VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 318
- Πόντοι
- 21
60€ στη Λία50€ παει και στη Λια;
60€ στη Λία50€ παει και στη Λια;
για πες λεπτομέρειεςΣυναγωνιστές μακριά φόλα την πάτησα πεταμένο 60€.
Herakion για λίγες μέρες Είμαι λίλι Σέξι βόμβα στην πόλη σου 306946082284
Γιατί είναι ανοιχτό;;Επίσκεψη στο vip studio οδος δραχμής συνάντηση με Ιζαμπέλα,μεσογειακή ομορφιά,σεχυ σώμα ,σφικτό κορμιί και στήθος ,πολυ καλή συμμετοχή και πολλές στάσεις, θα ξαναπάω πριν φυγει αξιζει με 50ε
Φαίνετε πολύ καλό..!!αν δεν κανω λάθος ειχε ερθει ξανά πριν 2 χρονια,αν ειναι αυτή ειναι Αστέρι..Γνωμη για εδω?![]()
Γυναικάρα Ρωσίδα στο Ηρακλειο για λίγες μέρες.. 6941614075
Πρώτη φορά στην πόλη σας φουλ πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό...θα σε τρελανω ...να είσαι σίγουρος!!! 6941614075kanesex.com
Γιατί είναι ανοιχτό;;ΝΑΙ
Ναι ειναι..Γιατί είναι ανοιχτό;;
την εχω επισκεφθει κι εγω...ειναι οντως δυνατο χαρτι...συμφωνωΕπίσκεψη στο vip studio οδος δραχμής συνάντηση με Ιζαμπέλα,μεσογειακή ομορφιά,σεχυ σώμα ,σφικτό κορμιί και στήθος ,πολυ καλή συμμετοχή και πολλές στάσεις, θα ξαναπάω πριν φυγει αξιζει με 50ε
Φώτο πραγματικές πρέπει να το ομολογήσω. Μέχρι εκεί. Ενω είχε πει πίπα χωρις προφυλακτικό μετα έλεγε οτι δεν κατάλαβε τη ρώτησα στο τηλ. Να σημειωθεί οτι είμαι παραπάνω του δεόντως καθαρός και ξυρισμένο παντού. Λέω ας ειναι. Προσπαθεί να βάλει προφυλακτικό σε πεσμένο μπουτσο. Δεν σε αφήνει να ακουμπήσεις ούτε το στήθος της για το μουνι ούτε να το σκεφτείς Με το που μπαίνω μέσα της στο τρίτο μπες βγες και ενω δεν εχει περάσει ούτε τέταρτο μου λέει έλα τελείωνε. Μην περιγράψω αλλο δεν εχει νόημα απλά σηκώθηκα και έφυγα που δεν το εχω κάνει ποτέ. Τόσο ξενεραγια πες λεπτομέρειες
Συγνώμη παίδες Λιζα ηθελα να πώ(εκ παραδρομής εγραψα Λια)Λιζα λοιπον απο το κανε σεχ πολύ καλή..!!
Α εσύ είσαι που τις πας τις σοκολάτες... χαχαχα
Επίσκεψη στο vip studio οδος δραχμής συνάντηση με Ιζαμπέλα,μεσογειακή ομορφιά,σεχυ σώμα ,σφικτό κορμιί και στήθος ,πολυ καλή συμμετοχή και πολλές στάσεις, θα ξαναπάω πριν φυγει αξιζει με 50ε
αδερφέ σόρρυ αλλά τα γούστα μας πρέπει να είναι εντελώς ανάποδα ή εγώ είμαι ανάποδος (μην το πάρεις προσωπικα ε? πάντα συναδελφικά γράφωΕπιίσκεψη στη πανέμορφη ελληνιδα MODEL απο το κανε σεχ, βρήσκετε αμουδάρα κοντά στου Πετούση,
πανέμορφο πλασμα,τα λογια ειναι λίγα,60ε ΑΣΤΕΡΙ σε τρελαίνει..!!Προλαβετε πριν φύγει...
Κ εγώ συμπολεμιστη θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ο φίλος μας ο Λακακης δεν μας τα λέει καλά...τον έχω πιάσει 2 φορές φάουλ 1 με τις σοκολάτες κ 1 την Δευτέρα που έγραψε ότι πήγε με την Έρρικα η οποία λείπει τώρα 20 μέρες....Το τονίζω όχι παραπληροφόρηση τα λεφτά μας έχουν μεγάλη αξία σε σχέση με τις ξεκολιαρες που υπάρχουν αυτό το διάστημα στο Ηράκλειο... παλιότερα είχε αξιόλογα μούνια .... ποιος πρόλαβε το θεομουνο την Bella 19 χρόνων με 60 ευρώ στην όαση κ τώρα γαμιετε στην Αθήνα με 250 το ίδιο κ η τρανς φίλη της 20 χρονών Μόνικα που μόνο τα εσώρουχα τους έκαναν όσο κάνουν όλες οι ατσιγκανοβουλγαρες που φέρνει η χοντρή στη Τρίαινα κ να ξέρετε ότι είναι εδώ με ψευδώνυμο κ τις προωθεί οποίος σέβεται την υγεία του κ την προσωπικότητα του Μαύρο για πάντα εκεί όπως το κάναμε κ της Ξένιας με τις μάγκες που πήγε να μας κάνει Μέχρι κ η Εμμανουέλα που δούλευε στο μπουρδέλο τις παραλιακής ήταν πεντακάθαρη εγώ που την γαμουσα κ εκτός μπουρδέλου έκανε πριν κ μετά μπάνιοαδερφέ σόρρυ αλλά τα γούστα μας πρέπει να είναι εντελώς ανάποδα ή εγώ είμαι ανάποδος (μην το πάρεις προσωπικα ε? πάντα συναδελφικά γράφω)
έτυχε κ έπιασα το τελευταίο ποστ κ έκατσε σε εσενα, αν σε θίγω κάπως ζητάω προκαταβολικά συγνώμη
Λίζα μούφα σκέτη, λιγο πιο πάνω γράφω την άποψή μου
Ρόζα, εντάξει, έδωσες ρεσιτάλ με την σοκολάτα! κατα τ'αλλα κομοδίνο συνεχίζω να το λέω, μόνο η πίπα της είναι αρκετά καλή
Ιζαμπέλα, μια φορά πήγα κ η γνώμη μου είναι ίδια με την Μόνικα ρωσίδα. μέτρια πίπα, κακά στημένο βυζί, με το ζόρι μέτριο σεξ και πολύ "κρύος" χαρακτήρας
Ελληνίδα model τώρα, γάμησέ τα. την προμόταρε η Ξένια, όπότε και οι υπηρεσίες της είναι ανάλογες
πολυ δυνατο δηλαδη φιλε;Επιίσκεψη στη πανέμορφη ελληνιδα MODEL απο το κανε σεχ, βρήσκετε αμουδάρα κοντά στου Πετούση,
πανέμορφο πλασμα,τα λογια ειναι λίγα,60ε ΑΣΤΕΡΙ σε τρελαίνει..!!Προλαβετε πριν φύγει...