Kostas_Kriti
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2017
- Like
- 69
- Πόντοι
- 1
Πότε δεν μου έχει απαντήσει και εμένα
Φίλε μου το στελνεις και εμένα.. ευχαριστώ..!!Αδερφέ το στέλνεις και σε εμένα ?
Τι να προλάβουμε ρε φίλε… μπορεί να την έχω πάρει και 70 φορές σε διάστημα 1.5 χρόνου διαφορετικές ώρες και δεν έχει απαντήσει ποτέ. Προχθές είπα θα δοκιμάσω τελευταία φορά και την έπαιρνα στο repeat 20 φορές. ΚουράστηκαΑδέλφια εθφασε η Ελένη Τατοο..προλάβετε την..!!
Δοκίμασε 10.30 με 14.00 τις μερες που έχει ανανεώσει την αγγελία την ιδια ή την αμέσως προηγούμενη μέρα.Τι να προλάβουμε ρε φίλε… μπορεί να την έχω πάρει και 70 φορές σε διάστημα 1.5 χρόνου διαφορετικές ώρες και δεν έχει απαντήσει ποτέ. Προχθές είπα θα δοκιμάσω τελευταία φορά και την έπαιρνα στο repeat 20 φορές. Κουράστηκα
Εμένα δεν μου απαντάει καν, και καλύτερα!Πέρασμα από Έρικα,ήταν κ μια χοντρή μαζί που άμα θες τις παίρνεις μαζί ..φυσικά ΟΧΙ. Έρικα ωραίο πρόσωπο,αδύνατη καλή πίπα αλλά 70 δεν αξίζει.. είναι του 50αρικου ..κακή συνεννόηση, μου είπε να πάω κ δεν είχε φύγει ο προηγούμενος έτσι περίμενα ένα στενό πιο πριν κ μετά με πήρε κ πήγα.Ουτε ντους δεν έκανε,μωρομαντηλο κ ο επόμενος..Στο τηλ είπε μισή ώρα κ στο τέταρτο μου πετάει "μωρό μου τελείωνε όμως δεν έχει πολύ ώρα ακόμα" δεν ξαναχει κ κριμα το 70αρι
Θα ρθει κάνα τουρ Θεσσαλονίκη άραγε?Αδέλφια εθφασε η Ελένη Τατοο..προλάβετε την..!!
![]()
ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
Καυλιαρα ελληνίδα πιτσιρικά. Είναι η Ερικα μια 20χρονη ανεξάρτητη καυλιαρα ελληνίδα που έρχομαι στο Ηρακλειο για πρώτη φορά και θα μείνω λιγες μέρες για να ικανοποιήσω όσους περισσότερους άντρες μπορώ. Μην αργείς πάρε με τώρα και ελα να με συναντήσεις 6973407643kanesex.com
Εχει κανεις καταφερει να μιλησει με την κοπέλα παραπάνω? Οσες φορες κι αν προσπάθησα δεν απαντάει. Μήπως ειναι ψεύτικο?
λοιπόν, όλα τα 20-25χρονα και καλά, μαλακιστήρια που μαζεύονται στη ξενοδοχείο της οδού Σαθά, είναι για τα μπάζα στο σεξ. αρπαχτές και μόνο!!! 80€ για πέταμα!!! για 5-10 λετπά και τελείωνε γιατί έχω το επόμενο ραντεβού!! μα άλλα λένε στο τηλ άλλα περιλαμβάνει το πακέτο!! μα ξεκλείδωτες πόρτες και μπαίνει άσχετος ντίρλας στο δωμάτιο βλέπει και φεύγει!! μα κλείνεις ραντεβού, πας εκεί και σου λεει περίμενε θα σου κάνω τηλ να ανέβεις, ποτέ δεν το κάνει και καπάκι σε μπλοκάρει!!
αυτές όλες είναι για 60άριδες που θέλουν να πιάσουν κάνα παιδικό κωλαράκι και να χύσουν πριν καν ξεκινήσει η πίπα μια που έχουν να το μυρίσουν καιρό. Δεν θέλουν εμάς που πάμε εκεί για να περάσουμε καλά με κάποια ποιο νέα απο την γυναίκα μας, ή γιατί είμαι χωρισμένος-μόνος και μου έχει γίνει κοντάρι τσάπας κ θέλω να πετάξω τα μάτια κάποιας έξω. ΔΕΝ μας θέλουν εμάς, τους τρώμε πολύ χρόνο και χάνουν εύκολο χρήμα!
Αυτά!
να τα ξαναπώ γιατί κάποιοι δεν το είδανΠέρασμα από Έρικα,ήταν κ μια χοντρή μαζί που άμα θες τις παίρνεις μαζί ..φυσικά ΟΧΙ. Έρικα ωραίο πρόσωπο,αδύνατη καλή πίπα αλλά 70 δεν αξίζει.. είναι του 50αρικου ..κακή συνεννόηση, μου είπε να πάω κ δεν είχε φύγει ο προηγούμενος έτσι περίμενα ένα στενό πιο πριν κ μετά με πήρε κ πήγα.Ουτε ντους δεν έκανε,μωρομαντηλο κ ο επόμενος..Στο τηλ είπε μισή ώρα κ στο τέταρτο μου πετάει "μωρό μου τελείωνε όμως δεν έχει πολύ ώρα ακόμα" δεν ξαναχει κ κριμα το 70αρι
Πραγματικά, τα κοπέλια είναι τυχερά!!! Καθόμαστε και κοιτάμε το νήμα τους, μήπως και η Ελεναρα φύγει από ΚρήτηΘα ρθει κάνα τουρ Θεσσαλονίκη άραγε?
Εμένα πάλι και αυτή μ έχει μπλοκάρει όπως η Ελένη τατού… χωρίς καν να έχουμε μιλήσει, χωρίς καν να παίρνω εμπλοκή τηλέφωνα… δε ξέρω… μάλλον δε τους αρέσει ο αριθμός μου ;;Επίσκεψη σήμερα στην Χριστίνα στον Τζωράκη. Πραγματικά κάθε φορά είναι καλύτερη από την προηγούμενη!
Ρε φίλε στείλε το τηλέφωνο της γιατί ο σύνδεσμος στις Κ.Α. δεν υπάρχει πια..Επίσκεψη σήμερα στην Χριστίνα στον Τζωράκη. Πραγματικά κάθε φορά είναι καλύτερη από την προηγούμενη!