανα νεότερο με το τι παίζει αυτο τον καιρό στα σπιτάκια τις πόλης μας?
EuroGomenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Αφου περίμενα και δε φάνηκε κανείς σύντροφος να γνωρίζει τι γίνεται στα ιδρύματα τησ πόλης είπα να κάνω την τσαρκα μου να κοψω κίνηση. Στην αινικολιώτη , Ευα το όνομα ,νεαρά μελαχρινή και μαυρισμένη με πρόσωπο μέτριο , βυζι καλό κώλο πολύ καλό λίγη κοιλίτσα που δεν την χαλάει καθόλου μετρίου προς κοντού αναστήματος με δυο λέξεις "μαυρο σκυλί" του πολέμου. η κοπέλα δοκιμαστικέ... αντέχει σφυροκόπημα, δαχτυλιάσματα ανετα πίπα αρκετά καλή, αρνητικό οτι σε κάποιες φάσεις εκανε το κορμί της έτσι ώστε να μην είχα καλή και μέγιστη διείσδυση.
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Παιδια ξερει κανεις τπτ για αυτο;
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Μακρυά...Παιδια ξερει κανεις τπτ για αυτο;
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Μυριζομαι ιστορία;Μακρυά...
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Οχι οχι, σε εμπιστευομαι! Απλα ήλπιζα σε καμια αστεια ιστορια.
mix
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
μια μικρη βολτα απο τα σπιτακια του Αγιου Μηνα στη Μονης οδηγητριας μια ψηλη μελαχροινη Ρωσσιδα με τατουαζ φορουσε ενα μαγιο ολοσωμο αλλα ρε παιδια δεν μου γεμισε το ματι. το ολοσωμο ητανε για να κρυβει τσι κοιλιες και δε πηρα . :o
παω στο απο πανω στον πεζοδρομο Γραμβουσης ενα καλο μελανουρι 25 χρονων περιπου Ντανιελα στο ονομα με πολυ καλο σωματακι μαλλι μαυρο σπαστο μεχρι το κολο πολυ ορεξατο πολυ καθαρο μοσχομυριζε και βεβαια θα την ξανατιμησω .!
παω στο απο πανω στον πεζοδρομο Γραμβουσης ενα καλο μελανουρι 25 χρονων περιπου Ντανιελα στο ονομα με πολυ καλο σωματακι μαλλι μαυρο σπαστο μεχρι το κολο πολυ ορεξατο πολυ καθαρο μοσχομυριζε και βεβαια θα την ξανατιμησω .!
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Ρε παιδιά.. δεν γινεται αυτο με το Ηράκλειο. Μονης Οδηγητρίας κλειστά, Αλεξανδρουπολεως κλειστά, Αϊνικολιώτη στις 04.00 το πρωι να περιμένουν 2 ατομα στο σαλονακι, ετοιμοι να και εσενα και Σκορδιλων που δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διακριτικότητα στην τοποθεσια, αγγελιες μονο με τραβελια, WTF δηλαδη;; Αμα μπορει να βοηθησει κανεις ας στειλει ενα pm. Δεν υπαρχει αυτο..
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΑΝΑ....ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟ ΓΙΑ LAMOUR ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ 5 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΣΤΑ ΞΕΝΕΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΗ ΡΙΤΣΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ...ΠΗΓΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΤΡΕΛΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ...2 ΜΑΥΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.
ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΑΡΤΕΜΙΣ Η ΓΚΑΡΣΟΝΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ....ΜΟΥ ΠΑΣΑΡΕ ΕΝΑ ΜΙΛΦ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ...ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕ ΜΕΛΑΓΑ ΒΥΖΙΑ...30 ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ 12 ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ...ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ...ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ 2 ΞΑΝΘΙΑ ΜΙΛΦ ...ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΨΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΡΑΒΕΛΙ...ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ..
Η ΕΛΕΝΗ ΤΟ ΜΙΛΦ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ 30 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 40 ΜΕ 50..
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙ?
ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΗ ΡΙΤΣΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ...ΠΗΓΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΤΡΕΛΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ...2 ΜΑΥΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.
ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΑΡΤΕΜΙΣ Η ΓΚΑΡΣΟΝΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ....ΜΟΥ ΠΑΣΑΡΕ ΕΝΑ ΜΙΛΦ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ...ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕ ΜΕΛΑΓΑ ΒΥΖΙΑ...30 ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ 12 ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ...ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ...ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ 2 ΞΑΝΘΙΑ ΜΙΛΦ ...ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΨΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΡΑΒΕΛΙ...ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ..
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΑΝΑ....ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟ ΓΙΑ LAMOUR ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ 5 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΣΤΑ ΞΕΝΕΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Επισκεψη χθες Κυριακη στο εν λογο οικιμα ΣΚΟΡΔΗΛΩΝ 43 βρεθηκα με την Αμαλια εμφανισιακα μετρια εχει παρει τα κιλα τις , αλλα λεω σαν παλιος γνοριμος πελατης ας την τιμησω , στο αγωνισμα (θα συμφωνισω με τους προλαλησαντες συναγωνιστες για τα παραπανω κιλακια τις στη περιφερια τα οποια ειναι αντιαισθητικα ) ενταξει στο δωματιο η κοπελα βαριωτανε που ζουσε ξεκινησε με απλα χαδακια μεχρι να αρχισει να μου σηκωνεται συνεχισε με ενα ακαπωτο 69 που ο θεος να το κανει 69 , και αυτο ηταν ολο και τελος
Απο οτι διαπιστωσα στο συγκεκριμενο σπιτακι διαλησε η παρεα - βαρδιες Μαρια η Μανουελα και η Αμαλια!!!!!!!!!! ,πολλοι δυνατα μωρακια εκτος την Αμαλια που κατι επαθε { ηταν πορνη στο σωμα τωρα εγεινε και στην ψυχη } απο εμφανισει οι υπολοιπες αστερια , απο συμπεριφορα , απο συμμετοχη ναι σε ολα
Αυτη η κριτικη απο εμενα δεν ειναι δεσμευτικη σε καποιους αλλους μπορει να νην συμφωνουν αλλα η συμπεριφορα τις εν λογω κυριας να ειναι εντελως διαφορετικη .
Απο οτι διαπιστωσα στο συγκεκριμενο σπιτακι διαλησε η παρεα - βαρδιες Μαρια η Μανουελα και η Αμαλια!!!!!!!!!! ,πολλοι δυνατα μωρακια εκτος την Αμαλια που κατι επαθε { ηταν πορνη στο σωμα τωρα εγεινε και στην ψυχη } απο εμφανισει οι υπολοιπες αστερια , απο συμπεριφορα , απο συμμετοχη ναι σε ολα
Αυτη η κριτικη απο εμενα δεν ειναι δεσμευτικη σε καποιους αλλους μπορει να νην συμφωνουν αλλα η συμπεριφορα τις εν λογω κυριας να ειναι εντελως διαφορετικη .
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Φίλος τα μπουρδελακια πίσω απο τον Αγ.μηνα ειναι ανοιχτα μονο το πρωί,καλές μερες δευτερα κ τεταρτη μεσημερι που τα μαγαζια ειναι κλειστα,αλλιώς κινδυνευεις να σε δει κανας γνωστος και καηκες.Στον παραλιακο μια απο τα ιδια,η μονη λυση ειναι στα Δειλινα απο μπουρδελακια.Ρε παιδιά.. δεν γινεται αυτο με το Ηράκλειο. Μονης Οδηγητρίας κλειστά, Αλεξανδρουπολεως κλειστά, Αϊνικολιώτη στις 04.00 το πρωι να περιμένουν 2 ατομα στο σαλονακι, ετοιμοι να και εσενα και Σκορδιλων που δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διακριτικότητα στην τοποθεσια, αγγελιες μονο με τραβελια, WTF δηλαδη;; Αμα μπορει να βοηθησει κανεις ας στειλει ενα pm. Δεν υπαρχει αυτο..
Αινικολιώτη τα γνωστα...μετά μονο τα "κρυφά" μαγαζιά οπως π.χ παππούς,σπύρος κ.τ.λ.π. αλλά εκει ξεφευγεις σε τιμές.Απο 50νταρικο κ πανω.Οι φιλοι Χανιώτες θεωρω οτι ειναι πιο "τυχεροί" σε αυτο.
highway2hell
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2011
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Στην Αινικολιωτη ποιες κοπελες παιζουν? Καποιος ανεβασε μια κριτικη για την Μονικα και καβλωσα να παω για δοκιμη...
Φιλοί, ΜΑΚΡΙΑ από την Αλεξία!!! Θα τα κλαίτε τα ευρώπουλα. Μη πειτε οτι δε σας προειδοποιησε κανεις. Στην Αινικολιωτη ειναι αυτη.
Ξερετε αν η Συλβια δουλευει ακόμα εκεί;