Γέρο Λυκος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2024
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Η Ελένη είναι...η άλλη χοντρή από την πολυκατοικία πίσω από τα τζάμπο με τις υπέροχες μυρωδιές...Καλησπερα σε όλους...... Ξέρουμε τίποτα για αυτήν;;
Η Ελένη είναι...η άλλη χοντρή από την πολυκατοικία πίσω από τα τζάμπο με τις υπέροχες μυρωδιές...Καλησπερα σε όλους...... Ξέρουμε τίποτα για αυτήν;;
kαι; τι λεει αυτη ; την εχεις επισκεφθει φιλε;Η Ελένη είναι...η άλλη χοντρή από την πολυκατοικία πίσω από τα τζάμπο με τις υπέροχες μυρωδιές...
Πιο παλιά για το 50 ευρώ άξιζε τα 20 ευρώ... χαχαχα τώρα έτσι όπως έγινε κ με την κωλιλα που βγάζει στα τέσσερα ούτε 10kαι; τι λεει αυτη ; την εχεις επισκεφθει φιλε;
Για τα 50 ευρώ που περνει μόνο η Ρόζα που από τις πουτσες που έχει φάει από το 2016 που έρχεται στο Ηράκλειο το μουνι της είναι σαν αραπιναςκατι να αξιζει στο Ηρακλειο αυτες τις μερες;
kαταλαβα...Για τα 50 ευρώ που περνει μόνο η Ρόζα που από τις πουτσες που έχει φάει από το 2016 που έρχεται στο Ηράκλειο το μουνι της είναι σαν αραπινας
Δεν ειναι η εικονιζόμενη προφανώς έτσι;Maria Στο χώρο μου. Είμαι μελαχρινή και πολύ εντυπωσιακή. 6908695090
Maria❤️❤️ ❤️❤️ εντυπωσιακή και χυμώδης.θα σε τρελάνω με τίς καμπύλες καί τα απίστευτα κόλπα μου.Ειμαι μελαχρινή Και πολύ Όμορφη πρόσωπο ❤️6908695090❤️kanesex.com
150 κιλα μες στα ψέματα...
Στείλτε την λίγο Θεσσαλονίκη πάλι ρε μοναχοφαηδεςΗ Ελένη τατου δε δουλεύει παλι;;;Την παίρνω δύο μέρες τηλ και απορρίπτεται η κλήση
Όταν βάζει αυτόματη απόρριψη πάει να πει πως δεν εργάζεται.Η Ελένη τατου δε δουλεύει παλι;;;Την παίρνω δύο μέρες τηλ και απορρίπτεται η κλήση
Αυτό ξανά πες το!!!!Στείλτε την λίγο Θεσσαλονίκη πάλι ρε μοναχοφαηδες
θα ηθελε να είναι...Δεν ειναι η εικονιζόμενη προφανώς έτσι;
Εγώ πήγα με την Ρωσίδα. Είναι υπέρβαρη και αυτή αλλά κάνει πίπα ακαποτη φανταστική και καλό σεξ! Στέλλα νομίζω ότι την λένε.Καλημέρα σε όλους. Επίσκεψη χθες στης Λίας μια Ρωσίδα (ήταν με πελάτη δεν την είδα) και μια Μολδαβή μάλλον Βουλγαρία μου έκανε Λένα το όνομα. Επειδή ο χρόνος λίγος και ήθελα να αδειάσω δεν περίμενα να δω το ρωσακι και πέρασα με την Λένα. Είναι τσουπωτη αλλά καλά κατανέμονται τα κιλά δεν δέχεται δάχτυλα προσπαθεί στα του αγώνα με κολοσκαμπιλα και υγρή πίπα βγάζει και κάτι καυλωτικες φωνουλες μέχρι εκεί. Όμως δεν είναι το κορίτσι για μένα να το επισκεφθώ ξανά.
Την ρώτησα πότε θα έρθει η Έρρικα μου είπε τον άλλο μήνα.