Γειά σας συναγωνιστές
Παρόλο που δεν δραστηριοποιούμαι στον Ηράκλειο, έκατσε φάση και πήγα στη Χριστίνα από Βενεζουέλα που είναι μαζί με τη Μόνικα κοντά στο μουσείο. Είχα διαβάσει μερικά σχόλια αλλά πάντα είμαι επιφυλακτικός, γι'αυτό εξεπλάγην ευχάριστα!
Η Χριστίνα λοιπόν έχει πολύ καλό σώμα για τα γούστα μου, λίγο μπαμπάτσικη με ωραίο κώλο και τεράστια φυσικά βυζιά (με τρελαίνουν) με πολύ ωραία αφή, είναι πάνω από 1,70 μελαχρινή, μέτριο πρόσωπο και φοράει γυαλιά τα οποία δεν έβγαλε στη διάρκεια του αγώνα. Όταν μπήκα στο διαμέρισμα ήταν και οι δύο στο σαλόνι, αλλά η Μόνικα ήταν καθιστή και δεν μπόρεσα να δω καλά το σώμα της. Η Χριστίνα μου πρότεινε να πάρω και τις δύο, είπα θέλω μόνο εσένα και μπήκαμε στο δωμάτιο. Ήταν πολύ θερμή, χωρίς ίχνος βιασύνης, η πίπα ( πολύ διαρκείας) πολύ καλή με γλύψιμο της γύρω περιοχής (2-3 φορές με ρώτησε να συνεχίσω, της έλεγα συνέχισε) κάποια στιγμή της λέω ανέβα πάνω, στο cow ήταν όλα τα λεφτά (να κοπανιέται και να γλύφω τις βυζάρες της), μετά κατέβηκε μου έκανε λίγο βυζομ@λ@κία και τη γυρνάω στα τέσσερα, όπου με θέα την κωλάρα της δεν άντεξα πολύ και ήρθε το τέλος. Την παρακάλεσα και έκατσε μαζί μου κάμποση ώρα, προσπαθήσαμε να κάνουμε λίγο συζήτηση με τον γούγλη γιατί τα αγγλικά της είναι ελάχιστα. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση, (εκτός του ότι ήταν συνεχώς χαμογελαστή), το πόσο περιποιητική ήταν, μου έβγαλε ένα-ένα τα ρούχα μέχρι και τις κάλτσες και τα δίπλωσε, στο τέλος που έκανα μπάνιο με σκούπισε και με έντυσε, ένα-ένα πάλι. Παιδιά ήμουν όσο μπορούσα πιο αναλυτικός, για να βοηθήσω τους ενδιαφερόμενους, το Σάββατο φεύγουν.