SPIROS ΛΑΚΑΚΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2025
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα παιδιά,η ευγενια τι λεει? εχει επισκευτή κανείς τωρα τελευταία?
Μπορεί να ειναι όλα αυτά. Αλλά τηλέφωνο δεν σηκώνει ποτέ. Έχω πάρει 10 φορές σήμερα.Καλησπέρα και πάλι,πρεπει να αναφέρω για να ξερετε οτι η Ελένη με τα tatoo, ειναι οτι καλυτερο ,ερχετε στη πόλη μας, Όμορφη, ευγενική, πεντακάθαρη,πρόθυμη,και καυλιάρα!
Αξιζει να πηγαίνουμε..!!
Πιστεύω πως το ραντεβού πρέπει να το έχεις κλείσει από νωρίς το πρωί… Την πήρα χθες κάμποσες φορές το απόγευμα, τελικά μιλήσαμε και μου εξήγησε πως πρέπει να είναι κλεισμένο το ραντεβού μια ώρα πριν… της είπα κι εγώ πως γι’αυτο σε παίρνω τόσες πολλές φορές, για να την κλείσω για μια ώρα μετά. Μου εξήγησε πως δεν μπορούσε να το σηκώσει… Γι’ αυτό σκέφτομαι την επόμενη φορά, να την πάρω από νωρίς το πρωί, για να την κλείσω απογευματάκιΜπορεί να ειναι όλα αυτά. Αλλά τηλέφωνο δεν σηκώνει ποτέ. Έχω πάρει 10 φορές σήμερα.
Πιο πρην έγραψες ότι πηγές και ότι είναι ότι καλύτερο έχει έρθει στην πόλη τελικά τι έγινε ποιος πήγε με την ΜελίναΕνημέρωση απο φίλο,η Μελινα στο kane sex ειναι οτι καλυτερο εχει ερθει στη πολη..!
οποιος εχει παει ας ενημερώσει..!
Και εγώ μέχρι που βαρέθηκα και δεν ξαναπήραΜπορεί να ειναι όλα αυτά. Αλλά τηλέφωνο δεν σηκώνει ποτέ. Έχω πάρει 10 φορές σήμερα.
Στο άλλο νήμα αυτά.. εδώ είμαστε φτωχουληδεςΕνημέρωση απο φίλο,η Μελινα στο kane sex ειναι οτι καλυτερο εχει ερθει στη πολη..!
οποιος εχει παει ας ενημερώσει..!
Φιλε μου δεν αξιζει,εγω δεν ξαναπαω,πολυ ψυχρη.τελειωνε σου λεει,πεταμενα λεφτά..Άλλες κοπέλες, αν την καλείς πολλές φορές και δεν το σηκώνουν, κάποια στιγμή σε μπλοκάρουν… και νομίζω έτσι μου το έχει κάνει η Χριστίνα στου Τζωρακη
Βάζε και λινκ να ξέρουμε τι λεςΠαιδες επισκεψη εχθές στηΛινα, πολύ καλή αξιζει,κανει πολλά..κορμάρα και ωραίο προσωπο..!
Με ενημέρωσε φίλος και πηγα και εγώ στη Μελινα..και διαβεβαιώνω οτι ειναι τέλεια σε όλα..!!Πιο πρην έγραψες ότι πηγές και ότι είναι ότι καλύτερο έχει έρθει στην πόλη τελικά τι έγινε ποιος πήγε με την Μελίνα
Συγνώμη παίδες Λιζα ηθελα να πώ(εκ παραδρομής εγραψα Λια)Λιζα λοιπον απο το κανε σεχ πολύ καλή..!!Βάζε και λινκ να ξέρουμε τι λες
Τιμή;Με ενημέρωσε φίλος και πηγα και εγώ στη Μελινα..και διαβεβαιώνω οτι ειναι τέλεια σε όλα..!!
ποια ειναι η Μελινα; ποσο περνει; και ποσο η καρολ;Γεια σας παιδια,επισκεψη προχθες στη Μελινα, η κοπελα ειναι αστερι, πολυ καλη σε ολα,και χρονο για συζητση
αξιζει να την τιμουμε..!!
δευτερη επισκεψη εχθες στην Καρολ, φοβερο παιδι,καλη συμμετοχη ναι σε ολα αλλα δεν το λεει στο τηλ. οτι τα κανει ολα..
τιμη;