Γέρο Λυκος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2024
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Βλέπεις.. λοιπόν γιατί μας φέρονται οι ξεκολιαρες έτσι κ καλά μας κάνουν.... χαχαχαΤι σοκολάτες και μαλακίες διαβάζω?
Βλέπεις.. λοιπόν γιατί μας φέρονται οι ξεκολιαρες έτσι κ καλά μας κάνουν.... χαχαχαΤι σοκολάτες και μαλακίες διαβάζω?
Ρε Αγαπουληδες ξεκολατε ..πουτανες είναι... όχι γκόμενα που βγάλαμε στη καφετέρια...έχω πάει να γαμησω τη Ρόζα κ μου λέει στα ίσια ήρθε ο άλλος ο γροθος κ μου βαστούσε σοκολάτα...μας κοροϊδεύουν κ από πάνω... ποιες ρε αυτές που άρπαξε 30 ψωλες τη μέρα!!!Ναι ρε ξεκολλατε, να τις χύνετε όχι να τις παχύνετε.
Άσχετο στη μουναρα από τη Βενεζουέλα με το τατού στον κώλο είχα πάει ολοσουροτος κ κρατούσα από του Σαβοιδακη μια πάστα για κάποιο λόγο κ την έτρωγα στο δωμάτιο θυμάμαι ξεπροβάλλε το κεφάλι στο άκυρο από το άλλο δωμάτιο μια άλλη λατίνα κ με κοιτούσε, παράνοια
Σωστά τα λες αλλά το θέμα είναι να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι η συγκεκριμένη όλες φολες φέρνει συν ότι δεν έχεις δυνατότητα για μπάνιο πριν και μετά αλλά ούτε η κοπέλα έρχεται έχοντας κάνει ντουζ. Επίσης είναι επικίνδυνο το σημείοΛιζα 20 χρον. Πρώτη φορά Ηράκλειο 306931344671
ήρθα κ εγώ να κάνω την κριτική μου εδώ!
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ και ΟΧΙ
20 δεν είναι, πριν 5-10 χρόνια ίσως, όπως και οι φωτογραφίες της
πίπα κάτω του μετρίου, αλλά το προσπαθεί να πιάσει το μέτριο σπρώχνωντάς της το κεφάλι για λαρυγγοσκόπηση .
στο σεξ δεν λέει τίποτα. με τα αχ και βαχ προσπαθεί, αλλά δεν...!
δεν ξέρει πως να τον πιάσει, δεν ξέρει πως να τον βάλει, δεν ξέρει πως να κουνηθεί
μην πιάνεις βυζιά-κώλο-προσωπο
σώμα φουλ στις πανάδες από την εγκυμοσύνη και η τομή φουλ ορατή
η Αννα πρέπει να την έχει ξεμουνιάσει στην δουλειά
το μόνο θετικό: είναι πολύ στενή! πονούσε πολύ όταν έμπαινε όλος μέσα.
βαθμολογία: 3/10
it's a NO again
Καλημέρα σας... αυτό ότι δεν έχει μέρος για ντουζ είναι πολύ επικίνδυνο... έχω πάει έχω τελειώσει στο στήθος της και σκουπίζετε με μανταλάκια και πάει στον επόμενο... μακριά είναι που είναι τελειομενες όι ποιο πολλές όχι και βρομιαρες...Σωστά τα λες αλλά το θέμα είναι να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι η συγκεκριμένη όλες φολες φέρνει συν ότι δεν έχεις δυνατότητα για μπάνιο πριν και μετά αλλά ούτε η κοπέλα έρχεται έχοντας κάνει ντουζ. Επίσης είναι επικίνδυνο το σημείο
Για αυτό καλύτερα στη Λία με συγκεκριμένα κορίτσια (Έρρικα, Αλιόνα, Μαρίνα) κάνεις το μπανάκι σου πριν και μετά, κάνουν μπάνιο και αυτές. Υπάρχει μια καθαριότητα ρε φίλε. Πας στις άλλες η τύπισσα θα κάνει μπάνιο μόνο πριν κοιμηθεί, να κολλήσεις και τίποτα να τρέχεις μετά να μαζέψεις τα αμάζευτα.Καλημέρα σας... αυτό ότι δεν έχει μέρος για ντουζ είναι πολύ επικίνδυνο... έχω πάει έχω τελειώσει στο στήθος της και σκουπίζετε με μανταλάκια και πάει στον επόμενο... μακριά είναι που είναι τελειομενες όι ποιο πολλές όχι και βρομιαρες...
Φίλε μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της ΛίαςΚαλησπέρα Παίδες,
Επίσκεψη στη Λια, συνάντηση με Ερίκα μπανάκι πριν και μετά, ωραία βαθειά πιπα,πολές στασεις,
χωρίς βιασύνη,και πολυ ευχάριστη, αξιζει να πατε..!!ειδα και την Μαρινα εκεί πρεπει να ειναι πολύ καλή
περίπτωση,θα την επισκευτώ σύντομα πριν φυγει..!!
Είναι και οι δύο μαζί?Καλησπέρα Παίδες,
Επίσκεψη στη Λια, συνάντηση με Ερίκα μπανάκι πριν και μετά, ωραία βαθειά πιπα,πολές στασεις,
χωρίς βιασύνη,και πολυ ευχάριστη, αξιζει να πατε..!!ειδα και την Μαρινα εκεί πρεπει να ειναι πολύ καλή
η Λια που ειναι; στη στοα στην αβερωφ;Καλησπέρα Παίδες,
kι εγω δε ξερω...κ θα ηθελα να μαθω..Καλησπέρα από ρεθυμνο σε αυτή την Λία πως επικοινωνωνιυμε πως μπορώ να πάω??
Ρε συμπολεμιστη η Έρρικα είναι στην Αθήνα μήπως λες την ΑλιοναΚαλησπέρα Παίδες,
Ο χώρος βρίσκεται στην οδό Σμύρνης, στη στοά που είναι το μεζεδοπωλείο, προχωράς και πριν φθάσεις στο μεζεδοπωλείο στα αριστερά έχει μια πόρτα όπου μόλις πλησιάσεις και κάνεις ότι πας να σπρώξεις τη πόρτα σε βλέπουν και σου ανοίγουν. Έχει έξω από την πόρτα μια κάμερα τύπου ραντάρ για να μπορεί να σε δουν και ανεβαίνεις στον 1ο όροφοΚαλησπέρα από ρεθυμνο σε αυτή την Λία πως επικοινωνωνιυμε πως μπορώ να πάω??
Ο χώρος βρίσκεται στην οδό Σμύρνης, στη στοά που είναι το μεζεδοπωλείο, προχωράς και πριν φθάσεις στο μεζεδοπωλείο στα αριστερά έχει μια πόρτα όπου μόλις πλησιάσεις και κάνεις ότι πας να σπρώξεις τη πόρτα σε βλέπουν και σου ανοίγουν. Έχει έξω από την πόρτα μια κάμερα τύπου ραντάρ για να μπορεί να σε δουν και ανεβαίνεις στον 1ο όροφοkι εγω δε ξερω...κ θα ηθελα να μαθω..
και ποσο παει εκει το ..μαλλι φιλε;Ο χώρος βρίσκεται στην οδό Σμύρνης, στη στοά που είναι το μεζεδοπωλείο, προχωράς και πριν φθάσεις στο μεζεδοπωλείο στα αριστερά έχει μια πόρτα όπου μόλις πλησιάσεις και κάνεις ότι πας να σπρώξεις τη πόρτα σε βλέπουν και σου ανοίγουν. Έχει έξω από την πόρτα μια κάμερα τύπου ραντάρ για να μπορεί να σε δουν και ανεβαίνεις στον 1ο όροφο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο χώρος βρίσκεται στην οδό Σμύρνης, στη στοά που είναι το μεζεδοπωλείο, προχωράς και πριν φθάσεις στο μεζεδοπωλείο στα αριστερά έχει μια πόρτα όπου μόλις πλησιάσεις και κάνεις ότι πας να σπρώξεις τη πόρτα σε βλέπουν και σου ανοίγουν. Έχει έξω από την πόρτα μια κάμερα τύπου ραντάρ για να μπορεί να σε δουν και ανεβαίνεις στον 1ο όροφο