Καλησπέρα, επίσκεψη σε Άννα από το Kasesex στο Ρέθυμνο. Το βάζω όμως και εδώ, αφού θα σκάσει μύτη και στα μέρη σας.
Απαντάει η ίδια στο τηλέφωνο και σε ενημερώνει ότι η επίσκεψη στοιχίζει 60 Ευρώ, όλα τα βασικά με σκουφάκι και όχι κώλο. Κανονίζουμε άμεσα ραντεβού, πάω στο αντίστοιχο Airbnb και την παίρνω να μου ανοίξει και κουτελώνω κάτω μάλλον συναγωνιστή. ΟΚ. Ανεβαίνω στο δωμάτιο… το θετικό ήταν ότι ήταν ευγενική. Μόνο αυτό. Το δωμάτιο μύριζε τσιγαρίλα, ενώ για την καθαριότητα δεν είμαι και πολύ σίγουρος. Όσο ξεντυνόμουν χτυπούσε το τηλέφωνο και ήταν ο επόμενος συναγωνιστής. Του ζήτησε μάλιστα να πάει στο περίπτερο να πάρει προφυλακτικά γιατί αυτό που είχε για εμένα ήταν το τελευταίο. Της είπε ότι ντρεπόταν και της φάνηκε περίεργο.
Η κοπέλα δεν είναι αυτή στις φώτο, αδύνατη με τατουάζ, πεσμένη λίγο κοιλιά ίσως από γέννα, πεσμένο μικρό βυζί και φάτσα… τίποτα το ωραίο. Ηλικία καμιά 30ρια. Αφού έχω φάει την πρώτη ξενέρα και περνάω σε Mode να τελειώνω να φύγω, ξαπλώνουμε στο κρεββάτι και αρχίζει να μου τον παίζει για να μου βάλει προφυλακτικό. Όταν λέμε παίξιμο μιλάμε για γουδοχέρι όπου σπας το πιπέρι. Πιάνω λίγο κωλαράκι, σκέφτομαι και κάτι καλύτερο, σε 1-2 λεπτά έτοιμος. Ωραία μου λέει, να έρθω εγώ από πάνω ή θα έρθεις εσύ? Καλά της λέω, ούτε πιπούλα ούτε τίποτα? Ναι φυσικά μου λέει και κάνει ότι ξεκινάει πίπα, 30 δευτερολέπτων και ο θεός να την κάνει πίπα. Μετά στα 4 να μην την βλέπω, τελείωμα και τον πούλο. Της είπα κιόλας να περιμένει πριν έρθει ο επόμενος να φύγω πρώτα.
Τελικά όλα είναι σχετικά, είναι φορές που έδωσα 150 και πέρασα ζάχαρη και δεν τα λυπήθηκα, τώρα όμως νιώθω ότι απλά πέταξα 60 ευρώ και χαλάστηκα κιόλας. Αυτά για να μην την πατήσει και κανείς άλλος συναγωνιστής.
Είμαι στο Ρέθυμνο για λίγες ημέρες έχω έρθει φουλ καυλωμένη Εάν είσαι και εσύ έλα να σε ξεκαυλοσω Είμαι Ι Άννα 26 Χρόνη Ανεξαρτιτι και θα σε κάνω να Νιώσεις πραγματικός Άντρας έλα να Να δοκιμάσεις ένα ωραίο σεξ μαζί μου και θα σου μίνι αξέχαστο καλέσε με τόρα στο 6994035870 Ερχομε και σε χορό...
kanesex.com