Johnwhick1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2023
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παρέα... λοιπόν αν κάποιος τακτικός της Λίνα 21 χρόνων γουστάρει να πάμε παρέα να περάσουμε όμορφα μαζί της ας μου στείλει μήνυμα να κανονίσουμε.
Απατη μεγαλη. Μακριααπατη ειναι μαγκες αν υπηρχε τετοιο πραγμα στο ηρακλειο θα ειχαμε πεσει με τα μουτρα ολοι προφανως κατι παιζει μακρια
Ποια είναι αυτή;Επίσκεψη πρώτη φορά σήμερα στην Χριστίνα στου Τζωράκη. Πραγματικά έμεινα ενθουσιασμένος. Πολύ καλός χαρακτήρας, πολύ καλή περιποίηση, πολύ καλή εμφάνιση γενικά. Αστέρι το κορίτσι!
Αξίζει ρε φίλε όντως ; Οι μισοί λένε ναι οι μισοί όχι. Αν θες έλα τσατΚαλησπέρα παρέα... λοιπόν αν κάποιος τακτικός της Λίνα 21 χρόνων γουστάρει να πάμε παρέα να περάσουμε όμορφα μαζί της ας μου στείλει μήνυμα να κανονίσουμε.
Πια αγγελία είναι αυτη;Επίσκεψη πρώτη φορά σήμερα στην Χριστίνα στου Τζωράκη. Πραγματικά έμεινα ενθουσιασμένος. Πολύ καλός χαρακτήρας, πολύ καλή περιποίηση, πολύ καλή εμφάνιση γενικά. Αστέρι το κορίτσι!
Ενδιαφέρομαι, για στείλε τι έχεις κατά νουΚαλησπέρα παρέα... λοιπόν αν κάποιος τακτικός της Λίνα 21 χρόνων γουστάρει να πάμε παρέα να περάσουμε όμορφα μαζί της ας μου στείλει μήνυμα να κανονίσουμε.
Η Χριστίνα είναι στανταρακι πολλααααα χρόνια!Επίσκεψη πρώτη φορά σήμερα στην Χριστίνα στου Τζωράκη. Πραγματικά έμεινα ενθουσιασμένος. Πολύ καλός χαρακτήρας, πολύ καλή περιποίηση, πολύ καλή εμφάνιση γενικά. Αστέρι το κορίτσι!
Η Αννα απο τα ξυλα στη χριστομηχαλη ξυλουρη...Καλημέρα παιδιά. Έχω καιρό να πάω κάπου κ τώρα λέω να κάνω 1 επίσκεψη.
Αληθινές φωτογραφίες ΑΝΝΑ
Μην περιμένεις άλλο ελα τωρα σε μενα ... Απίστευτα σεξυ με εξωτική ομορφιά ελα να νιωσεις τα υγρα μου τωρα..... κανω ερωτικο προγραμμα απανταω μονο στην Εφαρμογή WHATSAPP +306984198551kanesex.com
Γνωρίζουμε εδώ τι παίζει?
Όχι ...Η Λίνα βρίσκεται στην παραλιακή;
Έχει κάπου κάποια αγγελία της;Η Χριστίνα είναι στανταρακι πολλααααα χρόνια!
H Ελένη είναι 80+40 αν θες 2 πιστολιές όλα μέσα σε 1 ώρα.Παιδιά δύο ερωτήσεις
Θυμάται κανείς πόσο πάνε οι δύο εκτονώσεις στην μισελ και πόσο οι δύο εκτονώσεις στην Eleni tatoo? Θυμάμαι η ώρα είναι 80 ευρώ μια φορά όμως. Θεωρώ ότι με αυτή την κοπέλα τελειώνεις στο 20λεπτο.
Νικόλα πήγες? Λεπτομέριες?ΚΑΥΤΟ ΔΙΔΥΜΟ
σέξι, με ωραία σώματα, ζητάμε γνωριμία με κύριο για ελεύθερη σχέση.www.kritikes-aggelies.gr
100 ευρώ και οι δύο κοντά στο Μητέρα παραλιακή
Πήγα ναιΝικόλα πήγες? Λεπτομέριες?
Τελικά η Λίνα άλλαξε; Κι εγώ είχα την εντύπωση πως είναι σα να κάνει αγγαρεία, με μπιμπερο εδώ κι εκεί, όχι πολλά πολλά. Τι παίζει κι έχει αλλάξει;Αξίζει ρε φίλε όντως ; Οι μισοί λένε ναι οι μισοί όχι. Αν θες έλα τσατ
Ξεκινά να την περνεις από τώρα γιατί δεν την βρίσκεις και εύκολα.Κοπέλια καλησπέρα!! Εύχομαι να είστε καλά. Θα επισκεφτώ την Κρήτη για επαγγελματικό σκοπό το επόμενο δεκαήμερο. Ηθελα να ρωτήσω αν καποιος από εσάς επισκέφθηκε την Ελένη τατου τώρα πρόσφατα και γνωρίζει αν θα είναι Κρήτη την περίοδο του Δεκέμβρη. Αν καποιος ξέρει κατι ας με ενημερώσει γιε να κανονίσω να την δω όταν πλησιάζουν οι μέρες. Καλές γιορτές σε όλους!
Στείλτε μου κάποιος σε προσωπικό το τηλ της Χριστίνας, μπορεί να έχετε και δωράκι χαχα