KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 275
- Πόντοι
- 21
Κόστος τα μοντέλα? Και που ειναιΦίλε ασε που δεν αξίζει,αλλά ξερω οτι εχει φυγει Ρουμανια..
Δες αγγελια kane sex MODEL Φανταστικά παιδιά θα παθεις πλακα..Εχω παει 2 φορές
Κόστος τα μοντέλα? Και που ειναιΦίλε ασε που δεν αξίζει,αλλά ξερω οτι εχει φυγει Ρουμανια..
Δες αγγελια kane sex MODEL Φανταστικά παιδιά θα παθεις πλακα..Εχω παει 2 φορές
Εγώ φαντάσου μιλήσαμε χθες κ μου είπε πάρε με σήμερα να κανονίσουμε ραντεβού μισή ώρα πριν την κάλεσα δεν το σήκωσε κ μετά από δέκα λεπτά πήρα ξανά κ με είχε βάλει αποκλεισμόΧθες επαιρνα τηλέφωνο την Χριστίνα στου Τζωρακη (τηλ που τελειώνει σε 3000) αλλά δεν το σήκωσε ποτέ! Της έστειλα και μήνυμα να δω αν δουλεύει και δεν απάντησε. Τι παίζει μ αυτή; Δουλεύει συνέχεια ή οπότε μπορεί; Αξίζει να επιμένω να τη πετύχω ή να πάω σε κάποιο άλλο συγουρακι;
ο νταβάς της Ξένιας τα έχει φέρει ΑμμουδάραΚόστος τα μοντέλα? Και που ειναι
50€ δεν νομίζω. 70άρι είναιΑν λες τη κοκκινομάλλα, την είχα πάρει πριν κανένα 4μηνο (ίσως και παραπάνω). 50αρικι είχα δώσει, ελεύθερο στοματικό γενικά καλές υπηρεσίες. Από εμφάνιση ότι ακριβώς βλεπεις
Από ποια χώρα ειναι; Λατίνα είναι;50€ δεν νομίζω. 70άρι είναι
κατα τ'άλλα όπως τα λές, λίγο το βυζί της είναι ψιλοχάλια, αλλά μου έκανε μια πίπα όλη μέσα με πολύ gagging!
Ο "φίλος" ο Λακακης δεν μας τα λέει καλά. Διάβασε πιο πάνω να καταλάβειςΚόστος τα μοντέλα? Και που ειναι
Ελληνίδα λέειΑπό ποια χώρα ειναι; Λατίνα είναι;