patience83
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα! Για τη Λια, 2 φορές έχω σταθεί στην πόρτα της πολυκατοικίας ανάμεσα στο βιβλιοπωλείο και στο ουζερί, αλλά δεν ανοίγουν Ξέρει κανείς γιατί? Τι ώρες είναι ανοιχτά?
Καλησπέρα φίλε,δεν ξέρω τι ώρα ανοίγει αλλά 10-10:30 το βράδυ κλείνει. Επίσης αν πας πρώτη φορά είναι λογικό να φας πόρτα,εμένα μου άνοιξαν τη 3η-4η φορά που προσπάθησα. Είναι αρκετά επιφυλακτική και ίσως κάποια από τις 2 φορές που δοκίμασες να μην έβλεπαν καν την κάμερα(μου έχει τύχει και αυτό)Καλημέρα! Για τη Λια, 2 φορές έχω σταθεί στην πόρτα της πολυκατοικίας ανάμεσα στο βιβλιοπωλείο και στο ουζερί, αλλά δεν ανοίγουν Ξέρει κανείς γιατί? Τι ώρες είναι ανοιχτά?
Φίλε έχεις δίκιο κανενα ενδιαφέρον. Είχα προειδοποιήσει παλιότερα γι αυτές ότι βιντεοσκοπούσαν στο ραντεβού. Πήρα κ ασφάλεια αλλά δεν μπορούσα να κάνω πολλα χωρίς αποδείξεις.Για αυτό εδώ δεν έχει κανεις να σχολιάσει κάτι ;;; Υποτίθεται το γρουπ εδώ είναι και για να προστατευομαστε , και όχι μόνο από της φόλες .
Και εγώ αυτό εδώ το βλέπω πολύ σοβαρό δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε γιατί η αγγελία είναι πεσμένη .
Ενημερώστε οποίος ξέρει τι έγινε ακριβώς …
Η Μαρίνα είναι όντως VFM, ειδικά για τους λάτρες των MILF,το είχα πει και εγώ παλιότερα, με την πρώτη ευκαιρία θα πάω μια βόλτα. Ξέρεις πόσο θα κάτσει;Καλησπέρα σε όλους. Πολύ νέκρα έχει πέσει εδώ μέσα. Τόσες μέρες τόσες αγγελίες στο kanesex και καμιά αναφορά από κάποιον όπως τα λένε και τα παιδιά παραπάνω. Στη γνώση Λία έχει έρθει η Μαρίνα και μια Ρωσίδα που δεν την είδα. Όσοι πιστοί προσέλθετε για την Μαρίνα που θεωρώ είναι vfm. Καλή συνέχεια σε όλους.
Καλησπερα. Εχουμε καποια γνωμη για την Ροζαλια την πορνοσταρ?
Φιλε πως μπορει καποιος που παει πρωτη φορα να εχει προσβαση στην Λια..;μιλαμε για αυτο στη στοα στην οδο Σμυρνης;Καλησπέρα συναγωνιστές, επίσκεψη στην Λια για την Μαρίνα. Όπως πάντα μέσα στην όρεξη και χωρίς μα και μου, αρκετή ωρα σφυροκόπημα και τελείωμα στο στόμα.Μου είπε θα είναι εδώ μέχρι την Παρασκευή και θα έρθει ξανά 8-22 Αυγούστου για εμάς που θα περάσουμε 15αυγουστο στην πολη! Καλή συνέχεια σε όλους!
Καλημέρα σε όλους. Πήγα και δοκίμασα την Ρωσίδα για αλλαγή φόλα διεκπεραίωση τα του σεξΚαλησπέρα σε όλους. Πολύ νέκρα έχει πέσει εδώ μέσα. Τόσες μέρες τόσες αγγελίες στο kanesex και καμιά αναφορά από κάποιον όπως τα λένε και τα παιδιά παραπάνω. Στη γνώση Λία έχει έρθει η Μαρίνα και μια Ρωσίδα που δεν την είδα. Όσοι πιστοί προσέλθετε για την Μαρίνα που θεωρώ είναι vfm. Καλή συνέχεια σε όλους.
Και γω πηγα προχθες.Το σωμα ιδανικο για τα γουστα μου αλλα...Παει να μου βαλει προφυλακτικο στην πιπα,της λεω ειπες φουλ προγραμμα και μολις εκανα μπανιο.Ξεκιναει τελικα και δεν μπορω να πω ηταν ασχημο.Της λεω θελω να σε γλυψω,μου λεει δε θελω.Μου ηρθε να φυγω γιατι ηταν γενικα ξινη αν και οπως ειπα μου αρεσε πολυ το κορμι της.Τελικα ηρθε πανω μου και ετσι τελειωσα.Ο επομενος πελατης περιμενε ηδη απ εξω και αυτη δεν μπηκε καν στο μπανιο...Για μενα ομορφο κοριτσι,νεαρο αλλα καθαρα υπηρεσιες μπουρδελουΓειά σας άντρες πήγα στη Λίνα Λινα 20χρν 6946969225 τίποτα το σημαντικό κατηγορία petit. Οι υπηρεσίες πολύ φτωχές κώλο δεν δίνει τουλάχιστον έτσι είπε σε εμένα..όλα στα γρήγορα πίπα πολύ μέτρια δεν τον παίρνει όλο ούτε και προσπαθεί στο ζόρισμα ξενίζει ούτε για μια στα γρήγορα δεν κάνει,Καθαριότητα μηδαμινή. ήταν εκεί και μια γιαγιά στο δωμάτιο, μια τσατσά πίσω από μια κουρτίνα δεν εμφανιστείτε όμως πάλι καλά! 50 το παράβολο τσάμπα πήγε! Να υποθέσω όλοι είδαμε την αγγελία! Να είμαστε ενωμένοι εδώ άντρες να προλαμβάνουμε ότι μπορούμε!
Και εγώ όταν πήγα είχε πελάτη η Μαρίνα, και σκέφτηκα να δοκιμάσω αλλά τελικά είπα να περιμένω το σιγουρακη οπότε τελικά σε καλό μου βγήκεΚαλημέρα σε όλους. Πήγα και δοκίμασα την Ρωσίδα για αλλαγή φόλα διεκπεραίωση τα του σεξ
Αυτά τα είχαμε πει από την αρχή που ξεκίνησε πίσω από το Jumbo, τότε που την είχα πάρει. Πίστευα ότι με τον καιρό θα βελτιωνόταν αλλά μάταια...... τελικά όπως λέει ο φίλος. Κρίμα γιατί έχει το σώμα και θα μπορούσε να το μαζέψει το μαρούλι εύκολα.Και γω πηγα προχθες.Το σωμα ιδανικο για τα γουστα μου αλλα...Παει να μου βαλει προφυλακτικο στην πιπα,της λεω ειπες φουλ προγραμμα και μολις εκανα μπανιο.Ξεκιναει τελικα και δεν μπορω να πω ηταν ασχημο.Της λεω θελω να σε γλυψω,μου λεει δε θελω.Μου ηρθε να φυγω γιατι ηταν γενικα ξινη αν και οπως ειπα μου αρεσε πολυ το κορμι της.Τελικα ηρθε πανω μου και ετσι τελειωσα.Ο επομενος πελατης περιμενε ηδη απ εξω και αυτη δεν μπηκε καν στο μπανιο...Για μενα ομορφο κοριτσι,νεαρο αλλα καθαρα υπηρεσιες μπουρδελου