VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Ναι έτσι είναιΕίναι όπως στη φωτογραφία τα βυζάκια της;
Ναι έτσι είναιΕίναι όπως στη φωτογραφία τα βυζάκια της;
Βγάλε μια την αγγελία της ρε αδερφέ να δούμε πια λες γιατί αυτή που βρήκα εγώ με τα 3 τελευταία νούμερα του τηλ της είναι μπαζοΥπάρχει πίσω από του Μαρμαρά το κρεοπωλείο μια πανέμορφη τρανς...
Πήγες;Βγάλε μια την αγγελία της ρε αδερφέ να δούμε πια λες γιατί αυτή που βρήκα εγώ με τα 3 τελευταία νούμερα του τηλ της είναι μπαζο
Τρίαινα; Βουλγάρες; Μιλάς με γρίφους γέροντα...Ξέχασα να πω όσο για την τρίαινα που έχουν μαζευτεί εκεί πέρα 2-3 κοπέλες Βουλγάρες ότι είναι..... Είχα πάει πριν κάνα μήνα δεν τα βρήκαμε και όπως πήγα να φύγω είδα ένα άντρα μες στο σπίτι και άνοιγε το ψυγείο και έπινε νερό..... Τα συμπεράσματα δικά σας..... Μακριά
Μια χαρά βλέπεις τύπε. Ψηλή με πιασίματα, όχι μεγάλο στήθος, αλλά καθαρή και τίμια. Γενικά ότι γράφει στην αγγελία ισχύει.magkes εχει κανεις εικονα απο αυτην? νομιζω χτες μετα το ματσ του οφη ηταν στο μπαλκονι της με ενα μινι !! κατι σα να με τραβηξε . νταρντανα την ειδα!!
ΑΥΤΗ που βγαινει στο μπαλκονι ειναι ε?Μια χαρά βλέπεις τύπε. Ψηλή με πιασίματα, όχι μεγάλο στήθος, αλλά καθαρή και τίμια. Γενικά ότι γράφει στην αγγελία ισχύει.
Στις αγγελίες της τα έγραφε κιόλας να φανταστείς. Αν θυμάμαι καλά εκραζε όσους έπαιρναν τηλέφωνο και δεν πήγαιναν. Αλλά για απειλές κτλ δεν έχω κάτι υπ όψιν μου.ΑΥΤΗ που βγαινει στο μπαλκονι ειναι ε?
κατι ειχα διαβασει παλια οτι εβριζε και απειλουσε οποιον δεν την επερνε τελικα!
Θα σου ελεγα ¨Γαμησε την" αλλα θα στο κλεισει..Έχω πάρει κάμποσες φορές την Ευγενία τηλέφωνο για συνάντηση, την ρωτάω αν είναι διαθέσιμη μου λέει όχι και το κλείνει κατευθείαν… δεν μ’αφήνει ουτε να την ρωτήσω σε πόση ώρα θα είναι για να περιμένω αν είναι…
Οχι δεν πήγα αλλά η περιγραφή δεν ταιριάζει..αυτό λέω !εσυ πας καιρό εκεί ;Πήγες;
Ψηλή νταρντάνα! Την συνάντησα μια φορά αλλά δεν ήταν καθόλου φιλική και έφυγα.ΑΥΤΗ που βγαινει στο μπαλκονι ειναι ε?
κατι ειχα διαβασει παλια οτι εβριζε και απειλουσε οποιον δεν την επερνε τελικα!
Ρε φιλαράκι στις κρητικές αγγελίες έχει την αγγελία χωρίς φωτό για πια περιγραφή μου λεςΟχι δεν πήγα αλλά η περιγραφή δεν ταιριάζει..αυτό λέω !εσυ πας καιρό εκεί ;