Καλησπέρα στα αλάνια που κυκλοφορούν τέτοια ώρα.... εγώ είμαι "ένδον" απόψε αλλά δεν πειράζει, πρόλαβα να κάνω την καταδρομική μου το απόγευμα....
Αρχικά όπως λέει κ ο σύμμαχος πιο πάνω αυτές τις μέρες έχει πέσει πολύ ξεραηλα εδώ, λίγα πράγματα έχουν έρθει..
Πήρα 2 κορίτσια αρκετές φορές τηλέφωνο τις προηγούμενες ημέρες δεν απάντησαν.
Η μία είναι η Τζένη που έχει πάει Ρέθυμνο
Δεν έχω να πω πολλά Όι φωτογραφίες τα λένε όλα. Το μόνο σίγουρο ότι μαζί μου θα περάσεις πολύ καλά. Έλα να με Δοκιμάσεις και θα σου αρέσει πολύ με εμενα. 6973291591
kanesex.com
Αν την πήρε κάποιος ας μου πει μια γνώμη....
Αρχικά θεώρησα ότι είναι με πελάτη κ άφηνα χρόνο κ ξαναεπερνα αλλά απάντηση καμιά.
Σήμερα λοιπόν είπα να δοκιμάσω τον "υπερκοριτσαρο" παρακάτω,
Λαουρα 21 χρόνων έρχομαι πρώτη φορά στο ηρακλειο Κρήτης σε δικό μου χώρο όμορφο διακριτικο μέχρι αργά το βράδυ.Ελα για να ζήσεις αξέχαστες στιγμές πάθους 6948344234
kanesex.com
Μάγκες προσοχή.... Τέτοια φόλα δεν έχω ξανασυναντήσει!
1)αν είναι αυτή 21 ετών, τότε εγώ θα γεννηθώ το 2069...
2)Οι φωτογραφίες δεν υπάρχει περίπτωση να είναι δικές της, ούτε καν όταν ήταν 21ετων. Είναι σίγουρα από άλλη γκόμενα. Λείπουν δόντια, φάτσα σαν να είχε σύγκρουση με τρένο, βυζί πεσμένο 55άρας. Αδύνατη αλλά στραβοκάνα.
3)το δωμάτιο βρώμικο. Πρέπει να έχει να μπει καθαρίστρια εκεί μέσα πάνω από βδομάδα. Όπως είπε σήμερα ήρθε, με τέτοια βρώμα που επικρατεί σίγουρα δεν ήρθε σήμερα, εκτός κ εάν το σπίτι το έχουν νοικιάσει για μέρες κ φεύγει μια έρχεται η άλλη.. αν είναι έτσι πας κ σε μπουρδέλο.... Air-condition ούτε για αστείο...οικονομία στο ρεύμα..
4)στο γαμησι ψοφίμι... Μόνο αααα...ουυυυυ κάνει.... Υποτίθεται έχει βάλει τον πουτσο σου στο μουνι της αλλά μπούρδες κοροϊδεύει...τον κρατάει ανάμεσα στα πόδια της κ στο χέρι της. Αν την ζορισεις λίγο να αλλάξεις στάση μπορεί κ να καταφέρεις να της τον βάλεις.
Πίπα άθλια.
Στο τέλος βαριέσαι κ λες άντε να τελειώνω να φύγω.
Το αστείο είναι που νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν κιόλας ρε παιδιά λες κ δεν έχουνε ξαναγαμησει..
Εν ολίγοις καλύτερα να πας στης Ρίτσας κ ας έχει το ρίσκο από καμία ασθένεια ή ακόμα καλύτερο παράδειγμα τα τραβελια στην Αμμουδάρα. Lol.
5)όλη την ώρα χτυπάνε τηλέφωνα κ απαντάει σε όλα.... Πίπα έκανε κ μιλούσε σε άλλους, της πήρα το τηλέφωνο από τα χέρια κ λέω στον άλλο φίλε άσε να γαμησουμε κ θα έρθεις εσύ αργότερα.
Αλήθεια, πώς κ κανένας από τα τόσα τηλέφωνα δεν έχει γράψει τίποτα;;; 12 τηλεφωνήματα μέτρησα ότι απάντησε σε 10 λεπτά που ήμουν εκεί.
Το κόμιστρο ζητάει 60€, παρόλα αυτά αν κάποιος θέλει να πάει επιδέχεται κ παζάρια στα 50€. Της λες απλά 50 έχω θες;;; Κ κατευθείαν σου λέει έλα.
Πιστεύω κ 40 να πεις θα σε πάρει κ αυτά πολλά είναι.
Θα έφευγα αλλά την πάτησα κ της έδωσα τα λεφτά έξω από το υπνοδωμάτιο που δεν είχε φώτα κ φορούσε κ τα ρούχα της...
Το μόνο καλό ότι της τα πετάς όπου θες...κατά τα άλλα κουβάς...
Αααα . Επίσης μόλις της δώσεις τα λεφτά ,ζητάει να της δώσεις κάτι παραπάνω για την ίδια γιατί όπως λέει τα χρήματα αυτά δεν είναι για αυτήν.... Μπούρδες.