matrix..8444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 1.007
- Πόντοι
- 201
Αυτό λέω να μας φέρει η καινούργια χρονιάεχει καλα μουνια στο Ηρακλειο;
Αυτό λέω να μας φέρει η καινούργια χρονιάεχει καλα μουνια στο Ηρακλειο;
Από ότι φαίνεται όλοι στην Βικα θα καταλήξουμε... όταν λες αδύνατη τι εννοείς? Σαν την Λίνα 21χρ ή?.....Πρώτη καταδρομική του έτους σήμερα. Πρώτος σταθμός Βίκα: Τσαχπίνικο μωράκι, αδύνατο, φιλικό πολύ καλή πίπα και παρέα μετά το σεξ. Κάναμε όλες τις στάσεις με συμμετοχή καλή. Πραγματικά έμεινα ευχαριστημένος.
Δεύτερος σταθμός: Ήθελα να πάω στην Χριστίνα στου Τζωράκη αλλά είχε τα ρούχα της έτσι πέρασα να δω τι παίζει στο σπιτάκι της Αλεξανδρουπόλεως. Μου λέει η Τσατσά είναι η Ρενάτα με δωράκι 40 €. Μπήκα και μου έκανε μια ωραία ξεπέτα. Το μενού είχε από όλα. Πίπα, από πάνω, ιεραποστολικό και πισωκολητό. Πιασίματα ελεύθερα, όχι φιλιά στο στόμα. Δεν το μετάνιωσα αλλά δεν θα ξαναπήγαινα κιόλας. Η Ρενάτα, όπως μου είπε η τσατσά, θα μείνει μέχρι της 12 του μηνός.
Ξεκώλα από την Λίνα!Από ότι φαίνεται όλοι στην Βικα θα καταλήξουμε... όταν λες αδύνατη τι εννοείς? Σαν την Λίνα 21χρ ή?.....
Είναι η Μαρία στην Αμμουδάρα έχει 3 τηλέφωνα επικοινωνίας γίνεται ο κακος χαμός απαντάει την ώρα που ασχολείται μαζί σου, σου ρίχνει ένα τόνο απολυμαντικό αλλά ο χώρος ζεχνει από την βρωμιά καθώς δέχεται golden shower.Καυτες απολαυσεις - 6906957592
Είμαι μια αξιοπρόσεκτη Ελληνίδα γυναίκα 34 χρονών. Με καθαρό κορμι αλλα και με σεξουαλικό γεμάτο καυτές ιδέες μυαλό. Έχω δικό μου καθαρό χώρο στο Ηράκλειο της Κρήτης και σε περιμένω να πραγματοποιήσω όλες τις φαντασιώσεις σου. Είμαι Ελληνιδα 100% και ανεξάρτητη 100%. Γοητευτική και παιχνιδιάρια...kanesex.com
Έχει πάει κανείς να μας πει αν αξίζει;
K εγώ κ άλλοι είχαμε γράψει οως είναι η Μαρία από αμμουδαρα, καθώς επίσης αρνητικά σχόλια για όσα προανέφερες. Το θέμα με την Μαρία έχει απαντηθεί πολλές φορές.Είναι η Μαρία στην Αμμουδάρα έχει 3 τηλέφωνα επικοινωνίας γίνεται ο κακος χαμός απαντάει την ώρα που ασχολείται μαζί σου, σου ρίχνει ένα τόνο απολυμαντικό αλλά ο χώρος ζεχνει από την βρωμιά καθώς δέχεται golden shower.
Αλλά ρε παιδιά ψάξτε και λίγο καθώς δώστε και τα φώτα σας
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ αυτη απο οτι μιλησαμε στο τηλ πολυ αγενεις αν υπαρχει καποιος να εχει παει ας μας πει τι ρολο παιζει αν και μου μοιαζει ΦΟΛΑΚαλημέρα παιδιά και καλή χρονιά. Στα καινούρια που έχουν κατέβει έχουμε εικόνα? Γιατί όλες 70 λένε αλλά δεν ξέρω τι παίζει. Είναι κ σε κεντρικό δρόμο το ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα.
Ντα τη βρήσκουμε ρε καρντάσι για να τη στείλουμε κιόλας? χαχαχαχα!!Στείλτε ρε Κρητικοί για καμιά βδομάδα Θεσσαλονίκη την Έλεναρα μας έλειψε το κορίτσι.